![]() |
Cytuj:
Szkodi zapomniałeś że Gaostic padł raz a ile osób zabił za nic.... poprostu PA:baby: :baby: |
ehh
Ja juz zalozylam druga postac poniewaz wczesniej mnie hacknął zrookowal Sir Wilq :( Nienawidze hakerow X( a pozatym ja sie nie poddam :]
Buziaczki =*=* |
Cytuj:
eot z mojej strony ;) juz sie tu raczej nie pokaze :) |
Cytuj:
|
Gaostic tyle osob zabil na radnom Pk ze ja bym mu zyczyl kolejnych dedow tylko
|
padli Qreew (71 ms) i Navoxiv (100 rp) obaj z tej samej gildii od maffersow
chce znac powod czemu , ponoc z tego co wyczytalem na forum to "for fun" thx better galana without pa |
Cytuj:
|
Takze ciekaw jestem za co padli bo Preliator~ od kad pamietam zawsze byli neutralni...
Btw. Konda stworzyl nowa gildie i tez chcialbym wiedziec czy stworzyl ja przez dzisiejsza akcje na hydrach... Kind regards, /Krysio~ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
oj zdziwilibys sie ile osob ma lepsze pvp niz ci wasi walczacy w wojnie, to ze ktos nie walczy nieznaczy ze nie ma opjecia o pvp, a kazdy jest wojownikiem jak tylko ma ku temu odpowiednia motywacje. fakt ze kondastworzyl nowa gildie... tylko czy to cos zmienia? i tak w kazdym konflikcie wystapia razem, kondy gildia tak samo bedzie ich wspomagac jak teraz w maffersach i wczesniej w patsach, bo to sa kumple, wiec to ze sie niby od nich "odetnie" to w sumie niewiele zmieni. i tak kazdy kto by np zaatakowal reszte moze sie liczyc z atakiem all pozostalych, wiec co za roznica? tylko co najwyzej kosmetyczna zmiana. |
to nie ma znaczenia czy Konda zaklada nowa gildie bo i tak juz dal invita tym "najwiekszym" pa na galanie m.in. rivennowi , kekzowi , sir impowi,kardearowi , cos czuje ze glupi maffersi beda prowokowac teraz do kolejnej wojny , juz bili neutralnych ludzi m.in. krupnika , wrobla
znowu nadchodzi czas na wielkie pa ze strony patriotow :/ (wszystko to wyczytalem na forum) co do mnie aktualnie retired i nie mam zamiaru wracac do tej gry dopoki sie wszystko nie wyjasni |
Cytuj:
Tylko teraz new gildia kondy morze narobic sie wiecej wroguw i przegrac nastepnol wojne a po ich zahowaniu morzna sie domyslic ze oni hcol tej wojny . |
Cytuj:
Myśle, że jedynym powodem do założenia nowej gildi jest to, iż Konda chce być liderem (w Maffers byla nim Veccia). Dopóki na Galanie będzie rządzić Konda i reszta :P to PA z tego serva nie zniknie ale to już nie mój problem :P |
Z tego co słyszałem to Konda odszedl po tym jak dowiedzial sie o tym napadzie na Navoxiva i Qreewa. A reszta poszla pewnie za Konda. Byc moze nie zmieni to sytuacji na Galanie, jednak gleboko wierzę w to iż sprawcy tej zbrodni zostaną ukarani, a poszkodowani dostaną zwrot kasy za skille, blessy etc.
Najbardziej denerwuje mnie fakt, iż niektóre osoby nie są w stanie zaakceptować faktu, że ktoś chce sobie tylko pograć. Neutralne polskie gildie co chwila są ofiarami ataków ze strony pa (PN, CoO) |
Ehh
czasami zastanawiam sie po co tu grac.... zreszta pewnie Febb i Febbul nie poniasa zadnych konsekwencji za to...:( Zreszta jesli chca zeby cala Galana ich nielubila (nienawidzila zbyt mocne slowo;) ) to sa na dobrej drodze gl... |
poprostu n/c
|
Jest sojusz między Righteousness a Powerpuff boys?
|
Cytuj:
Jak mnie zabili to też obiecywali kase za to. No i jak każdy inny kasy się nie doczekałem ;). Na pewno nie będą tracić kasy na nich. |
Dobrze pats zrobili że nie oddali kasy dla zarize:p muj kumpel poszedł z nim expić, gdy byli tylko we dwuch zarize użył Ue i Sd. Kumpel padł a Zarize tłumaczył ze missclick<rofl> oczywiście loota nie oddał a było jakies 4 bp uh:p
|
Cytuj:
a po drugie skad wiesz? moze zarize wlasnie dlateog pkuje bo juz inaczego grac nie moze? okradli go i do tego ma hunta, wiec co jeszcze moze robic? a jak ty popierasz zlodziejstwo to szkoda ze jeszcze ciebie nie ubil, ale wszsytko przed toba :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |