![]() |
No to zapraszam do tematu "zamówienia na grafiki".
|
Hunter do pomalowania
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
|
Tibia.spr - dla tych co szukali tego jak ja.
http://www.speedyshare.com/files/20124865/Tibia***** w miejsce gwiazdek wpiszcie kropka, litera er, a i na koniec jeszcze litera er. łącznie powinno dać do kropka i rar |
Czy ktoś mógłby mi pomóc w zarówno podstawowych jak i zaawansowanych efektach do fake'a? Dysponuję Adobe PS CS3 oraz Gimpem 2.6. Pisać GG:1574050
|
No i dobra, może zły temat ale co tam...
Otóż chcę się zapytać - czy istnieje jakiś szybki sposób kolorowania outfitów? Na razie robię to mniej więcej tak jak w Fake Tutorial by Cloy, ale to dość powolne jest tak kopiować, wklejać do gimpa i zmieniać kolor każdej części oddzielnie... |
Podłączam się do pytania :/ Nie chcę by w moich fake'ach mnie posądzano o plagiat a jednak będą, bo co, jednego outfita będę robił 3h?
@down nie za bardzo rozumiem... Jeżeli o to chodzi to dzielenie outa trochę trwa... |
Imho ten temat właśnie od zadawania pytań.
Najbardziej przyspieszycie sobie pracę, robiąc tabelkę w której będziecie mieli: cały outfit i każdą część z osobna. Ew. zaznaczanie w gimpie i dalej tak samo. @edit: Robisz coś takiego: http://img689.imageshack.us/img689/7081/beztytuulga.png dla każdego outfitu. I wtedy robienie jednego outfitu nie zajmuje 3h tylko 3 min ( chociaż jak się chce zrobić jakiś bardziej pr0 to ofc. trwa to dłużej :P ) |
A Shivek nie robił przypadkiem programu do koloryzacji outfitów? Nie wiem tylko czy go skończył.
|
Ktośtam coś robił, nie wiem kto, program chyba zwał się Fake maker. Można tam było tylko kolorować, ale i to dobrze. Sprawdzę czy jeszcze jest i dam edita.
Edit. Jest, ale praktycznie do niczego niezdatny. Tylko citizena można kolorować. |
Przecież to nie zajmuje aż tyle czasu. Wystarczy 6 pozycji i poobracać w paincie. Jak może to zajmować 3h?
@up Nie skończył. |
Cytuj:
A trzeci raz mi się już za bardzo prosić nie chce... Cytuj:
Jak mi się będzie chciało - czyli po "Tipjopedja mówi ełordz", może coś wyteguję. |
Shivek, powiedz dokładnie co ci potrzebne jeszcze, to postaram się wykombinować.
|
Na razie chcę zdobyć citizena męskiego i żeńskiego:
-ferst adon, -sekond adon, -oba adony. Do tego nakładeczki. Oczywiście nie sugeruję, że taki fejk mejker mógłby pomóc początkującym/ożywić dział. |
Ale mi by pomógł. xD
Postaram się jutro rano posklejać. |
Mi też by pomógł xP
@top Czy ktoś mi podpowie jak zrobić estetyczny dym? Przykład: Koleś rozjebał pół ściany i się dym unosi, albo znad podpalonych drzwi... Potrzebuję do mojego fake'a. @down Nie o to pytałem. |
Z rozbitej ściany to może ci sie co najwyżej unosić kurz i pył człowieku...
|
Dajcie citizena do pomalowania plz
|
|
W istocie. Dzięki
|
Smutas, fake'a robisz? ;o
Shivek, sorki, że jeszcze nie skleiłem tych addonów, ale zbrakło mi dzisiaj jakoś czasu. Może jeszcze dzisiaj przysiądę albo się jutro postaram. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |