Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Protarus 23-03-2006 14:00

Co do spoxstera to zycze mu h u j a tak gleboko w d u p e zeby mu gardlem wylazl. No i oczywiscie obydwu stronom zycze jak najwiekszej liczby fragow.

Pozdro:faceoff:

Kumulus 23-03-2006 14:16

tyle wam powiem: furora sux! Nie da sie nigdy na guardach i na dobrych expowiskach poexpic bo zawsze jest 10 osob wpisanych na liscie next, pełno noobów jest i kazdy kazdemu grozi huntem od jakiegos swojego pro. Normalnie sie k u r w a grać nie da X(

Bjoern Shu 23-03-2006 14:28

to ja powiem 436497697 raz chcieliscie polski serv to macie =)

Smerfu 23-03-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus
tyle wam powiem: furora sux! Nie da sie nigdy na guardach i na dobrych expowiskach poexpic bo zawsze jest 10 osob wpisanych na liscie next, pełno noobów jest i kazdy kazdemu grozi huntem od jakiegos swojego pro. Normalnie sie k u r w a grać nie da X(

A to ze twoj profil na tibia.com pelny jest osob ktore protectujesz i grozisz smiercia za ruszenie ich oraz wpisywanie swojego protectora swiadczy o tym ze zdecydowanie od takiego systemu sie odcinasz;)

Śmigiel 23-03-2006 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus

W tej grze wystepuja inne potworki nie tylko guardy i mowie ci ze jesli ruszylbys dupsko i poszukal expowiska to napewno cos znajdziesz i nie koniecznie musza to byc trolle ;) a co do listy next. Nie marodz tylko wpisz sie na ta liste. Napewno nie ma 10 osob :)

Vanzi 23-03-2006 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Śmigiel
W tej grze wystepuja inne potworki nie tylko guardy i mowie ci ze jesli ruszylbys dupsko i poszukal expowiska to napewno cos znajdziesz i nie koniecznie musza to byc trolle ;) a co do listy next. Nie marodz tylko wpisz sie na ta liste. Napewno nie ma 10 osob :)

No zazwyczaj jest 5-7, na guardy w praktyce da się wbić jedynie z rana albo przez guildchannel ;) Na innych expowiskach jest to samo, więc pozostaje PACC area :P

Btw
Taifun Devilry
22 Mar 2006 +933 1 204 138,891,297

Jakiś błąd na erigu? Nie wierzę swoim własnym oczom!

Kapucha 23-03-2006 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anjja
aco do posta boryza to ma racje twoj co 2 post to troche jakby nieskladny jest a jakis czas temu pisales ze jaestes na studiach inf a pod wvat masz 15 lat...glupia sprawa

Daj link do posta w ktorym napisalem ze jestem na studiach.

[edit]
pozatym jaka nieskladnosc o co wam chodzi?

Dragonisek 25-03-2006 13:45

Name: Wrest'ler
Sex: male
Profession: None
Level: 1

To dla wsyztskich ktorym ten chlopczyk zalazl za skore :)
Sam uczestniczylem w rookowaniu frajera :D

Jesli ktos bedzie chcial film to msg me na priv msg ^^

Śmigiel 25-03-2006 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragonisek
Name: Wrest'ler
Sex: male
Profession: None
Level: 1

To dla wsyztskich ktorym ten chlopczyk zalazl za skore :)
Sam uczestniczylem w rookowaniu frajera :D

Jesli ktos bedzie chcial film to msg me na priv msg ^^

Niezle... za co? nie znam kolesia i nie wiem co on odwalal jak mozesz to zdaj relacje z jego "zlych" zachowan :D

Dragonisek 25-03-2006 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Śmigiel
Niezle... za co? nie znam kolesia i nie wiem co on odwalal jak mozesz to zdaj relacje z jego "zlych" zachowan :D

Zamienil sie na chary z ziomkiem moim ,a pozniej uzyl rec keya i o.***al go z calego eq :O

Veltaxio 06-04-2006 10:12

xD

Temat chyba upadl wiec trzeba go rozkrecic na nowo :)

Z nowych niusow magrami free XD

Kapucha 06-04-2006 16:00

a wlasnie ima wyjebali cie juz z xereny?

Nevol 06-04-2006 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
@nevol
Ty pewnie zaraz napiszesz że nie podaje nicku etc. nicku podac nie moge bo nie mam juz jako takiej postaci. (chyba ze jestes zainteresowany 20lvleami jakimis)

Zal ci dupe sciska "Ricton Galain / Nelvotta". Byles w duskach chiales mnie huncic nieudalo ci sie :( Byla wojna chciales mnie huncic nieudalo sie :( PZDR for Living Legends "buhaaha" Podobno macie domnie wpasc w wakacje zapraszam z otwartymi ramionami :D

Nevol 06-04-2006 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
a wlasnie ima wyuwielbiam jeść bananyali cie juz z xereny?

Buahaha po jakiemu to? B)

Anum 06-04-2006 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevol
Buahaha po jakiemu to? B)

Po polsku. Cenzura działa dlatego takie fikusy powstają. BTW. Edita nie umiesz zrobić, że dajesz 2 posty pod sobą?

Nevol 06-04-2006 16:40

Niezmienia to faktu ze kapucha to noob :S

Kapucha 06-04-2006 22:26

Cytuj:

Zal ci dupe sciska "Ricton Galain / Nelvotta". Byles w duskach chiales mnie huncic nieudalo ci sie :( Byla wojna chciales mnie huncic nieudalo sie :( PZDR for Living Legends "buhaaha" Podobno macie domnie wpasc w wakacje zapraszam z otwartymi ramionami :D

LOOOOOL

czlowieku ty jestes psychicznie chory!
Nelvotta jest z mojego miasta ricton z reszta (chyba) tez pff podobno wiesz jaki mam nick "bo mialem odsloniety" mialem odsloniety jak mialem postac teraz jej nei mam to nie mam pokazanego nicku jedyne co moge ci pwoeidziecto to ze jestem friendem z rl starego i nowego fenixa'gru tj. Olka i bylem royal paladinem

pozatym na jakiej podsatwie twierdzisz ze jestem nobem jak narazie to co post zamiast podawac argumenty na moje nobowstwo podajesz nie zbite dowody na swoj idiotyzm. -.- btw. ak by ci wrocek zrobil wjazd to bys nie byl taki cfaniak -.^

przyklad? bluzgasz mnie ze pisze niewiadomo po jakiemu a nawet nie wiesz ze od przeszlo 2 tygodni na forum funkcjonuje nowa cenzura (o wiele bardziej skuteczna tutaj gz dla modkow!) + nie umiesz edytowac postow (reported)

Anjja 06-04-2006 22:49

Cytuj:

A co bedziecie robic...zwiedzac anal...??:>
BUhahahahahahhaha

Protarus 06-04-2006 22:52

Wlasnie nie fikaj nevol bo ci zrobi wjazd na chate caly wroclaw. Wpadnie banda pietnastolatkow razem z jakims przedszkolem i podstawowka to ci sie odechce... Nawet nie bedziesz wiedzial z ktorej strony zostales opluty..

Pozdro:faceoff:

Risofek 06-04-2006 23:10

kurwa ja pierdole pojebany

Spoko ta nowa cenzura :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42.