Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

Anum 23-04-2006 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez citizen_lc
Polaką? co to za word jest?

A jak według ciebie powinno być :P?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez citizen_lc
lize nie lize jego sprawa. Aure byl wielki kumpel, Jurek byl wielki kumpel... widzicie jakas regule? zeby byc ich kumplem to musisz byc z uppsali i miec -son na koncu nazwiska ;] a co danth robi? a ch.. was to, dobrze wiecie ze kazdy kto bedzie przy wladzy bedzie PA, tyklo kwestia wybrania strony

Koniec dyskusji na temat Dantha :)?

last smiter 23-04-2006 23:03

@Citizen
Masz racje. Moze kiedys Kashrius, Danthorr, Bezok zobacza na wlasne oczy co to znaczy "friendship" z innymi kolegami w arc. Narazie macie spokoj ale to tylko kwestia czasu. Teraz arc sie juz powoli stabilizuje tzn podochodzili nastepni kumple z uppsala, inni spotykaja sie w lan party itp. W pewnych czasie stwierdza ze panom z Polski juz podziekujemy za ich przyjazn i skoncza sobie z huntem. Ktos kiedys powiedzial ze gildia moga rzadzic tylko qmple z rl i uwazam ze to jest prawda w 100%.

@Bentero
Masz racje co do tego ze frelle to rasista. Bylem tego swiadkiem na gc (wiele razy) kiedy pisal ze polacy to nooby, nasmiewal sie itp, huntowal polakow za free. Inni tez zabijali polakow za nic. Sesulo jak zabij kumpla od nas z rl to sie jeszcze smial.

Btw gratuluje bitwy na edron. Fajna zabawa byla ;D

citizen_lc 23-04-2006 23:16

Polakom.
Anglikom, Francuzom, itd... zreszta rob tak jak nie jestes pewny:
http://www.google.pl/search?q=Polak%...pl-PL:official
http://www.google.pl/search?hs=M2O&h...tnG=Szukaj&lr=
i porownaj ilosc wystapien.

@dyskusja: ja uwazam ze nie ma co sie strzepic.

Jinikao 24-04-2006 00:05

Twierdzicie ze Bezok i Kash maja wyjsc z Arc?? Ze maja pomagac Polakom? Hmm śmieszne, każdy wykorzystuje swoje 5 min, kiedy Yama rl team byl w Arc to też sie przed tym nie bronił tylko wykorzystywal to mogac expic spokojnie. A że na każdego przyjdzie czas to jest wiadome.

Szelma De'Master 24-04-2006 01:13

hahaha

Nieglupi ss Bardzo Ladny Death Wszyscy Mileiscie Wkierze lv wtedy odemnie A Zabieglem Dosyc Daleko Bo Niezginolem w tamtym miejscu ;] Bic 30 lv w 6 tyle czasu Jestem Dumny Z siebie ;] ;]

Mattt 24-04-2006 05:15

"Aha czyli jeśli zaproponuje komuś pomoc w ubiciu kogoś jestem jego dupolizem? Fajnie masz człowieku."

- Niebede sie z Toba klucil i tak kazdy wie ze danthorr to dupoliz, a ty tylko go bronisz.

baba.

~Matt

Danthorr 24-04-2006 09:21

Matt,

Każdy widzi to co chce widzieć.

I jeśli myślicie, że jesteście fajni to macie racje, dawno nie miałem dzięki bluzgom takiego dobrego humoru.

'Trzech ownerów pokazało, że potrafi expić' <-- Saroth

Jazda z was,

Ps. Czemu nie walczyliście wczoraj ? (Matt,Szenlong)... było by 10:1 =/

Gradt 24-04-2006 09:27

To ja teraz poprosze o jakieś linki do filmików :)

Lovah 24-04-2006 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr
Matt,

I jeśli myślicie, że jesteście fajni to macie racje, dawno nie miałem dzięki bluzgom takiego dobrego humoru.

Jazda z was,

Matt nie ma PACCa, a Szenlong sprzedał chara.

Jinikao 24-04-2006 11:01

Po obejrzeniu filmu z bitwy na Edron musze przyznac jedno - Arc ma niesamowitego farta. To nie pierwsza bitwa ktora wygrywaja mimo ze nie powinni. Nie gadajmy tu o dobrym PvP bo takiego na Iridi raczej nikt nie posiada. Chodzi mi o to ze np Dous byl kilka razy na red hp bywalo ze mial ok 200 hp-.- a jendak nie padl, kilku innych mialo tak samo. Dziwi mnie ze wielu nie wyszlo walczyc. Shamala siedziala u Yamy w domku itp. Coś mi sie zdaje ze po tej walce juz jest koniec wojny.

Szelma De'Master 24-04-2006 13:14

Czemu Niewalczylismy Ja Wiem Czemu Ja Niewalczylem Bo niemam Czym ;] Jestem pusty po odzyskaniu hara ;]

Pr23m3k 24-04-2006 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Po obejrzeniu filmu z bitwy na Edron musze przyznac jedno - Arc ma niesamowitego farta. To nie pierwsza bitwa ktora wygrywaja mimo ze nie powinni. Nie gadajmy tu o dobrym PvP bo takiego na Iridi raczej nikt nie posiada. Chodzi mi o to ze np Dous byl kilka razy na red hp bywalo ze mial ok 200 hp-.- a jendak nie padl, kilku innych mialo tak samo. Dziwi mnie ze wielu nie wyszlo walczyc. Shamala siedziala u Yamy w domku itp. Coś mi sie zdaje ze po tej walce juz jest koniec wojny.

O ktorym filmiku mowisz?

Mattt 24-04-2006 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr
Matt,

Jazda z was,

Ja jakbys niewidzial to juz niegram w tibie, niemam pacca.
Loguje sie tylko czasem na 10 min pogadac z kumplami i to wszystko...

A Twoj czas dupolizie nadejdzie, widzialem takie zdanie w ktorym mowiles ze nieodrozniamy dupoliztwa od przyjazni, HAHAHAH LMAO ty tu mowisz o przyjazni ? niebadz smieszny moze ty ich uwazasz za przyjaciol (lol) oni ciebie napewno, jurand, aure i reszta zalogi tez byla przyjaciolmi i co ? hahah zobaczysz twoj czas nadejdzie ... poki co enjoy iridia, faggot.

~ Matt

Anum 24-04-2006 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matt
- Niebede sie z Toba klucil i tak kazdy wie ze danthorr to dupoliz, a ty tylko go bronisz.

baba.

~Matt

A kto tu mówi o kłóceniu? Widzisz… nie odpowiedziałeś mi na proste pytanie, które wywnioskowałem z twojej teorii.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao

No widzisz Jini różnica jest taka, że Arc większość comb robi siedząc na Ventrilo. Kwestia tego, że teraz nie liczy się liczba ale wspólne zgranie. Jak dobrze zauważyłeś… 200 hp miał i to często, poza tym też zdarzało się, że wpadał do trapa i nie padał. Jak dla mnie to Arc wygra bez problemu jeśli AO nie zgra się i nie zacznie myśleć.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
O ktorym filmiku mowisz?

Zapewne o tym z wczorajszej walki.

Miłego (słonecznego) dnia :)

TyranX 24-04-2006 18:19

Jinikao * Jak możesz to daj link sam chetnie bym zobaczył film

Someone88 24-04-2006 18:49

Żal mi Was.....
Danthora sprawa czy lize dupe czy nie....(DOWODY PLX) Tekst: "jak bedziecie mnie potrzebowac to wiecie gdzie jestem" (czy jakos tak) o niczym nie swiadczy, raczej przyjacielska oferta z jego strony. Tak czy inaczej bedzie jak narazie grac i expic... a niektorzy z Was nie moga.. moze dlatego ta nienawisc i zazdrosc...
P.S. naprawde mozna sie zaprzyjaznic z innymi ludzmi ktorzy nie sa pochodzenia polskiego... (dopuscie do siebie ta ewentualnosc)
Jak zawsze sa ludzie wporzo i ci zli... postawa niektorych "Arcow" nie moze mowic o wszystkich membersach..
Jeszcze jedna sprawa apropos "nabijania" sie z wygladu niektorych "arcow"
Ch... Was obchodzi jak wygladaja, spojrzcie na siebie i nie wyladowywujcie swojej nieporadnosci na nich...
To All:
Zastanowcie sie czy przy ewentualnej przegranej Arc, wygrana strona bedzie lepiej rzadzic... (np Aureliuss-PA, Jurand- ponoc thief, itp. itd.)
P.S. i nie jestem milosnikiem Arc czy Danthorra, poprostu gram i widze co sie dzieje. moja obiektywna opinia!!

Pr23m3k 24-04-2006 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum
Zapewne o tym z wczorajszej walki.

Miłego (słonecznego) dnia :)

Moze jak masz to bys moze zapodal link bo bym chetnie zobaczyl go.

ripper 24-04-2006 23:41

Temat dnia: "Czy Danthorr liże dupe?" - żałosne.
Ilu z was naprawdę wie, co mówi Danthorr, dlaczego to mówi i jaki jest? Raczej niewielu. Jak wyjdzie na byciu w Arc~; czas pokaże.
Ja uważam, że prędzej czy później go wykickują z serva, ale mam nadzieję, że się mylę.

@Szel~ i Mad~
Omg, takich kretynów jak wy dawno nie widziałem. Nie macie podstaw by sądzić, że Danth liże~, a zachowujecie się jak conajmniej wszechwiedzący. Poza tym, jak już piszczecie na publicznym forum to trochę znajomości języka polskiego i logicznego myślenia jest wskazana. Ja nie twierdzę, że Danth jest całkowicie wporządku, ale:
a) to tylko gra,
b) jest po stronie silniejszych, nie widzę w tym nic dziwnego, lepiej móc grać niż nie.
Przesadzacie i to grubo.

Madus 24-04-2006 23:52

@UP A ja mam nadzieje ze sie niee mylisz i ze go kickna z serva :D !!! hehe :D

~Hail Free Iridia
~Madus

Danthorr 24-04-2006 23:59

@UP

Nawet mnie nie znasz, zazdrość?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58.