![]() |
[CHAR]Kubus Puchatek[/CHAR]
;d Cytuj:
xd |
Cytuj:
cheche ;* @down: Ani jeden z Twoich nicków nie istnieje w Tibii ;o |
JaExpieMamaSkilluje
Kto mi wsadzil Widly Expie z Mama Nie mam Lokci (łokci) XD Marszcze brwi Wyjmijcie mi Widly |
Aldora:
Pogromca Frytek Jedna Panda Mam Zjebca on Rookgaard Bodzio Elektryk Spawacz Kadlubow Okretowych Krejzi Krysiek Nocny Buszmen Menda spod blaszaka Garbaty Grabarz Klakier Wielkastopa Yeebakaa Zmieniony Smakosz Pogromca bigosow Zboczuszek Przelol Hamulec od rowerap Bardzo Maly Gosc Amera: Agnieszka Niczyja Zabuchany Gajowy Antica: Gasior olaboga knight Cokolwiek ziom Fioletowy Teletubis Farmer Pogromca Arcania: Kazimierz wielki Ja Zajebiaszczy mag Antygiertych Wieczny pogromca snu Stoprocent Dave Wolny Numerek Poszukiwacz Skarpet Dziki Kanarek Przebiegla Kocica Istna kekenada Mlodzieniaszek Askara: Zawiany Zwykly Czlowieczek Hexyl Legendarny Zjaraniec Wyslaniec Smierci Astera: Prastary Muskularna Azjatka Smieszny ryj Wymien Stary Telefon Cody of Kobe Bryant Palaj pogromczyni surykatek Aurea: Pasiu Pogromca Krasali Czesio Nagniot Bubek krul kapusty Juzek pryszczaty Maly Krzykacz Azura: Diego Moczymorda Szogun Pojeb Ja Se Sercz of Dziura Jednonogi Zack Berylia: Kozi Bob Ochroniarz Roman Candia: Wiktor Pan Niczego Duda Miesny Wojak Ciulany Skrencik Romek Chce Domek Emilka Proteza Wielka Kupsztal koguta Obrazek Dziecka Dobry Gosc Doktor Promil Celesta: Usmarzony Nalesniek Pierwszy Filozof Suwalk Matol swiata Harnas Mocny Laska Karolaka Chomik Arktyczny Anonimowy Palacz Osiedlowy Chimera: Dzien-dobry Majoneziany potworek Danera: Grassujacy Upalony Kaczor Danubia: Radek Byle Jak Dobroduszny Elera: Posraniec Zrobie Ci Uha Elysia: Puszko Okruszko Lucek Szparka Wujek Chaszysz Umyj fretke Opalony blady Niesmiertelny Korniszon Rafi Byczy Muszczek Empera: Eternia: Do Pogaadaniiaa Piekny loczek Zrobocialy Aerodynamiczny Fortera: Poostrach szamba Thoria: Leon zawalowiec Nier Ruchava Titania: Pogromczyni Jedzenia Naturalny rzeznik Pan Nieszczenscie Tabletozerca Unitera: Fikusny Ryszard Valoria: Goraca osiemnastka Krychu Dragon Jeszcze Wiekszy Swistak De Caramba Jebem ti Picku Miszo Krwawy Drwal Vinera: Zlota Wara Mistrz Patelki Kamasutrzak Xantera: Arek Skwarek Dziewka with remizy Skarpeta Andrzeja Leppera Pogromca Skretow Zasysacz stolca Smolisty Stolec Zuczek gnojadek Xerena: Witordus przez fau Jedwabna twarz Pan Wujcio Jedno oki blondyn Plena Kluturka Zanera: Pan Higienista Mielony traktorzysta |
Ja to mam łeb do zaje*** nicków;)
[CHAR]Wariorr of the Mushrooms[/CHAR] [CHAR]Diele Leider[/CHAR]Potem bowiedziałem się ze Diele to brazylisjskie imie female!:D [CHAR]Pogromca Orshaballa[/CHAR] [CHAR]Ofiara zhackowania[/CHAR]Kiedy byłem nupem to myślałem że namelock to hack;/ |
Harmonia : Pani Rozkur-iaczka czy jakoś tak...
|
[CHAR]Kto wyruchal mi kota[/CHAR] server Candia :P
@down koneser Nie wiem co w tym dziwnego... I co masz do Mateusza Dragona Wielkiego? Zazdroscisz mu lvl'a? Nonsens Nie, że go bronie, ale jestem sprawiedliwy :P edit: Wiem poprawiłem, ale każdy może się pomylić bo jestem przyzwyczajony do innych for tam jest inaczej.. I nie mów do mnie "wypier..." jak to napisałeś bo niczym tu sobą nie reprezentujesz i pewnie zara mi powiesz, że wolność słowa, ale ja mam prawo nie życzyć sobie żebyś tak do mnie mówil :> Może to dla Ciebie dziwny nick, ale jakiś dziwny zbieg okoliczności, że akurat najlepszego gracza w tibii Cie dziwi. N ale ok nie będe sie sprzeczał :> Mam jeszcze 1 nick "Polacy do pracy" chyba świat Danera |
postawie ci pale
czekoladowy dyzio wiecej nie pamietam |
Leirdek spójrzmy prawdzie w oczy, dalej jesteś owy "nup" i uwierz nie masz głowy do zaj*** nicków :D
jednakże temat to: najgłupsze nicki, więc trzymajmy się tego :]] hmm żeby nie było offtopa i żebyście mnie nie zjedli kilka przykładów. ... narazie brak pomysłów co do głupich nicków, a raczej szkoda je wymieniać bo zajęło by to całą bazę tibia.pl :D Xsi Ja tylko napisałem jaki jeden z najgłupszych nicków który występuje w tibii, dla mnie głupi nick i tyle, nie mam nic do niego tak jak to napisałeś, wolność słowa, wiec? Wypie....:D , nie zazdroszczę lvla, po prostu gość jest uzależniony od tibii i to ogromnie, siedzi 24/h, żeby potem pokazywać, że jest fajny... Niedługo zrobicie z niego jakiegoś tibijskiego boga :D:D:D <lol> . Ja zazdroszczę? hue hue hue"sram na tibie" :DD Opisałem wszystko na jego temat kilka linijek wyżej... ;d Zapytasz, że skoro sram natibie, to dlaczego tutaj się wypowiadam, coż odpowiedź jest jednoznaczna, po to żeby przygnębiać takich ludzi jak ty :D Xsi i jeszcze jedno, skoro taki bystrzak z ciebie to popraw swojego posta :D mój post jest niżej zamieszczony od twojego czyli @down a nie tak jak napisałeś @up wiem wiem jestem drobnostkowy |
"Dziki Ruchacz" xDDDD . Spadlem z krzesla jak go zobaczyłem.
Albo rozwaliło mnie to: "NieLamieZasadTymNickiem" :D . |
ja widziałem nick na Neranie "Twoj stary kopie rowy uszami"
|
kasia von trupka
nie mialem pomyslu a i to jest glupie np.you see XXX palladino.He is a sorcerer. |
Ruchajacy Pies
Furora jest mistrzem w najgłupszych nickach na rooku. |
Cytuj:
btw, naucz mnie siedziec przy kompie 24h na dobe, i jednoczesnie chodzac na ~8h do pracy i jeszcze studiowac? tez bym tak chcial... PS: spojrz czasem na pskonejotta zanim walniesz jakies bzdury na forum |
Cytuj:
|
Ja spotkalem nick Pogromca Mutowanych Surykatek, czy jakos tak, mozliwe ze bylo z bledami:P
|
Sam se wymysl nick - Honera
Walniety Rybak - Honera (to moja postac ale usunolem hara xD) Platna Laska - Menera (moj kupel z rl) |
Cytuj:
Character Platna Laska does not exist. Szkoda ;( |
: )
Zielony Susz - to moja postać z guardii
a po za tym... kiedys na lunarze byl char "Nowy Folder" i to chyba najbardziej orginalny nick :D *Ruchy bo robie uhy |
Huah
Najlepsze Nicki.. (jednego gracza)..Tibia.com>community>characters> Pogramca Wojtek
-Persil Dosia -Zelazko -Wojtek Kierowca -Wojtek Strazak -Wojtek Zabujca ludzi hehe -Wojtek Pogramca troli -Pogramca Wojtek -Wojtek Zdobywca Zlota -Wojtek Policja -Wojtek Sorceres Nadzi -Automat |
Ktos byl bardzo glupi dajac swojej postaci nick Juzef pilsudzki
@edit Bialy muzyn (kyra) |
Cytuj:
HAHAHA (10 znakow) gowno mnie obchodzi co piszesz, nie uwazam tak jak npaisales poniewaz ethernal obliviona nie krytykuje a tez m hlvl, wiec znalazlem nastepny glupi nick: Piotrek Marycha HHAHAHAHAHAHA |
@up
Zrywam boki. Gratz. |
Lol
Moim zdaniem gdy poraz pierwszy zrobilem chara , loguje się , patrze a tu jakas baba z nickiem [CHAR]Zgwalcilam Misia[/CHAR] żal kropka pe el:p
|
"Daj poekspić" - iridia
"Dziewczyna herosa" - też Iridia |
[CHAR]mateusz dragon wielki[/CHAR] - harmonia
[CHAR]Komar waleczny[/CHAR] - Celesta [CHAR]Orzel[/CHAR] - Secura dla mnie najgłupsze nicki świata ELo. |
Ja widziałem typa "Taki fajny login" tak sie z tego ryłem :D
|
JA widzialem
: Gejowski fan : Pogromca Pana od wfu : Nie lubie Szkoly ide do obory |
Mnie najbardziej rozsmieszyl nick: Slutki dlugie jak wentyle od jelcza
8o |
Kiedyś na Pacerze widziałem "Niechce innegoimienia" czy coś takiego...B)
|
Nick
Przed chwilą na rooku Guardii - [CHAR]Ide zobacze czy tomba wolna[/CHAR]8o:p
|
:d
Czekaj Mysle - Hiberna
Jedenasty Sorcer - Pandoria Kapitan Brudnegacie - Hiberna Moje postacie ^^ |
No to teraz moja kolej:
Chocolate Dziurka Dark Morczny Smok Owoc Dziadzia Mastah |
Maly sraly(nie wiem jaki world kumpel mi mowil o nim)
Wielki maly(malvera) wibrator apokalipsy(malvera chyba) puszczalska dupodajka(harmonia) sprzedam demon helmeta(harmonia):cup: |
najgłupszy nick
obecnie zbanowany za nicka:
dobry browarek |
Swiniojebca, Wymiono krowy, Zajebie ci, Czesio Pokarze Wacka
|
Sfiendalaj , dópa?(nie wiem jak on ten znak zapytania wcisnął) , krysia - wojowniczka wibratora.
Wszystkie te postacie zostały zbanowane.. |
Tia...
Orshabaal pogromca secury |
Czesio Trampek Come back
Czy jakoś tak |
Ja widzialem nick Saasdasda~~ B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07. |