Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Pawio 04-05-2006 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
zabijanie za nic to jest zabijanie za nic - tu mielismy konkretny pwood bo Gaostic to ex-Patriota.

Szkodi zapomniałeś że Gaostic padł raz a ile osób zabił za nic....
poprostu PA:baby: :baby:

Niunia Agnieszka 04-05-2006 16:45

ehh

Ja juz zalozylam druga postac poniewaz wczesniej mnie hacknął zrookowal Sir Wilq :( Nienawidze hakerow X( a pozatym ja sie nie poddam :]
Buziaczki =*=*

szkodi 04-05-2006 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
Szkodi zapomniałeś że Gaostic padł raz a ile osób zabił za nic....
poprostu PA:baby: :baby:

zaatakowal naszego - oddalismy. proste

eot z mojej strony ;) juz sie tu raczej nie pokaze :)

Fabolous 04-05-2006 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
zaatakowal naszego - oddalismy. proste

No właśnie zaatakował nie zabił. Można było mu kazać płacić albo coś ale nie zabijać za to że tylko zaatakował. A skoro zaatakował pewnie miał powód.

Rybzor 04-05-2006 17:38

Gaostic tyle osob zabil na radnom Pk ze ja bym mu zyczyl kolejnych dedow tylko

dressu 04-05-2006 18:35

padli Qreew (71 ms) i Navoxiv (100 rp) obaj z tej samej gildii od maffersow

chce znac powod czemu , ponoc z tego co wyczytalem na forum to "for fun"

thx better galana without pa

thewojtek 04-05-2006 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
padli Qreew (71 ms) i Navoxiv (100 rp) obaj z tej samej gildii od maffersow

chce znac powod czemu , ponoc z tego co wyczytalem na forum to "for fun"

thx better galana without pa

Extra.... PN zawsze bylo neutral, nie walczyli przeciwko Wam, a mogli ich dolaczenie z pewnoscia skonczylo by wojne, naszym zwyciestwem, ale nie mieli do tego podowu, mieli z wami dobry kontakt i z nami tez chcieli byc neutral i tak im sie odplacacie? ;[ szkoda slów

Dead Cerber 04-05-2006 19:30

Takze ciekaw jestem za co padli bo Preliator~ od kad pamietam zawsze byli neutralni...

Btw. Konda stworzyl nowa gildie i tez chcialbym wiedziec czy stworzyl ja przez dzisiejsza akcje na hydrach...

Kind regards,
/Krysio~

Xulorin 04-05-2006 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
...Zawsze morzna pomarzyc...

Dużo "morzna" :p.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
Extra.... PN zawsze bylo neutral, nie walczyli przeciwko Wam, a mogli ich dolaczenie z pewnoscia skonczylo by wojne, naszym zwyciestwem, ale nie mieli do tego podowu, mieli z wami dobry kontakt i z nami tez chcieli byc neutral i tak im sie odplacacie? ;[ szkoda slów

Nie sądze by PN byli wielkimi wojownikami, ale co fakt to fakt, każdy lvl się przyda :).

pawlon 04-05-2006 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xulorin
Dużo "morzna" :p.

Nie sądze by PN byli wielkimi wojownikami, ale co fakt to fakt, każdy lvl się przyda :).

oj zdziwilibys sie ile osob ma lepsze pvp niz ci wasi walczacy w wojnie, to ze ktos nie walczy nieznaczy ze nie ma opjecia o pvp, a kazdy jest wojownikiem jak tylko ma ku temu odpowiednia motywacje.

fakt ze kondastworzyl nowa gildie... tylko czy to cos zmienia? i tak w kazdym konflikcie wystapia razem, kondy gildia tak samo bedzie ich wspomagac jak teraz w maffersach i wczesniej w patsach, bo to sa kumple, wiec to ze sie niby od nich "odetnie" to w sumie niewiele zmieni. i tak kazdy kto by np zaatakowal reszte moze sie liczyc z atakiem all pozostalych, wiec co za roznica? tylko co najwyzej kosmetyczna zmiana.

dressu 04-05-2006 21:52

to nie ma znaczenia czy Konda zaklada nowa gildie bo i tak juz dal invita tym "najwiekszym" pa na galanie m.in. rivennowi , kekzowi , sir impowi,kardearowi , cos czuje ze glupi maffersi beda prowokowac teraz do kolejnej wojny , juz bili neutralnych ludzi m.in. krupnika , wrobla

znowu nadchodzi czas na wielkie pa ze strony patriotow :/

(wszystko to wyczytalem na forum)

co do mnie aktualnie retired i nie mam zamiaru wracac do tej gry dopoki sie wszystko nie wyjasni

Mlecziii 04-05-2006 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
to nie ma znaczenia czy Konda zaklada nowa gildie bo i tak juz dal invita tym "najwiekszym" pa na galanie m.in. rivennowi , kekzowi , sir impowi,kardearowi , cos czuje ze glupi maffersi beda prowokowac teraz do kolejnej wojny , juz bili neutralnych ludzi m.in. krupnika , wrobla

znowu nadchodzi czas na wielkie pa ze strony patriotow :/

(wszystko to wyczytalem na forum)

co do mnie aktualnie retired i nie mam zamiaru wracac do tej gry dopoki sie wszystko nie wyjasni

Tylko teraz new gildia kondy morze narobic sie wiecej wroguw i przegrac nastepnol wojne a po ich zahowaniu morzna sie domyslic ze oni hcol tej wojny .

bolekndm 04-05-2006 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecziii
Tylko teraz new gildia kondy morze narobic sie wiecej wroguw i przegrac nastepnol wojne a po ich zahowaniu morzna sie domyslic ze oni hcol tej wojny .

Gratuluje bezbłędnej znajomości języka Polskiego.

Myśle, że jedynym powodem do założenia nowej gildi jest to, iż Konda chce być liderem (w Maffers byla nim Veccia). Dopóki na Galanie będzie rządzić Konda i reszta :P to PA z tego serva nie zniknie ale to już nie mój problem :P

Rzewnis 04-05-2006 23:53

Z tego co słyszałem to Konda odszedl po tym jak dowiedzial sie o tym napadzie na Navoxiva i Qreewa. A reszta poszla pewnie za Konda. Byc moze nie zmieni to sytuacji na Galanie, jednak gleboko wierzę w to iż sprawcy tej zbrodni zostaną ukarani, a poszkodowani dostaną zwrot kasy za skille, blessy etc.
Najbardziej denerwuje mnie fakt, iż niektóre osoby nie są w stanie zaakceptować faktu, że ktoś chce sobie tylko pograć. Neutralne polskie gildie co chwila są ofiarami ataków ze strony pa (PN, CoO)

Dragon86 05-05-2006 01:36

Ehh
czasami zastanawiam sie po co tu grac....
zreszta pewnie Febb i Febbul nie poniasa zadnych konsekwencji za to...:(
Zreszta jesli chca zeby cala Galana ich nielubila (nienawidzila zbyt mocne slowo;) ) to sa na dobrej drodze gl...

thewojtek 05-05-2006 09:14

poprostu n/c

Pawio 05-05-2006 19:28

Jest sojusz między Righteousness a Powerpuff boys?

Xulorin 06-05-2006 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzewnis
Z tego co słyszałem to Konda odszedl po tym jak dowiedzial sie o tym napadzie na Navoxiva i Qreewa. A reszta poszla pewnie za Konda. Byc moze nie zmieni to sytuacji na Galanie, jednak gleboko wierzę w to iż sprawcy tej zbrodni zostaną ukarani, a poszkodowani dostaną zwrot kasy za skille, blessy etc.
Najbardziej denerwuje mnie fakt, iż niektóre osoby nie są w stanie zaakceptować faktu, że ktoś chce sobie tylko pograć. Neutralne polskie gildie co chwila są ofiarami ataków ze strony pa (PN, CoO)

Jak mnie zabili to też obiecywali kase za to. No i jak każdy inny kasy się nie doczekałem ;). Na pewno nie będą tracić kasy na nich.

Pawio 06-05-2006 21:24

Dobrze pats zrobili że nie oddali kasy dla zarize:p muj kumpel poszedł z nim expić, gdy byli tylko we dwuch zarize użył Ue i Sd. Kumpel padł a Zarize tłumaczył ze missclick<rofl> oczywiście loota nie oddał a było jakies 4 bp uh:p

pawlon 07-05-2006 03:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
Dobrze pats zrobili że nie oddali kasy dla zarize:p muj kumpel poszedł z nim expić, gdy byli tylko we dwuch zarize użył Ue i Sd. Kumpel padł a Zarize tłumaczył ze missclick<rofl> oczywiście loota nie oddał a było jakies 4 bp uh:p

taa najpier sie naucz ortografii... ukonczenie podstawowki moze w tym duzo pomoc :D

a po drugie skad wiesz? moze zarize wlasnie dlateog pkuje bo juz inaczego grac nie moze? okradli go i do tego ma hunta, wiec co jeszcze moze robic?

a jak ty popierasz zlodziejstwo to szkoda ze jeszcze ciebie nie ubil, ale wszsytko przed toba :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51.