![]() |
|
@ Sir dzikusek
Gratulacje ;) Dajesz do 200-tki :) |
Gz dzikusek :>
Gogo lvl 200 ;s :P:P |
Gz 100 lvl :)
|
Gratz Dziku ;)
Czy ty czasem nie chcesz mnie dogonic ??? :baby: |
Gratz! Teraz mala przerwa czy moze dalej ostro lecisz?
|
Gratz All, Gratz Dzikus:) i moj adv:D
http://img.photobucket.com/albums/v5...u/Advlvl90.jpg |
Jak mnie tu dawno nie było :* BuĽki dla moich pluszowych misiów :] Lecicie lecicie ;) No i pozdrowienia dla wszystkich :P Special for Empiczek :* Misiek wpadnij z niedzwiedziem do mnie bo w ¶rode wyjeżdzam a dawno was nie widziałam :(
|
Gratulacje Dzikus
|
@Mag
Taa, jeszcze kilka dni i Cie prze¶cigne :P @Stożek A jeszcze nie wiem, troche na hunty pochodze, troche poexpie, 105-110 trza zrobic i na anni go go :) @Miaale Gz :* |
vitam gz all adv i loot
@ Miaale gdzie to jest gram gram juz z 4 lata i nigdy tam niebylem :]:baby: na ss czesto ta miejscuwa jest |
Re up:
To jest Tibia Kosmos:P na POHu:P |
Cytuj:
gratz dla wszystkich |
Lvl
:cup: ;]:cup:
nareszcie lvl ;p az jestem pelen podziwu sam dla siebie ze zrobilem ten lvl XD dzięki: Maneze Zowunana Voniz Knight Druid Ok~ http://img157.imageshack.us/img157/7004/uo00090zv.jpg ;) |
Majare huj
Jun 29 2006, 00:18:28 CET Killed at Level 64 by Majare
!! Majare u R moron and Suck..r f..c u !!!!!!!!!!!! tell only why u kill when i was afk???????? i dont use any vita or uh because u are noob and u only kill afk becaucse u r 2 weak for me noob!!!!!!!!!!!!!! hate u -.- Visca El Barca:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A bo wbyłem bardzo wku....ony -.-
Whatever je..c go i tyle.... |
Kudell:
Jun 29 2006, 20:07:14 CETKilled at Level 84 by Sanoxx and by Dagoth mckeening Macie niezłe pa, probowałem mu pomóc noob charem, jedynie udało mi sie to, że jakis 50~ elder nabil na mnie unjusta, bo blokowalem Sanoxa. Kudell nie łam sie :p, zbierz ekipe na new server i będziesz "żądził" bo jesteś dobrym graczem. <asslicker> :p :creature: |
Trzeba przyznac, ze chociaz padl, to nie jak noob. Nie poddal sie, dlugo wytrzymal, za to wyrazy szacunku ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:06. |