Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Naction Screenshoots (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70498)

Maffio 23-02-2008 22:19

Darr@

Tak, masz racje, ja tez Cie lubie xdd wogole zgodze sie z Toba ale... wtedy gdy dostalem sie do hell, do innych gildi... Naction, mozna powiedziec ,,byla pozazasiegiem" nie wpadlem na pomysl reaktywacji... ja nie mowilem nigdy o Naction? ... Cos Ci sie chyba pomylilo... Naction, zawsze bede wspominal najlepiej, tam, czulo sie ta atmosfere, w Hell tez... ale to nie to samo... w Hell kazdy wyzywal kazdego - to byla norma, a w Naction... tego nieda sie opisac slowami...

Co do tego jezeli nie wypali - trudno. Moze kiedys, pozniej :)
Co do tego ze jak nie wypali wroce do innej gildi - mam nadzieje ze bedzie NACTION REAKTYWACJA ale jezeli nie to co? To mam spuscic glowe, i miec zalobe?... Ta, pojde do innej gildi, ale jak bedzie iskierka nadziei to sprobuje z reszta bylych czlonkow Naction zrobic jej reaktywacje. Ja sam nic nie moge, pacca nie mam. Wiec licze tutaj <jak juz mowilem> na innych, starszych czlonkow :)

Inhu 23-02-2008 23:08

Cytuj:

... ja nie mowilem nigdy o Naction? ... Cos Ci sie chyba pomylilo...
haha nigdy nie wspomniales nic o Naction jak byles w Hellpike.
!!! LIAR !!!

Maffio 23-02-2008 23:11

Huh... ty najbardziej to mozesz wiedziec, caly czas spamowales na GC. Robiles tak: wlaczasz bota, idziesz gdzies, przychodzisz czytasz first linijke, wyzywasz all, znow idziesz i tak wkulko ;)

Rinah 23-02-2008 23:29

Tak sie sklada ze juz jest "reaktywacja" gildii Naction... tyle ze na Neranie . Liderem jest Wowik. Jest nas tam tylko 2ch ze starej ekipy Naction... a szkoda. Pozdro.

Maffio 24-02-2008 11:28

Ta, ale mi chodzi o reaktywacje na refii :)

Inhu 24-02-2008 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maffio (Post 1919117)
Huh... ty najbardziej to mozesz wiedziec, caly czas spamowales na GC. Robiles tak: wlaczasz bota, idziesz gdzies, przychodzisz czytasz first linijke, wyzywasz all, znow idziesz i tak wkulko ;)

AHAHHAHHAHAHA
Tez niepograzaj sie czy ja kogos wyzywalem ? w zyciu jedynie ciebie traktowalem jak szmate w tej gildi , a ty jak pies co cie wyjebalem lizales dupska innym i dawali ci inva.
Bo co padles to szedles sie wieszac gdy besztalem cie smiechem , nawet jeszcze mam zapisany text z gc gdzies xD

Maffio 24-02-2008 15:32

Up@
Szmata to ty byles, jestes i bedzie ;)
btw. idz lepiej sellac chary zrobione na bocie, to ci najlepiej wychodzi.

Inhu 24-02-2008 15:53

@Maffio

Juz pogonilem je dawno .
Ty od botow mnie wyzywasz , a kto psie codziennie mi plakal jak zcrackowac ng ? pozniej kupiles sobie smieciu licencje i blagales zebym ci powiedzial skad skrypt na trenienie podjac hhaha
Jestes taki zalosny .

Cyganek 24-02-2008 21:43

Chłopaki jak checie sie klocic to prosze was nie wtym temacie. Jezeli chodzi o gildie "Naction" istnieje ona na Neranie. Mam nadzieje ,ze po drobnych zmianach bedzie to najlepsza gildia na serwerze tak jak kiedys byla ona na "Refugi".
@Maffio
Umiesz rozbawic czlowieka ,oczywiscie jezeli chodzi o mnie] słowami :
"NIECH ZNOW NA NASZYCH USTACH POJAWIA SIE SLOWA HAIL NACTION"

Theatos_Kyth 24-02-2008 22:00

Żal . . . juz chyba nie wiedzialem tematu gdzie by sie nie klucili ... anyway HAIL NS xd

Sebcio :) 25-02-2008 08:54

Osobiscie uwazam ze reaktywacja Naction na Refugii to bezsens ;) wiekszosc starych graczy dawno odeszla a nowi to banda kretynow ktorzy powbijali niewyobrazalne levele ze sprawa updatow. Aktualnie Naction istnieje na Neranie i ma sie dobrze :) dlatego reaktywacja na Refugii to glupota. Ale nie zgodze sie ze nikt o nas nie pamieta ;) kazdy pamieta o naction niektorzy wspominaja nas cieplo inni bluzgaja, ale prawda jest taka ze w tej gildi nigdy nie bylo tylu botterow i sharerow co w ChoCh i Hellpike(i pozniejszych modyfikacjach), kazdy udowodniny przypadek botowania konczyl sie kickiem z gildi. a wy macie czelnosc mowic o naction jako o zlej gildi :) zal

pozatym jesli komus mialbym powierzyc reaktywacje naction na refugii to bylby to Sanderss i nikt inny, sorry ;)

Fuze 25-02-2008 10:14

Hail Naction! tyle powinno wystarczyć :)
Ale tak poważnie to wci±gu 4 letniej kariery z tibi± ( jeżeli można to tak uj±ć ) nie wspominam bardziej żadnej gildi, oczywiscie w pozytywnym sensie :)

Zeronemisis 26-02-2008 04:09

Hail Naction!
Ja tam Naction pamiętam!!! Sebcio ty mnie nie pamiętasz ale ja cię dobrze pamiętam jak palkiem zaczynałe¶ grac to ci na GL pomagałem na Ds expic ;p A tak w ogóle to ja w kilku grach zakładałem gildie o nazwie Naction ;p bo mi utkwiła w pamięci ^^
Hail Naction!

Maffio 28-02-2008 20:35

@Sebcio
xdd ta, racje masz, ale chodzilo mi oto zesby TY wrocil, Sanderss, reszte, starsza ekipa <moze> uda sie namowic na powrot. Co do tych new czlonkow, zrobilibysmy tak jak w old Naction, nie bedzie liczyl sie lvl tylko zachowanie :) i nie mow ze to jest glupota bo nie jest xdd

,pozatym jesli komus mialbym powierzyc reaktywacje naction na refugii to bylby to Sanderss i nikt inny, sorry"

spoko, nie chodzilo mi o mnie tylko o Ciebie i wyzej wymienionego Sanderssa :)

Pozdro

Sebcio :) 28-02-2008 21:49

Ja niestety juz do tibi nie wroce to co robi z nia cipsoft to porazka na calej lini ;) kiedy ta gra miala klimat, miala dusze byla przedewszystkim trudna... pozniej cipy zaczely zwracac sie w kierunku dzieciakow ktorym trudne granie nie przypadalo do gustu dlatego tibia wyglada tak jak wyglada ;/ 100 lvl jak zaczynalem grac 5 lat temu byl wielkim wyczynem teraz jak ktos wbija 200 to wszyscy mysla sobie Phi. Bo taka jest prawda to ze ktos wbija wyzszy level znaczy tylko i wylacznie ze ma wiecej czasu bo umiejetnosci sa nie potrzebne... wole zachowac wspomnienia o naction i o tibii takiej w jaka jeszcze gralem niz bujac sie teraz w nowych realiach -.-

Leader Fox Dragstar 28-02-2008 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 1929295)
Ja niestety juz do tibi nie wroce to co robi z nia cipsoft to porazka na calej lini ;) kiedy ta gra miala klimat, miala dusze byla przedewszystkim trudna... pozniej cipy zaczely zwracac sie w kierunku dzieciakow ktorym trudne granie nie przypadalo do gustu dlatego tibia wyglada tak jak wyglada ;/ 100 lvl jak zaczynalem grac 5 lat temu byl wielkim wyczynem teraz jak ktos wbija 200 to wszyscy mysla sobie Phi. Bo taka jest prawda to ze ktos wbija wyzszy level znaczy tylko i wylacznie ze ma wiecej czasu bo umiejetnosci sa nie potrzebne... wole zachowac wspomnienia o naction i o tibii takiej w jaka jeszcze gralem niz bujac sie teraz w nowych realiach -.-

a potem obudziles sie z reka w majtach

down@
zastanow sie co Ty piszesz, na poczatku mnie obrazasz, a potem przepraszasz, rofl

Glon Elriel 28-02-2008 22:08

/\ zamknij morde cwaniaku <bez urazy>

Teraz ta Tibia to jest gówno. Kiedy¶ wbicie 80 lvl było czym¶. W 6 miechów 80 lv to było pg.

Armix 29-02-2008 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leader Fox Dragstar (Post 1929327)
a potem obudziles sie z reka w majtach

Nie wiem o co Ci chodzi, jak masz pisać takie pierdoły, bo Ci się nudzi to wybrałe¶ zły temat i najlepiej nie zabieraj tu głosu.

Co do dyskusji to zgadzam się z Randallem.

Sebcio :) 29-02-2008 00:39

@Leader Fox Dragstar
po co sie odzywasz jak nikt cie tu nie chce ? wy*******aj spamowac inne tematu dzieciaku. to co mowie jest swieta prawda moze cie urazilem bo wlasnie ty jestes jednym z dzieciakow update dla ktorego nie liczy sie to zeby gra byla zbalansowana tylko zeby jego profesja byla najlepsza ? wez wyjdz i nie wracaj... tak odzywac sie mozesz do mamy albo do kolegow z podworka ale pewnie oni ci na to nie pozwalaja dlatego w*****asz innych na forum. pierdol sie na ryj

Leader Fox Dragstar 29-02-2008 01:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Armix (Post 1929670)
Nie wiem o co Ci chodzi, jak masz pisać takie pierdoły, bo Ci się nudzi to wybrałe¶ zły temat i najlepiej nie zabieraj tu głosu.

Co do dyskusji to zgadzam się z Randallem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 1929683)
@Leader Fox Dragstar
po co sie odzywasz jak nikt cie tu nie chce ? wy*******aj spamowac inne tematu dzieciaku. to co mowie jest swieta prawda moze cie urazilem bo wlasnie ty jestes jednym z dzieciakow update dla ktorego nie liczy sie to zeby gra byla zbalansowana tylko zeby jego profesja byla najlepsza ? wez wyjdz i nie wracaj... tak odzywac sie mozesz do mamy albo do kolegow z podworka ale pewnie oni ci na to nie pozwalaja dlatego w*****asz innych na forum. pierdol sie na ryj

wiecie, miedzy mna, a wami jest subtelna roznica, ja traktuje ta gre jako oderwanie od codzinnych spraw, czyt. zabawe, a patrzac na ludzi takich jak wy, ktorzy napinaja sie bo "cipsoft be, cipsoft sre" i dlatego ze ktos ich wysmieje, rozrywam sie jeszcze bardziej ;d. btw. randall, jak smiesz mowic o mnie dziecko, skoro nawet mnie nie znasz? ;)
puenta? get a life

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53.