![]() |
Hahahahaha
jak zaczela sie woja to wszyscy chcieli polskiego serva a teraz co ? :baby: Muwilem ze polacy beda przechodzic na strone fire |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
czy moze mnie cos ominelo ?? |
Siema..Mam zamiar zaczac grac na Morganie ale moglby mi ktos przedstawic co sie dzieje bo panuje tutaj taki haos..
Więc chciałbym się dowiedzieć: -Jakie są wojny (czy polacy się biją między sobą czy też może z innymi naradowościami) -Czy jest coś takiego jak zajmowanie respow z listami(np. dragi w Ank, tar tomb) -ceny(np. bohy, blue robe, c helm, medusa shield) - i ogolnie jaka panuje atmosfera ;p To tyle..Bede wdzieczny jesli ktos odpowie.. |
Cytuj:
fire vs hurricane jest takie cos jak zajmowanie respow szczegolnie ze te sa slabe ceny djinowe raczej aczkolwiek jak sie postarasz sprzedasz cos drozej atmosfera ok |
Atmosfera ok ale ... do pewnego progu lvlowego. Potem zaczynaja sie problemy (hunty, dedy za free, ogolnie zycie staje sie trudniejsze) jak nie odrazu to za jakis czas. Mozna tu spotkac fajnych ludzi ale jest tez masa noobow, ktorzy czujac wladze zaczynaja wariowac.
|
Cytuj:
Jesli hurri wygra z fire to prawdopodobnie z braku funduszy itd przegra z octal. |
Cytuj:
War Statistics Hurricane - To sami polacy + 1 hiszpan i 1 szwed (shopi i roge) Fire - reszta( Glownie hiszpanie paru anglikow i szwedow ) + 3 Polakow taki maly odlam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dokladnie tak
Dokladnie to ukrad mu SCA |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zawsze nawet jak Sylanus zaje*** Volltio to Russel juz chcial wojne z gildią Danego.Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo =) i teraz razem klepią hurricane :evul: Pozatym Anandumimem gra Xillio a uwazam tak dlatego:
Comment Volltia : Forever loyal to Anthony, Kuba In memory of Xillio. Account Information na Anadumimie: Real name: Kuba Created: Mar 12 2005, 15:54:25 CET |
up
Xillio nie gra juz w tibie. Zajął się rl life z tego co wiem ;p |
20:25 Felgasor [129]: sell SOV (1,2kk),demon helmet , golden legs ,dsm ,steel boots <venore>
Konczy z tibią ? i sprzeda chara jak anan~:baby: = o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |