![]() |
@Flopik
Arvit nie uciekał do Ab tylko do Kazoo. Jesli Arvit uciekał do Kazz do jeszcze gorzej xD nie sadze aby byl on taki głupi >.> w drodze do kazz zbyt duzo jest waskich korytarzy gdzie mozna by było mu łatwo trapa jebnac ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
i penciesz polowau na dziqi i uosie !
|
Cze poklikash???
|
Taq, skont jezdeś ?
|
@Napaleniec
I właśnie w tych wąskich przejsciach lądowałyby Magic Walle od Arvita mózgu. W ogóle nie mam ochoty odpisywać na twoje posty. Ujawnij się to pogadamy a nie jakims gównem tu wypisujesz pierdoły. @Queth Do ciebie też pytań nie mam. Skoro uważasz, że jesteś niewinny to po prostu to udowodnij a nie wypisuj wszędzie gdzie się da, że reasony są zmyślone. Signed, Balu :D |
Chcialem dodac swoje uwagi na temat tego ostatniego Open Battle :) .Patrzylem tak na te dedy i mozna wywnioskowac tylko jedno dlaczego nie poczekali na tych co maja mniejsze lvle to mnie zastanawia .2 rzecz ktora zaobserwowalem to taka ze gdy Tiases mial trapa to dlaczego wtedy np Destroy Fieldem nie usuneliscie fire fielda ? bylo was tylu i mogliscie pomoc .To moje zadanie na ten temat ale akcje wasze na + puki co .Poprawcie niektore bledy zgrajcie sie jakos pod tym wzgledem zeby wlasnie nie zostawiac tych mniejszych lvli z tylu tylko oslaniac i niech oni pierwsi uciekaja . Bez napinki :baby: Pozdro :)
|
Balu daj przyklad jak moge to udowodnic...
|
Juz przestancie mam na mysli Sidara i Quetha...
ile mozna sie klucic na forum, piszcie sobie na Tibi albo prywatne wiadomosci bo niektorym nie chce sie tego czytac @offtopic znalazlem wkoncu syntezator mowy ivona =) ten ktorego uzywaja w filmach z pudzianem itp # skanujcie jak chcecie |
Cytuj:
aa i btw juz dawno to mam ;D |
Zle mnie zrozumielsicie albo ja zle to napisalem chodizlo mi o to ze jak byl by Balu i ja to swe nie kwapia sie pochodzic pod takie combo a poza tym jak padl Nortec to bylem mimo to ze nie mam monitora ale specjalnei pozyczylem bo mialo byc open battle po tym fragu szwe bylo sporo a i tak nie przyszli meczyli nas tylko noob charami.Nie twierdze ze jak ja bym byl i balu to bysmy wygrali ale bylo by to zupelnie inaczej mysle 2 ms'ow praktycznie 100+ nie lezy na drodze.Ale podobalo mi sie i tak poniewaz Xan karde i Papuge znow padli i to sie liczy ze nie poddali sie do zera chwala im za to no i wkoncu regularne akcje jakie to romantyczne:D
Queth po co piszesz tu posty ja juz ci dawno wszystko wytlumaczylem w grze wiec nie wiem o co ci chodzi bo u mnie wszystko jasne. |
Cytuj:
@Scott To nie moj acc;) |
Cytuj:
lol avater ten sam, nick prawie ten sam... tylko jedno k wiecej masz ;ooo dalem sie nabrac tak szczerze mowiac ;s |
Przyznaje sie, ze ja tez lyknalem ^_^
Czego to ludzie nie wymysla... |
przeskanowalem plik i jest czysty ;oo
|
Ja bym tak nie ryzykowal ^_^
|
Też jebnołem skana i nic nie znalazło ale ktoś miał pomysł :S ale dalej jest zapakowane więc nie mam w sumie takiego shiza xDDDDDD już w koszu jest :PP
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |