![]() |
Ja grajac 2 postacia w tibie zobaczylem ubitego knighta(pewnie botowal) a niedaleko jego body byl mino guar. Zabilep guarda otwieram cialko kolesia a tam BoH T ring 2 bp uha 200 ryb :D
|
Hehe, możecie sopie nie wierzyć ale ja na mainie znalazłem DSMs w parcelu, i to jeszcze w depo. Ale najbardziej ¶mieszy mnie to że w ten sam dzień go sprzedałem za 20K8o 8o .
|
no to tak...Dragon Shielda,hmm..., a Jaki¶ kole¶ wywalał różne amulety lacznie z 20 mam chyba z 15 różne od silver do garlic itp... orcish axe ale to cienkie...wszelkiedo typu smiecie...Plate armor...Wand of Plague...bag axe ringów...i backpack stell helmetów...było to na Asterze...Takze nici z pk;))
|
Witam ja Znalazlem na ziemi bp wypchany po rogi : P-armor, P-legs, Dragon hamer bylo tego po kilka wzielem co moglem na klate i poszedlem .
|
Ja znalazlem Bp pelen roznych kluczy w tym crystal key :baby:
|
A ja...
Znalazlem bohy za drzewem obok ab i jak sie puzniej dowiedzialem to moj kumpel uciekal od 70+ms i wywalil i gdzies byla d-lance ale cóż jurz bylo za puzno :(
|
Ja osobicie znalazlem fire sworda jakis koles 112 ek wurzucil w depo.
|
ja osobi¶cie "znalazłem" w ciele knight legsy :p
|
Ja na roku znalazlem plate shield w slepie u obiego,a na mainie p-armor:]
|
Ja na ziemi znalazlem backpack w ktorym byly nastepujace przedmioty:
Magic Longsword, Great Axe, Thunder Hammer, Backpack of Power Arrows, Magic Plate Armor, Dragon Scale Legs, Golden Helmet, Golden Boots, Blessed Shield, Backpack of Ice rapier |
Ja znalazlem c armor i gsa w ciele na kolo Venore
|
Cytuj:
|
Nie jestes to zbyt cenne ale...
Wypadł mi bp w którym było:
1000 power boltów,50 spearów i bohy |
Ja kiedys w trupie na securze znalazlem demon shielda i crusader helmeta i jakies smieci;]
|
hehe
ja znalazłem 2 dolle, brass armor, i troche gp a na rooku tylko brass shiield, viking helmet i mace :crusader:
|
Ja moim noob charem się bawiłem w zabijanie pk. Pełno go¶ci biegło za jednym, kto¶ go dobił, otworzyłem ciało a tam bp i co¶ tam jeszcze. Szybko biorę bp do swojego plecaka, otwieram, a tam fs plate legi, lina, łopata i "pare" gp.
Jak skończyło mi się pz to fsa dałem koledze :] |
ja ostatnio mialem fajna sytuacje. expie sobie na gl w jaksini gdzie jest fd, na dol zeszlo pare n00bkow - 9 sorc (ktory dednal tu wczoraj i mial znow 8 lvl, wiec teraz swiezy 9 lvl :D ), 10 knight i 10 sorc. 9 sorc i 10 knight odeszli kratke od schodow, a 10 sorc stal przy schodach. ja poszedlem w gore, nagle patrz - pare gfb pod rzad (zawsze wyzywalem FD ze spamuje :D ) a tu nagle patrz - 2 dedady! knighta i 9 sorca - loot: z knighta bp, lina, lopata, troche ryb i... War Hammer :D a z sorca zielony bag i pare ryb, lina, lopata, etc :D
|
Cytuj:
|
Udowodni ten kto ma golden bootsy i CiPy? :P
|
Ja znalazłem C-shielda na górze w dp AB:] a takto w hammera w dednietym Bandicie B)
Hail Astera :evul: Tibia Its Only Game:evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |