![]() |
co kupic
siemano mam 14 level 35 skill i co mam kupic ????
jakie tarcze co lepsze miecze czy obuchowe i jakie legi ceny nie podaje bo mozna duzo zdobyc zanim ktos napisze narazie mam ok. 10k dziieki z góry |
co kupic
siemano mam 14 level 35 skill i co mam kupic ????
jakie tarcze co lepsze miecze czy obuchowe i jakie legi ceny nie podaje bo mozna duzo zdobyc zanim ktos napisze narazie mam ok. 10k dziieki z góry i jeszcze jedno jestem knightem |
Aaaa I Chcial Bym Zaznaczyc Ze Jestem Nowy W Tibi Gram Dopiero Z Tydzien I Sie Dopiero Ucze Od Podstaw Wiec Prosil Bym Zeby Zwracac Uwage Na Moje Ewentualne BŁedy Czekam Na Odpowiedz Nna Powyzsze Pytanie ;d;d
|
Lvl - 25
Eq - w sumie nic Ilosć kasy - 54k Profesja - knight Chce kupić całe eq dla knighta(oprócz broni). |
Furora
Paladyn 22lvl skille: 50/31 eq: knight legs (i to wszystko) do wydania: 10k |
Kup mommth fur cape, plate legi, steel helmet, scarf i guardian shield. Jak kasy nie starczy sprzedaj k legi sa ci niepotrzebne plate wystarcza.
|
Cytuj:
|
Lvl 20
Paladyn Skille 45/27 Ilosc kasy 2,6K |
do senseay
powinienes se kupic b robe kosztuje od10-13k wiecej nie dawaj a za te 2czy 3k ku sobie jakies runki posluhaj mnie a niepozalujesz sam zbaczysz ja juz trohe w tibie gram wiec wiem co i jak ale powiem ci ze z 15 k to duzo niezrobiszpozbieraj trohe kasy i wtedy pokupuj itekmi B)a potem bierz sie za kupowanie ba narazie to niewiele mozesz zrobic jak ktos ma pytanie to pisac na e-mail tylkofast i niezadawajcie mi pytan jak:baby:
|
35 druid
eq: Blue robe,tempest rod,crusader helmet,k legs,boh i vampire shield do wydania 21k :D powiedzcie do mam se kupic :p |
Najlepiej to nic;p eq masz wystarczajace.
|
Zainwestuj w expa ;)
|
jade wg. schematu:
-profa: knight -lvl: 20 -skille: 60/60 4mlvl -moje eq teraz: crus/c arm/k legi/boh/meduska/crismon sword -dostepna kasa: 40k -co chce kupic: dsm(35-38k) lub demon shield(35-38k) lub vamire shield(15-17k)+golden armor(golden armor(20-22k) i co wyrac, prosze o porady? ps. uwazam ze g arm to syf lepiej dolozyc te 10k... |
26 knight
eq- k arm, p legs, fur boots, dark helmet, medusa shield, wyvern fang/f sword, scarf. Do wydania ok 20k. Propozycje? :) |
Cytuj:
A tak przy okazji : 41 Paladyn . eq : b robe, k legs, v shield, bohy , crown helmet , p ammy . Ilość pieniędzy : 214 k . Planowane zakupy : Arbalest |
Cytuj:
A tak przy okazji : 41 Paladyn . eq : b robe, k legs, v shield, bohy , crown helmet , p ammy . Ilość pieniędzy : 214 k . Planowane zakupy : Arbalest |
Elo! Prosze pomóżcie - co kupić/co założyć itd.
Profa: Sorc Lvl: 11 Mlvl: 7 Eq: na sobie: p set, beholder shield, steel helmet, leather boots, wand of vortex. w depo: k set, dragon shield, wszystkie rózczki, fur boots, crown helmet. Dostępna kasa: 611gp <lol> :( Ostatnio wydałem kase na czary, c helmet i różczki. Niedługo pójdę na fibe to będzie troche kasy :) PS. I'm not noob. |
@up
Zbieraj kase i po desercie kup sobie blue robe. |
@Zenir: A nie lepiej po desercie dozbierać troche, sellnać k armor i kupic c armor?
|
37 ek
witam mam 37 ek
profa ek lvl 37 eq:dsm demonka c legi crus helmet =/ (po ostatnim dedzie stracilem rh) p ammy boh/steel boots blacksteel sword/bs kasa:70k co kupic co wybrac ps. gram na harmoni ceny sa ekstremallnie niskie rh okolo 30k czasami 28 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |