![]() |
Character Daffie mc'draid does not exist.
Character Bolle mc'draid does not exist. Character Lady Sentrix does not exist. |
Deleted za megabomby ; )
/Jojo |
Mnie też usunęli ehh :( Ale zabawa w ab fajna była :)
|
hahahahahhahahahaahahhahahh!!!1
jonino, bolle,daffi _/ LMFAO!! idioci. |
haha, hail cip!
btw Ferfi, czy jeszcze będziesz tu grał? najpierw odszedłeś przez sooo efil rom pa, a teraz CIP jest be ;/ jeszcze raz gratuluje waflom których usunęli... muhahaha! /Kosher Pig |
Cytuj:
|
Jestem ciekaw na jakiej zasadzie im delete dali.
@Mopugug Bywa :/ @Sainsbury Ty myslisz ze FoR sie z nimi klepal, aby pozniej polowie pozwolic dojsc do siebie, a polowie zaplacic? @Shadows Czemu od razu idioci? Oczywiscie Patch CipSoftu da tyle, ze przez nastepny tydzien nic sie nie bedzie dzialo, czyli do momentu jak omina kolejna przeszkode i zrobia nowego BoTa. Tak na marginesie jestem zawiedziony, bo myslalem ze update jest i wreszcie bede mogl sie pobawic magebombem, blackd proxy :/ |
Cytuj:
Co od MegaBomb, to wydaje mi się, że nie będzie juz tak skuteczny, skoro po zalogowaniu sie przez 10sec nie można nikogo bić. Ale trzeba przyznać było to imponujące (widziałem film jak padł 150sorc... :D) |
@up
Nawet nie potrafisz poprawnie napisac nazwy ten opcji, bo to nie jest bot sam w sobie. Magebomb, a nie Megabomb. |
Zmniejszona skuteczność? lol, blokujesz pzta kilkoma charami, i odpalasz bombę... masz 10sec żeby się ustawić tak aby zgarnąć loot.
Ale 800 deletów rox! /Kosher Pig |
Niestety Izmoks hacked..............
OMG |
luka w systemie sharingu for? :<
|
45%, jak się nie złożę to zdążę ;]
|
[quote=Eny the Noob;1072217]Jestem ciekaw na jakiej zasadzie im delete dali.
@Sainsbury Ty myslisz ze FoR sie z nimi klepal, aby pozniej polowie pozwolic dojsc do siebie, a polowie zaplacic? Uwierz mi jakbym chcial znac twoje zdanie zapytalbym ciebie a nie Czeska... twoje zdanei mnie nie interesuje |
Ale teraz FoR fajnie dobił z expem...podoba mi się ta przewaga :)
Wie ktoś może dlaczego Apollo Arcanista już nie należy do FoR-u?? |
Cytuj:
Cytuj:
Fakt, co do tych 800 deletów, to też jestem ciekawy na jakiej zasadzie oni to zrobili :D @Piąty.. Go Go 100 ;] |
No i już. Główny cel osiągnięty :)15:00 You advanced from Level 99 to Level 100.
|
Zaraz mnie trafi od tych mass kicków ^^
@ Up Gratz! /Jojo |
Gratz!! :p
btw. Sting Ninja wycenił swojego chara na 800zl na allegro ;/ |
Cytuj:
A postać Stinga pojdzie za jakies 600 zl przynajmniej takie jest moje zdanie. 800 troche za dużo.... Ale kto wie.....:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:56. |