![]() |
Co do spoxstera to zycze mu h u j a tak gleboko w d u p e zeby mu gardlem wylazl. No i oczywiscie obydwu stronom zycze jak najwiekszej liczby fragow.
Pozdro:faceoff: |
tyle wam powiem: furora sux! Nie da sie nigdy na guardach i na dobrych expowiskach poexpic bo zawsze jest 10 osob wpisanych na liscie next, pełno noobów jest i kazdy kazdemu grozi huntem od jakiegos swojego pro. Normalnie sie k u r w a grać nie da X(
|
to ja powiem 436497697 raz chcieliscie polski serv to macie =)
|
Cytuj:
A to ze twoj profil na tibia.com pelny jest osob ktore protectujesz i grozisz smiercia za ruszenie ich oraz wpisywanie swojego protectora swiadczy o tym ze zdecydowanie od takiego systemu sie odcinasz;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw Taifun Devilry 22 Mar 2006 +933 1 204 138,891,297 Jakiś błąd na erigu? Nie wierzę swoim własnym oczom! |
Cytuj:
[edit] pozatym jaka nieskladnosc o co wam chodzi? |
Name: Wrest'ler
Sex: male Profession: None Level: 1 To dla wsyztskich ktorym ten chlopczyk zalazl za skore :) Sam uczestniczylem w rookowaniu frajera :D Jesli ktos bedzie chcial film to msg me na priv msg ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zamienil sie na chary z ziomkiem moim ,a pozniej uzyl rec keya i o.***al go z calego eq :O |
xD
Temat chyba upadl wiec trzeba go rozkrecic na nowo :)
Z nowych niusow magrami free XD |
a wlasnie ima wyjebali cie juz z xereny?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niezmienia to faktu ze kapucha to noob :S
|
Cytuj:
LOOOOOL czlowieku ty jestes psychicznie chory! Nelvotta jest z mojego miasta ricton z reszta (chyba) tez pff podobno wiesz jaki mam nick "bo mialem odsloniety" mialem odsloniety jak mialem postac teraz jej nei mam to nie mam pokazanego nicku jedyne co moge ci pwoeidziecto to ze jestem friendem z rl starego i nowego fenixa'gru tj. Olka i bylem royal paladinem pozatym na jakiej podsatwie twierdzisz ze jestem nobem jak narazie to co post zamiast podawac argumenty na moje nobowstwo podajesz nie zbite dowody na swoj idiotyzm. -.- btw. ak by ci wrocek zrobil wjazd to bys nie byl taki cfaniak -.^ przyklad? bluzgasz mnie ze pisze niewiadomo po jakiemu a nawet nie wiesz ze od przeszlo 2 tygodni na forum funkcjonuje nowa cenzura (o wiele bardziej skuteczna tutaj gz dla modkow!) + nie umiesz edytowac postow (reported) |
Cytuj:
BUhahahahahahhaha |
Wlasnie nie fikaj nevol bo ci zrobi wjazd na chate caly wroclaw. Wpadnie banda pietnastolatkow razem z jakims przedszkolem i podstawowka to ci sie odechce... Nawet nie bedziesz wiedzial z ktorej strony zostales opluty..
Pozdro:faceoff: |
kurwa ja pierdole pojebany
Spoko ta nowa cenzura :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |