![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą, ciekawe, że nikt nie wspomina o tym, ile to Sandra Magnus była online, jak jeszcze mogła grać (żeby było jasne, nie mówię, że dzieli konto, chodzi tylko o to, że wszscy Gammblera oskarżają o acc~share~, ale ich idole oczywiście są aniołkai [tak samo jest z botami-Wanted używa botów, bo są źli, ale DoF, Vision, NG, Boom Fight są oczywiście czyści .. Szczególnie widać to było na gs bridge {Xajaki}.]). @Cors Dziękuję Ci za tamtego posta-przynajmniej jeden post bez wyzwisk, etc. ... Pozdrawiam .. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Smiechowy jestes :baby: Pozdro:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
sam sobie odpowiedziales czlowieku :D |
Moze ja cos powiem o Gammblerze
GRA SAM !!!!!!!!!!!!! a wasze zdanie sie nie liczy bo ja uwazam ze to spoko koles gammbler i elite crusher to najelepsze osoby jakie poznalem w wanted no i Draz byl wporzo Urbexx i cala reszta i im nie ublizajcie bo nie o to chodzi na tym forum |
@up
Lizuuuuuuuus ;] a i tak nie wejdziesz spowrotem do wanted ;] |
a kto mowil ze ja chce tu grac ;)
azury mialem dosc przez niskie ceny a jak wiadomo jestem nowym sorcem na swiecie ale za bohy ktore kosztuja 30k i rh nie da rady wyzyc dlatego ide na new sam jestes lizus gammblera to ja znam od 28 lvla chcial mnie zabic kilka razy ale polubilem go a co Wanted to sam odeszlem i sam sobie narobilem dymu ;) wiec chyba all przemyslalem ze bedzie przejebane nie komentuj koles jak nie wiesz o co chodzi |
Żyjemy w wolnym kraju, wiec daj mi sie wypowiadac na kazdy temat.
|
Cytuj:
Zabawne... bo ja dostałem hunta od nich obu tylko dlatego że Gammbler nie był wstanie spekować mnie swoim noobcharem. @down Jedynie podkreślam to że nie są tak wwporządku jak o nich mówił Eldyn. Bo w końcu czy Pk'owanie jest wporządku?? Zwłaszcza PK'owanie bez przyczyny... |
Wiesz...to, że Ty nie lubisz Gammblera nie oznacza, że inni mają do niego taki sam stosunek. To trochę tak jak z cukierkami- Tobie mogą nie smakować ale nie świadczy to wcale o tym, że nikt ich nie będzie jadł, bo są nie dobre (wiem głupie porównanie ale chyba zrozumiałeś o co mi chodzi).
|
Cytuj:
Czy granie po 20h na dobe przez kila dni pod rząd, spanie po 4h i picie kawy aby nie zasnąć jest napewno zdrowe? Chłopak powinien pujść do jakiegoś psychologa bo bardzo żle to wygląda, takie uzależnienie od wirtualnego świata jest chore tym bardziej że chłopak w takim wieku już zjebał se kawał życia i niepierdol ze on ma życie rl bo gral z tobą w siatke po szkole bo to jest nudne a robisz tylko z siebie pajaca, bo może i bylo tak raz ale ty zawsze bedziesz go bronil ze kiedys byl z tobą pokopać na boisku.Ale przedewszystkim to jego sprawa i jego decyzja, niech robi jak chce. |
@elorap
zamknij sie pajacu i nie gadaj bzdur. Gammbler RP 98lvl 248h ostatni miesiac 45m 9h ten miesiac 30m 58h ostatni tydzien 30m 11h czwartek 45m 16h piatek 45m 10h sobota 45m 10h niedziela 45m 7h poniedzialek 45m 0h wtorek 45m 9h sroda 30m 0h czwartek 0m dzisiaj |
lol
Cos z innej beczki
tylko gracze Azury moga miec takie poczucie humoru 15:02 Knight Azura: wymienisz sie harami 15:02 Knight Azura: ;p 15:03 Grimni: lol 15:03 Knight Azura: bende mug sobie im pograc do soboty 15:03 Knight Azura: za 1,5k 15:03 Knight Azura: tylko dzis i jutro 15:03 Knight Azura: ja ukradac pasuw nie umiem 15:03 Knight Azura: tego hara mi kolego robil 15:04 Knight Azura: i wyszedl z jakiegos tam 1 swiata 15:04 Knight Azura: odezwi sie 15:04 Grimni: za 2k sie wymienie 15:04 Knight Azura: jak wymienisz 15:04 Grimni: dam ci pograc dzis i jutro 15:04 Grimni: za 2k 15:05 Knight Azura: dam ci 1,5k i p legsy 15:05 Grimni: ok 15:05 Knight Azura: gdzie jestes 15:05 Knight Azura: ja jestem pszed duzym dp a ty 15:06 Knight Azura: dam ci odrazu bp dam jest siano i p legsy 15:06 Grimni: zaraz 15:06 Grimni: jem 15:06 Knight Azura: ufam ci ze mnie nie oszukasz 15:06 Knight Azura: smacznego 15:06 Knight Azura: bym tego hara kupil od ciebie za 80zl ale jestem z kolobrzegu 15:09 Knight Azura: tylko sie nie buj ze bende nim zabial ludzie nie bede bo hyba i tak jest bez eg8o |
Cytuj:
|
15:41 Sandra Magnus say: Exevo Gran Mas Vis
15:41 You lose 539 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus 15:41 You lose 245 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus 15:42 You lose 198 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus 15:42 Sandra Magnus say: Exevo Gran Mas Vis 15:42 You lose 593 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus 15:42 You lose 320 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus 15:42 Iksinski say: exura vita 15:42 Iksinski say: utani hur 15:42 Sandra Magnus say: utani gran hur 15:43 Sandra Magnus say : aaah... 15:43 Sandra Magnus say : aaah... 15:43 Sandra Magnus say : aaah... 15:43 Heg say: aaah... 15:43 Sandra Magnus say: aaah... 15:43 Sagatti Magnus say: aaah... 15:43 Sandra Magnus sister say: aaah... 15:43 Sandra Magnus brother say: aaah... 15:43 Sandra Magnus son say: aaah... 15:43 Sandra Magnus say: Exevo Gran heg Vis You see dead human. You recognize iksinski. He was killed by ??? ( No właśnie, przez kogo ? Zna ktoś odpowiedź na to pytanie ? ) |
Cytuj:
I kogo to kufa obchodzi?? jezeli cie orginalna Sandra ubiła no to powiem tak ,, gratz pvp ;) " |
Cytuj:
|
zalezy kto co rozumie przez pojecie " oryginalny "
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |