![]() |
nie widzisz ze Kashrius da'Roc ! ten 159 rp posiada moje passy na tibia.pl!?(sharerzy) /MINIEK - to jest On a nie ja
/Radek! |
Cytuj:
Ale to ze mam mniejszy lvl to nieznaczy że ty możesz sobie pozwolić na wszystko ? Nawet jeśli byo tak jak ty mówisz wisi mi to , ty masz swoje zdanie ja mam swoje. Ja tylko wkleiłem screeny i dodalem SWÓJ komentarz , jeśli ci sie on nie podoba to twój problem , ale wiedz że każdy człowiek ma prawo do swojego zdania , tak samo ja mam tak samo i ty. Nie narzucam nikomu wersji że ty jesteś ivul pro hacker tylko stwierdziłem pewne fakty , a jak ktoś to je odrzuci. Proste jak drut i to że poprostu obrobiłeś domek rippera... Sam fakt że wszedłeś do domku , że wziełeś nie swoje rzeczy ? Wzbogaciłeś się czyimś kosztem to już jest haniebne , nie wiem czy ty nie masz sumienia , honoru , czy tibia ci już zjadła mózg i dla ciebie liczy sie tylk lvl i ilość kasy w depo .... |
Toż to prawie jak Szafa Lesiaka!!
Masz babo placek, teraz sie okaże kto na Iridii współpracowal z SB!! |
Kilka slow o ripperze
Lorth Lipper czy jak mu tam - Insultowanie, Random Pk, Kozaczenie, Asslicking, Klamanie etc :| ja go znam z tej strony i moja gildia tez ale ja jestem tylko 'polaczkiem' sa screeny, sa posty czego jescze trza ? (jego posty) Powiedz mi jak ty naliczyles 100k ? Sam fakt że wszedłeś do domku , że wziełeś nie swoje rzeczy ? Wzbogaciłeś się czyimś kosztem to już jest haniebne , nie wiem czy ty nie masz sumienia , honoru , czy tibia ci już zjadła mózg i dla ciebie liczy sie tylk lvl i ilość kasy w depo Okras przyjaciela a okrasc frajera to roznica. Zaloze sie ze gdybym mial hacka to 95% iridi ojebal by mi domek (+ bezok) \Miniek |
Cytuj:
|
@up
Chyba sam nie wiezysz w to co mowisz. Cytuj:
|
Cytuj:
nie wszystkie tylko dekoracje :P |
Cytuj:
a 100381.60oz ? to co tam było ? powietrze ? moze ty go znałeś z tej strony .... Ja na rippera nic złego nie moge powiedzieć był jaki był , ale jak byś go poznał zmieniłbyś zdanie o nim ale miejsza z tym... okrasc przyjaciela a okrasc frajerza to może i różnica ale to i to nazywane jest kradzieżą , a kradzież powinna być karana ! |
Cytuj:
|
Uwaga
Idzie kogos haknac znajac ino acc numer??
|
Cytuj:
|
Uwaga
idzie kogos haknac znajac inoo acc???
|
Coś mi tu pachnie, ze ktoś na tym forum wywozi drewno z lasu i udaje ze to
szyszki!! A ja Wam pisze, że to wszystko po to by zwiększyć czytelność tego forum Użytkowników czytających ten temat: 29 (zarejestrowanych: 15, gości: 14) LOL :baby: |
Brawo dla kasha !!! 8o
hymm gdzie ja to mialem ... bym musial poszukac ... no trudno ale ripper sie ucieszy C yaa in rl :* |
Cytuj:
jednak sharing konta to zgubna rzecz:) kradziez to kradziez?! hmm... moze gdybym poznal rippera osobiscie sam bym go hacknol (znowu joke):D |
Bezok, kash i inne psy, myslicie ze jestescie fajni? Ja jestem dla was frajerem, 'ok', a wy dla mnie jestescie psami i lamusami, ktore graja po 12h/dzien w tibie. Spojrzcie na swoje czasy online.. Bezok 330h/miech, naro to samo, wg was to pewnie swiadczy o wartosci czlowieka. A tu czeka was mila niespodzianka, szwedzi sie wami zajma, juz 17:57 Mendill [96]: going to kill ************* now. Btw, podobal sie wam moj 21 druid na isarze? On zabijal kiedys 107 ek solo, wiec mozecie byc dumni
Wiecie co? W dupie was mam \o/. Jeszcze bedziecie placic, zobaczycie ;)))))) |
Cytuj:
@Ripper Tak 3maj Pawel! Dokopiemy im xD |
fakt faktem że Ripper w tibii był kozakiem, ale wszyscy tu zajęli się jego sprawą, a sam Ripper cieszy się że może korzystać z RL życia, w ogóle co kogo obchodzi to czy Kashrius dostał te decco czy je sobie wziął? ma je poprostu, Ripper zrookowany, koniec tematu-.-
@ileś tam up sam acc number nie :S ale z emailem i hasłem do emaila ofc. p.s. przypomina mi się jak rookowałem Stilerra, Lorth spotkamy się na rooku? <3 @edit albo we trojke pójdziemy na hunt na poison spidery, chyba jeszcze Wierieman się dołączy, mówie ci będzie fajnie :] |
Po co te wszystkie insulty itd.. Dajcie sobie ludzie spokój z tymi dochodzeniami..
@Bambik Jesli nawet masz racje, niewiele możesz zrobić. Moja opinia: Name: Lorth Ripper Comment: "...Zabiles Sizuzineczke i dostales po ryju... " Name: Sizuzineczka Comment: Lesley Mac'Leod and Dwadwa are my the best lovers :D. Character Deaths: Dec 29 2006, 19:17:40 CET Killed at Level 66 by Lorth Ripper - Było jak było Ripper aniołem nie był, ale napewno nie był, aż taki jak do kash przedstawił... Tak jak spiewa fenomen: "Ludzie przeciwko ludziom..." :( PS: @Lagi: Ktoś coś mowił, że to wina światłowodów i że lagi mają przejść najpóźniej do środy, eh. Chyba powoli trzeba myśleć "Czy te lagi wogóle kiedyś przejdą?!". @/\ All no ofense to any1. Pozdrawiam, Bartek |
Cytuj:
@Bezok, kasz lezley i inne psy 18:10 Loth Ripper [1]: 1:0 kurwy 18:10 Loth Ripper [1]: Jan 17 2007, 18:07:58 CET Killed at Level 76 by Mendill |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |