![]() |
Mam palla i sorca ale lepiej mi się gra magiem,po prostu wolę magiczne postacie
:D Głos na Sorca :) |
Ja mam dwie postacie palka i sorca ale wole grac sorcem bo jestem przyzwyczajony mialem 24 sorca i go hakli a teraz mam 20 palka i 12 sorca bo zaczelem go robic dwa dni temuale jak sorc sie rozkreci na 25lvl to pekujesz i co z tego ze druid nie robisd i ze kupi szybciej sdeki niz sorc zrobi ale blank runa kosztuje 15 gp to jak by sorc za sdeka zaplacile 15 gp a druid 300gp jest rurznica co nie?;)
|
spox thx:)
|
Mam 32 knigtha knight ma dobre to w sobie bo ma duzo HP i CAPA ale ma malo many ;/ Sorcek moze robic SD ale za to Drut ichy i uchy ;p Kazda postac wg mnie ma swoje dobre i zle strony :D
|
Paladyn ;)
|
Royal Paladin.
Sam sobie robi amunicję (lub ulepsza). Odnosi w miarę małe obrażenia. Fajnie się leczy... i ma specjalny potion regenerujący manę i HP jednocześnie. |
Paladyn ;)
Na razie skiluję jeszcze 50% do 80 hihi :D Potem mała przerwa , szkoła itp Zbieram na pacc.. Potem do 100 lvla ;) Paladyn zarabia 3,5-5k na godzinę na wyspie nargor (piraty) |
Cytuj:
|
Ja gram palladynem, jest to według mnie najlepsza profesja ( nic tutaj nie sugeruję, poprostu palladynem najlepiej mi się gra)
|
Ja zaznaczyłem EK.
|
Ja gram Sorcererem. Jest to nowa postać, wszystkimi innymi grałem.
Ale wiem, iż zaraz będę Master... |
haha jeszcze nikim bo mam 4 lvl
|
Paladyn
Narazie gram Paladynem lecz Najlepszy jest Knight xD
|
Knight potęgą :)
Głos na Knight'a |
Ja gram knightem ale umnie trohe cięzko ze skilami ;]
Głos na knighta ;p |
Gram Knightem , mati31 masz 100 % racji , skillowanie to u Knighta najwieksze cholerstwo xD
|
A ja gram elder druidem :) Jakos idzie :) Gralem wszystkimi ale jakos nie ukladalo sie :D
|
glos na none tzn rookstayer =]
|
Ja gram wszystkimi profesjami oprócz druida :P. Kiedy chce poexpić pallkiem gram pallkiem, kiedy chce kinghtem to gram knightem xd
|
#
Zawsze Knight ( Elite Knight )
Nie Ma Lepszego Capowca ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |