![]() |
A wiec sluchajcie jest temat ze zdjeciami silvery ale nikt nie wkleja fotek. Napewno kazdy z was ma swoj foto album, jezeli macie dajcie link tutaj ja wejde i powklejam z niego ssy do tego tematu. Nie pozwolmu mu umrzec bo narazie tylko ja tam wklejam ssy...
|
Cytuj:
No wiesz... nie dziekuj mi za to, ze Ci sprzedalem. taka moja rola xD sprzedalbym kazdemu kto by zaoferowal tyle ile mnie cieszy |
@ poreda nie tylko ty tam wklejasz sory :) ale zgodze sie ze najwiecej tam wkleiles
|
Cytuj:
|
hmm, buuu, bujcie sie :P
czy ktos wie moze xzy sa wogle jakies najazdy na carlin? bo niemoge tego znalesc @ poreda ty sie tu nie wypowiadaj po naszej pamietnej rozmowie o pomiedzy thais a carlin |
z tego co wiem są tylko najazdy ratów i orców na Thais, no i ataki Orshabaala na Edron
PS. Nie chce ktoś Blue Robe sprzedać (piszcie na priv ze swoją ofertą do mojej postaci: Rasialdo Backs), od 3 wieczorów próbuje i nic z tego nie wychodzi ;( |
Jest jeszcze atak War Wolfow, skunksow i borsukow na Ab.
Sarabow na Ankh i ptakow(terror birdy i papugi podobno) Na venore elfy chyba, kaz spidery(only spidery) Darashie nieumarloki. Carlin- nic :p :p :p Thais orci, raty i podobno beholdery. Cya |
co tu gadac hmm...
|
@ up
a to zes nam powiedzial yeah mam 20 lvl :) |
Ups Double :D
|
Czy mi się zdaję czy wkońcu jakaś konkretna wojna zagoscila na silverke 8o
|
;x
19:11 You advanced from Level 59 to Level 60.
;] |
Retried :'(
no niestety kto by chcial kupic itemsy kaske albo ..... za rl siano :(
MSG me ;p :( pech tak chcial :'(;( Xentera roxx czy jakos tam do zobaczenia ;p;) |
Broromir szkoda że Silvera traci takiego gracza jak ty ponieważ mało jest dobrych Polaków na tym servie :/
Zatrzymywać cię nie będę bo i tak nie wiem co to zmieni. Powodzenia na nowym świecie. Pozdro all aha wchodźcie na stronke która jest w moim podpisie |
Cytuj:
|
@Everlastin
Przegraliscie... @fantom Gratzz! @Boromir A co sie stalo? :> @Rekin Wracaj do gry a nie na tym tescie siedzisz.. @Dolor W twojim podpisie nei ma linku... |
boromir najpierw powiedz czemu odchodzisz i po ile itemki masz na sell i za ile i wogle jakie :)
|
sry za brak edita
http://forum.tibia.pl/showthread.php...780#post798780 niech ktos tu wejdzie i cos zrobi bo chyba fajnie miec aki albumik z silvery. wiem ze wam sie nie chce ale moze tka by komus sie zachcialo bo sie stajecie uzaleznieni i caly czas poswiecacie na gre zamiast na co innego. Kto nie odpowie na tego posta jes \t uzalezniony od tibi, bo watpie aby nikt ni umial, a jezeli to nauczymy was. A jak chcesz pwiedizec ze nie robisz zdjec to zacznij je robic :p chociaz niech kazdy 2 powkleja a bedzie dosyc na jakies hm. 2 tyg :) |
Hmmm w skrocie wszystko :) :0
Fantom.... jak Ty to robisz? Chyba jestes prymusem w szkole, ze tak grasz 24 H na dobe :D Gratz expa, bo to nie sa zwyczajne wyniki ;)...a tak wogole skad masz tyle kasy 8o Carp.... Gratz najlepszego polaka na sevie (juz dawno na to zaslugiwales, ale miales "glupich" kilka dedow)... Qwez... Gratz pacca (gdzie te obiecane od "roku" ringi)... Boromir...hmmm nie znam Cie ale skoro tak pozytwnie wypowiadaja sie o Tobie na forum, to zaluje, ze polak odchodzi z serva... Earl...zal ze dedles ale chyba Twoja gildia jest "satelita" bylego BB (znaczy sojusznikiem) Rekin...kiedy pacc (jest ktos do zabicia-zlodziej) Legolas... :) Sewery...go go level...(nie daj sie tak okradac z lota) Nord Berg... zostaw ten dom i graj w Tibie :) Pozdrawiam |
@leo
wkrotce=] podaj mi nick tej szmaty do zabicia,to jak go dorwe na free arena to ma uuuu... zawsze moge poprosic oxyego o pomoc =] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |