![]() |
Cytuj:
|
Asanila kupil za 800 zlotych xD (to byja w pewnym sesie moja kasa :]] )
|
Cytuj:
Stonecuter napisał, że nie chodze na akcje a ja dałem mu niepodważalny dowód. Robię co mogę i staram się pomagać mojej guildi jak tylko mogę a fragi mnie nie interesują. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bosy wieśniaku powiem tylko jedno. Jesteś największym prostakiem jakiego znam . Takich ludzi jak ty powinno sie zamknąć w pokoju bez klamek ze zdjęciem twojej matki żebyś miał po kim jeździć.. A te twoje teksty niby śmieszne są tak denne i trywialne ze to masakra. Wymyśl coś na poziomie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HUIA A NIE JESTES FAJNY ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] LEPIEJ BYS ZROBIL JAKBYS KUPIL ARTHASA SKORO TY TAKI PRO FAJTER BY MOZE UTRZYMAL PRZYNAJMNIEJ 205 CO STARY?;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
be te wó Jak ci stawal to psikales pozniej jej po buzi ? |
Cytuj:
Serdedo wyjdz ty kurwo wrescie na dwor nie sie kisisz przed kompem zjebie genetyczny mama cie nie doruchala czy huj ? I chyba opowiadasz o swoich przezyciach z zycia ;) :D kazdy widzi ze jestes cipa tobie staje na widok matki bo kurwa zadnej dziewczyny nigdy nie dotkneles ;] tylko swoich kolegow za huje phoenixa siedlicz~ itp wiec mowie ci serdecznie S*******AJ wyjebany w dupe przez ojca pedale dobrze ze jebal cie w kondonie -------------------------------------------------------------------------- Sorry za słownictwo wiem ze wyglada to smiesznie ale ten czlowiek juz mnie w*****a :P |
na podworko nie wyjdzie poniewaz tam biJOOOOM go 19 latki z czarnymi kapturami pokroju tomi1990 aa no bym zapomnial dodac bijOOOOM go tylko jak jest ich 5+....
|
Cytuj:
|
Hmm odkad poznalem Ciebie boje sie wyjsc z domu kurde ;((((( wyskoczysz mi jezszce z kapturem i kijem i mnie pobijesz ;(((( dlatego STANOWCZO NIE!!! NIGDZIE NIE WYJDE !!!!
pozdro kasztanie :] |
^siebie warci jesteście
|
Cytuj:
Penisobrody i Nebulafighter probuja robic to samo co Xaem ale widac ze im to nie wychodzi ;[ |
Cytuj:
91 strona Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Patrząc na twój wiek i osobowość zapewne te teksty wywierają również wpływ na twoją podświadomość, jesteś przecież w zaawansowanym okresie dojrzewania(wyłącznie fizycznym). Ale nie martw się, nawet pies, który usłyszy szczęk talerza zaczyna się ślinić. |
Cytuj:
|
gratuluje, wyszliscie na opena o polnocy, kiedy polowy nas nie bylo. Ale co, walecznosc sie liczy, gratuluje wygranej.
PYSY. MIELISCIE SZCZESCIE ZE WOLGIER MA BANICJE ;];];];];] |
Udany mass log na kopalniach panowie;) Nic tylko pogratulować :)
|
Sck filma nagrywales?
|
Cytuj:
PS: nie myslisz chyba ze VO bedzie dyktowalo warunki kiedy i gdzie bedzie open bo to by nie mialo sensu - was 300 na 30 z VU =,= :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
this is sparta |
Ja bitte. Lubicie miec dobrze wylizana dupke!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wczesniej VU teraz wy. Zawsze znajda sie jakies pionki potrzebujace czekolady na jezyku. Sek w tym ze przydupasy VO rozmnazaja sie bezpluciowo. Na kazdego zydka przypada 5 lizusow. Tylko denerwuje mnie to biadolenie na forum ze jaka to nebula nie jest teraz lepsza bo gra wiecej osob. Tak tylko 3/4 ludzi grajacych na nebuli to zydowski rod z askary ktory przyszedl tutaj bo zabraklo miejsca w tamtej gazowni. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A nagrywalem nagrywalem |
Yhmmmm pamietam czasy kiedy rozowy przyjaciel byl jeszcze dobrym czlowiekim.... ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to zazuc xd |
Cytuj:
Ponadto chcialem zyczyc wszystkiego najlepszego wszystkim z okazji zblizajacych sie wakacji. Milego expienia i nie wychodzcie za duzo na swieze powietrze. |
Cytuj:
CHODZI O MYŚLENICE:))))))))))))))))))))))))) |
Cytuj:
http://www.***********.com/978896959.html s-p-e-e-d-y-s-h-a-r-e PS: Dalej jestem dobry :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |