![]() |
Cytuj:
|
Jest tu jakis znaffca rzeczy ;(? Po ile chodzi taki scorll :>?
http://img505.imageshack.us/img505/861/lolpy5.jpg |
|
Cytuj:
Chodź teraz na Broa...teraz tam gramy xD Dam później jakąś fotkę :D @edit: Fotki nie będzie...Anię dopadł kaszel! xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down:człowieku nie wiem czy ty wiesz że ja to wszystko z basil market biore.... |
czlowiek nie wiem ile ty w to grasz ale jak podajesz takie ceny to lepiej woole sie nie odzywaj. Po 2 mln posci i zejdzi na bank.
|
A wiecie, że wszystko zależy od serwa?
... |
wiem i wiem ze ten koles pyta sie o ceny na servie na ktorym gra a necro wynajduje ceny z basila ktore nawet jak na scanie itd sa mocno zanizone.
|
Jednak w przypadku scrolli jest inaczej niż z innymi przedmiotami, jako że po użyciu znikają z rynku ich cena jest wprost proporcjonalna do wieku serwera. :P
@edit To mówi zoliax. :F |
@Up: I kto to mówi :P
@Topic: Patchuję MS, ale od godziny step 3/3 stoi mi w miejscu :| Tylko ja tak mam? @Edit: Gotowe! |
Maple story...fajna gra, mój brat w to gra... pozdro dla niego! (jest jednym z userów tego forum)
|
|
ehh trodno wytlumaczyc trzeba isc na prawo jak wejdziesz w ta mapke z stump/dark stump i axe stump i idziesz ciagle w prawo i tak chyba 2 lb 3 mapki i jest taki teleport u gory. Tam wlazisz i zchodzisz troche nizej. I jest ten winston czy jak mu tam. Taki profesorek z bialymi wasami w ubranku al'a safari
|
Cytuj:
@Down: Cytuj:
|
@up
Niewiele mi to pomogło, albo coś tutaj nie rozumiem ;o. |
Mam pytanie, gdy robię konto mam problem z jedną rzeczą a mianowicie z PIN-em 3 zakładka podczas tworzenia kąta. Co tam trzeba wpisać ?
|
Kod zabezpieczający przez hackiem.Będziesz go używał podczas każdego logowania aby zabezpiczyc swoje konto.Więc radze go gdzieś sobie zapisac zeby później móc do niego się wlogowac.
BTW Sell Maple Sword |
@up
ale gdzy wpisuje ten kod i klikam "next>" to nic się nie dzieje tylko nad tym pojawia się napis na czerwonym tle "Re-key Security PIN" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:51. |