![]() |
Chyba czas zakończyć granie. Co 2 tygodnie łapać hunta za free to lekka przesada ;/
|
|
gz ;d 8o :] :p
|
haha ale akcja ^^
01:40 You see a dead human (Vol:10). You recognize Ripplah. He was killed by Veizo. :cup::cup: |
Nov 24 2007, 01:40:01 CET Killed at Level 135 by Pephy
and by Veizo jest i moj frag xD a jeszcze sie domkiem pochwale ; D http://img241.imageshack.us/img241/8763/domdq6.jpg |
Nie powiem ze brzydki xD! Gratz domku lvl i w ogole wszystkiego ;)
|
Gz pephy,
A za co arha hunted? =( Jak wojna to waptor juz nie bedzie najwiekszym lvl na obsidii, moze pephy teraz xD |
Za darmo :cup::cup:
|
ale sie tych gildii teraz ponarobilo
|
No no gz zielaq Domq i lvlka :D
|
Błoga cisza i spokój... |
Nie cisza i spokój tylko nuuuudnoooooo :> No ale teraz to wszyscy pewnie będą PGować hihihhih
Miłego dnia ;d |
nawet maniek expi
|
Nov 27 2007, 11:17:45 CET Died at Level 103 by a slime
Nov 27 2007, 09:08:27 CET Died at Level 103 by a mummy double exp _/ |
Collel Tellederluksap a moze chcesz do mojej gildi? xd
|
Nov 27 2007, 18:35:43 CET Died at Level 157 by a warlock
coby Ci smutnio nie bylo -.-' |
Nov 27 2007, 16:32:20 CET Died at Level 118 by a nightmare
:)! |
Ja przezylem dzisiaj kicka :p
|
Arcazan
Nov 27 2007, 23:04:09 CET Killed at Level 116 by Waldorio and by Banizo Guild membership: Soldier of the Vicious najpierw dostal owneda ,a pozniej inva do gildii ? |
Czy to prawda że nowa wojna się szykuje NF vs Vicious?:o
|
duger nie napisze ci na forum jakie rozmowy sa prowadzone :d ale jak oni pod soba dolki kopia to szok :D ale zaraz potem ida np zabic royal kuxa :D i jak my mamy pomoc którejś ze stron ?? :D
|
Chuj w dupe neostradzie :/
|
Gz dla Dorpaza
Dorpaz
+7,204,406 |
waptorek znowu bann :D
hak czy moze kolejna ofiara uptade ? |
Cytuj:
wina mu !! ;/;/ |
Ripplah
Nov 28 2007, 19:12:58 CET Killed at Level 134 by Archin and by Lurht 4 lvle spadly :d |
softy tez mu spadly :>
|
Objektywnie patrząc na zmiany zachodzące w Tibii, jestem prawie pewny że za niedługo na www.tibia.com znajdzie się notka:
Czy, Twoim zdaniem Seromontis powinien dostać bana ? Wyślij sms na numer 7900 z odpowiedzią "Tak" lub "Nie" |
chce ktos Royal axa kupic? PLX! KUP KTOS!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
zbliza sie 200 lvl na obsidii
|
taaa no chyba ze cos sie nagle stanie i zmieni to ale Dorpaz sukcesywnie zmierza do 200 lvl , osobiscie uwazam byl to kiedys moj najlepszy przyjaciel z NG ale zycie to zmienilo a raczej on sam , jemu faktycznie nalezy sie ten zaszczyt aby to osiagnal !! nie Maniek ktory expil za pieniadze z huntow tylko wlasnie Patrick powinien zostac tym pierwszym w historii naszaego a raczej waszego servara !! i chcialbym tylko zauwazyc jak mocno zainwestowali pieniazki swoje dorpaz i azared podczas tygodnia 2 x exp " i napewno wiele to zmieni i kto wie co sie jednak wydarzy po zimowym updacie !! a najbardziej zaskocyzl mnie slajpan aka nivre !! tez ludzie sie jeszcze beda z nim liczyli :) pozdrawiam i zycze wszystkim duzo radosci z tej gry :) jesli ktos gra dla lvla i wladzy to radze odlozyc ta gre dokosza na pulpicie ;) pozdrawiam starych forumowiczow !!
|
|
gie zet zielaq hmmmm co tu powiedzieć....go go 200 :)
|
tylko ja to widze ,ze ten 2x exp zjebal konkretnie obsidie ?
na tibia.com dziennie sa dodawane jakies 2-4 tematy "xxx: You advenced from... to 100" ! ludzie z 100 lvla w 3 dni robia 120 ,a to jeszcze koniec mam chociaz nadzieje ,ze po tym tygodniu jakas wojenka bedzie bo Obsidia bez wojny jest strasznie nudna |
wojny na 99% nie bedzie :/ jesli nawet nie to ng sie nie rozpadnie :P a tracic czas dla jakis tam niespelnionych hiszpanow :P co teraz by se powojowali a caly czas bylo asslicking ng to mnie wali i szkoda mi czasu :P niech se beda hunceni jak my :D powiem tylko do nich :D witamy w klubie :D a Ltk to nie instytucja charytawny coi wybacza kazdemu :D aby ltk jeszcze kiedolwiek wzielo udzial w wojnie to naprawde ktos bedzie musial ltk znac ponieqwaz z tego co wiem zdecydowali w wiekszosci nie pomagac byle komu :P a zreszta kogo to interesuje :D
|
:o A od kogo mają być hunceni, przecież paru ich jest w Vicious jak i NF
|
Cytuj:
Turki i bośniacy też swojego czasu byli w Ng. |
no z tego co mi wiadomo to i waptorek rozmawial na temat wojny :P bo se popekowal a teraz by se powalczyl a swoich znajomych tez ma na obsidii :P i nagle sie ocknal ze jednak nie bedzie first 200 lvl :D jak bylo goraca to i Nf i Vicious z nami rozmawiali o pomocy przeciwko nf czy tam vc zalezy od gildii :P a potem szli zabic royal kuxa troche sie ospokoilo to ltk znowu jest feeee :P ale pozyjemy zobaczymy :P watpie aby cos bylo :P
|
Ehh moglaby byc wojna.
Btw: Co z softami Evo? Dorpaz oddal czy nie? :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:07. |