Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Bez~ 17-01-2007 18:19

nie widzisz ze Kashrius da'Roc ! ten 159 rp posiada moje passy na tibia.pl!?(sharerzy) /MINIEK - to jest On a nie ja

/Radek!

Trai'ler 17-01-2007 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1203763)
Za zbyt stronnicza wersje wydarzen spotka cie sroga kara.
Spytalem hakiera czy nie dal by mi pare free items a ze hakier byl uczynny
powiedzil mi zebym poszedl do ank i dam mi deco.<z domku> ( Ktore widac na ss)
Deco za frajer ? czemu nie ? polecialem do ank wpadlem do domku
i zrobielm sobie free itans party !! Po co mial bym biec tam palem skoro to niby ja go haklem ? lól. Bylem 1 w temple carlin ? Szkoda tylko ze zobaczylem jak noob na trade pisze ze sie ripper rookuje a ze my go 'uwielbalismy' to sobie tam pobieglem. Co do fire bomb zastanawialo mnie skad on je bierze mial rsa i sie rokowal a caly czas strzelal z fire bomb, myslalem ze ktos mu je daje ale jak zeszedlem po schodach <w temple carlin> znalazlem bp fire bomb i powiedzialem cos ala ' a tu sa te fire bomby ' macie pytania ? 8o

Jezeli w tym byla by odrobina prawdy co napisales to by bylo ok ale ze nie ma wiec (czytaj nizej) V .

Masz prawo zachować milczenie. Wszystko co powiesz, może zostać użyte przeciwko tobie w wyznaczaniu Ci paymenta. Jeżeli nie stać cię na adwokata, zostanie ci on przydzielony z urzędu...
za glupote sie placi... niestety...

/Miniek

nie obchodzi to co tu napisałeś wiesz ?
Ale to ze mam mniejszy lvl to nieznaczy że ty możesz sobie pozwolić na wszystko ?

Nawet jeśli byo tak jak ty mówisz wisi mi to , ty masz swoje zdanie ja mam swoje. Ja tylko wkleiłem screeny i dodalem SWÓJ komentarz , jeśli ci sie on nie podoba to twój problem , ale wiedz że każdy człowiek ma prawo do swojego zdania , tak samo ja mam tak samo i ty. Nie narzucam nikomu wersji że ty jesteś ivul pro hacker tylko stwierdziłem pewne fakty , a jak ktoś to je odrzuci. Proste jak drut i to że poprostu obrobiłeś domek rippera...

Sam fakt że wszedłeś do domku , że wziełeś nie swoje rzeczy ? Wzbogaciłeś się czyimś kosztem to już jest haniebne , nie wiem czy ty nie masz sumienia , honoru , czy tibia ci już zjadła mózg i dla ciebie liczy sie tylk lvl i ilość kasy w depo ....

Elevarm 17-01-2007 18:25

Toż to prawie jak Szafa Lesiaka!!

Masz babo placek, teraz sie okaże kto na Iridii współpracowal z SB!!

Bez~ 17-01-2007 18:35

Kilka slow o ripperze
Lorth Lipper czy jak mu tam - Insultowanie, Random Pk, Kozaczenie, Asslicking, Klamanie etc :| ja go znam z tej strony i moja gildia tez
ale ja jestem tylko 'polaczkiem' sa screeny, sa posty czego jescze trza ? (jego posty)

Powiedz mi jak ty naliczyles 100k ?

Sam fakt że wszedłeś do domku , że wziełeś nie swoje rzeczy ? Wzbogaciłeś się czyimś kosztem to już jest haniebne , nie wiem czy ty nie masz sumienia , honoru , czy tibia ci już zjadła mózg i dla ciebie liczy sie tylk lvl i ilość kasy w depo

Okras przyjaciela a okrasc frajera to roznica.
Zaloze sie ze gdybym mial hacka to
95% iridi ojebal by mi domek (+ bezok)

\Miniek

myanato 17-01-2007 18:37

Cytuj:

Proste jak drut i to że poprostu obrobiłeś domek rippera...

Sam fakt że wszedłeś do domku , że wziełeś nie swoje rzeczy ? Wzbogaciłeś się czyimś kosztem to już jest haniebne , nie wiem czy ty nie masz sumienia , honoru , czy tibia ci już zjadła mózg i dla ciebie liczy sie tylk lvl i ilość kasy w depo ....
tak czy siak hacker obrobilby domek wiec moze i lepiej ze wszystko trafilo w rece kasha a on moglby oddac wszystko ripperowi albo sie podzielic (joke):) wierze w dobre serce kasha :) (tez joke)

ManfFreD 17-01-2007 18:40

@up
Chyba sam nie wiezysz w to co mowisz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1203848)
Kilka slow o ripperze
Lorth Lipper czy jak mu tam - Insultowanie, Random Pk, Kozaczenie, Asslicking, Klamanie etc :| ja go znam z tej strony i moja gildia tez
ale ja jestem tylko 'polaczkiem' sa screeny, sa posty czego jescze trza ? (jego posty)

Sam fakt że wszedłeś do domku , że wziełeś nie swoje rzeczy ? Wzbogaciłeś się czyimś kosztem to już jest haniebne , nie wiem czy ty nie masz sumienia , honoru , czy tibia ci już zjadła mózg i dla ciebie liczy sie tylk lvl i ilość kasy w depo

\Miniek

Jednak tibia wyzarla ci mozg. ;/ Kradziez to KRADZIEZ, naucz sie tego kretynie!

Bez~ 17-01-2007 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 1203863)
tak czy siak hacker obrobilby domek wiec moze i lepiej ze wszystko trafilo w rece kasha a on moglby oddac wszystko ripperowi albo sie podzielic (joke):) wierze w dobre serce kasha :) (tez joke)

-Edit
nie wszystkie tylko dekoracje :P

Trai'ler 17-01-2007 18:46

Cytuj:

Kilka slow o ripperze

\Miniek

10-20k były warte same ozoby na wierzchu ...

a 100381.60oz ? to co tam było ? powietrze ?

moze ty go znałeś z tej strony .... Ja na rippera nic złego nie moge powiedzieć był jaki był , ale jak byś go poznał zmieniłbyś zdanie o nim ale miejsza z tym...

okrasc przyjaciela a okrasc frajerza to może i różnica ale to i to nazywane jest kradzieżą , a kradzież powinna być karana !

Naro 17-01-2007 18:46

Cytuj:

Kilka slow o ripperze

\Miniek

fri itenz plx

karzel333 17-01-2007 18:47

Uwaga

Idzie kogos haknac znajac ino acc numer??

Bez~ 17-01-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ManfFreD (Post 1203877)
@up
Chyba sam nie wiezysz w to co mowisz.

Jednak tibia wyzarla ci mozg. ;/ Kradziez to KRADZIEZ, naucz sie tego kretynie!

przepraszam bardzo ja ich nie ukradlem, ja je dostalem !

karzel333 17-01-2007 18:50

Uwaga

idzie kogos haknac znajac inoo acc???

Rastafarians 17-01-2007 18:53

Coś mi tu pachnie, ze ktoś na tym forum wywozi drewno z lasu i udaje ze to
szyszki!!

A ja Wam pisze, że to wszystko po to by zwiększyć czytelność tego forum
Użytkowników czytających ten temat: 29 (zarejestrowanych: 15, gości: 14)

LOL :baby:

Hakusek 17-01-2007 19:00

Brawo dla kasha !!! 8o
hymm gdzie ja to mialem ... bym musial poszukac ...
no trudno ale ripper sie ucieszy
C yaa in rl :*

myanato 17-01-2007 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1203910)
przepraszam bardzo ja ich nie ukradlem, ja je dostalem !

on chyba mial na mysli kasha
jednak sharing konta to zgubna rzecz:)
kradziez to kradziez?! hmm... moze gdybym poznal rippera osobiscie sam bym go hacknol (znowu joke):D

Galdi 17-01-2007 19:02

Bezok, kash i inne psy, myslicie ze jestescie fajni? Ja jestem dla was frajerem, 'ok', a wy dla mnie jestescie psami i lamusami, ktore graja po 12h/dzien w tibie. Spojrzcie na swoje czasy online.. Bezok 330h/miech, naro to samo, wg was to pewnie swiadczy o wartosci czlowieka. A tu czeka was mila niespodzianka, szwedzi sie wami zajma, juz 17:57 Mendill [96]: going to kill ************* now. Btw, podobal sie wam moj 21 druid na isarze? On zabijal kiedys 107 ek solo, wiec mozecie byc dumni

Wiecie co? W dupie was mam \o/. Jeszcze bedziecie placic, zobaczycie ;))))))

ManfFreD 17-01-2007 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 1203955)
on chyba mial na mysli kasha
jednak sharing konta to zgubna rzecz:)
kradziez to kradziez?! hmm... moze gdybym poznal rippera osobiscie sam bym go hacknol (znowu joke):D

Ripper nigdy nie sharowal, all ktorzy go znaja ci to powiedza.

@Ripper

Tak 3maj Pawel! Dokopiemy im xD

Kiełek 17-01-2007 19:06

fakt faktem że Ripper w tibii był kozakiem, ale wszyscy tu zajęli się jego sprawą, a sam Ripper cieszy się że może korzystać z RL życia, w ogóle co kogo obchodzi to czy Kashrius dostał te decco czy je sobie wziął? ma je poprostu, Ripper zrookowany, koniec tematu-.-

@ileś tam up
sam acc number nie :S ale z emailem i hasłem do emaila ofc.

p.s. przypomina mi się jak rookowałem Stilerra, Lorth spotkamy się na rooku? <3

@edit
albo we trojke pójdziemy na hunt na poison spidery, chyba jeszcze Wierieman się dołączy, mówie ci będzie fajnie :]

Gruhard 17-01-2007 19:09

Po co te wszystkie insulty itd.. Dajcie sobie ludzie spokój z tymi dochodzeniami..

@Bambik

Jesli nawet masz racje, niewiele możesz zrobić.

Moja opinia:

Name: Lorth Ripper
Comment: "...Zabiles Sizuzineczke i dostales po ryju... "

Name: Sizuzineczka
Comment: Lesley Mac'Leod and Dwadwa are my the best lovers :D.
Character Deaths: Dec 29 2006, 19:17:40 CET Killed at Level 66 by Lorth Ripper

-

Było jak było Ripper aniołem nie był, ale napewno nie był, aż taki jak do kash przedstawił...

Tak jak spiewa fenomen: "Ludzie przeciwko ludziom..." :(

PS: @Lagi:
Ktoś coś mowił, że to wina światłowodów i że lagi mają przejść najpóźniej do środy, eh. Chyba powoli trzeba myśleć "Czy te lagi wogóle kiedyś przejdą?!".

@/\ All no ofense to any1.

Pozdrawiam,
Bartek

Galdi 17-01-2007 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1203968)
fakt faktem że Ripper w tibii był kozakiem, ale wszyscy tu zajęli się jego sprawą, a sam Ripper cieszy się że może korzystać z RL życia, w ogóle co kogo obchodzi to czy Kashrius dostał te decco czy je sobie wziął? ma je poprostu, Ripper zrookowany, koniec tematu-.-

@ileś tam up
sam acc number nie :S ale z emailem i hasłem do emaila ofc.

p.s. przypomina mi się jak rookowałem Stilerra, Lorth spotkamy się na rooku? <3

@edit
albo we trojke pójdziemy na hunt na poison spidery, chyba jeszcze Wierieman się dołączy, mówie ci będzie fajnie :]

Chyba nie, nie zamierzam dlugo tam byc, musze pomoc szwedom <3

@Bezok, kasz lezley i inne psy

18:10 Loth Ripper [1]: 1:0 kurwy
18:10 Loth Ripper [1]: Jan 17 2007, 18:07:58 CET Killed at Level 76 by Mendill

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18.