![]() |
|
Cytuj:
Ourana ogladalem , no wiec sprobuje vampire knight : P |
Och jak już jesteśmy przy Wybielaczu to mogę szczerze polecić każdemy Movie 2. Naprawdę zrobiło to na mnie wrażenie. Fajne nawiązanie do przeszłości, oraz brak większych nieścisłości.
Poza tym dobrałem się dziś do new Claymore'a. Niczego sobie. |
co masz na mysli nowego Claymora ? Mange czy anime ?
|
Cytuj:
@edit. VK skończył się wyjątkowo głupio. Foch ; P. Wezmę się za mangę i zrekompensuję sobie to. Poza tym co poleciacie na ciąg dalszy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja obejrzalem 22gi ep CG R2 i jestem pod wrazeniem. Dosc niespodziewany zwrot akcji :O
Obejrzalem tez 13 epow Wangan Midnight, wiecej z subami za czorta nie moge znalezc. Jak ktos ma to bede dozgonnie wdzieczny. Anime calkiem fajne, jak juz mowilem. |
Chciałbym się o coś zapytać, mianowicie, dlaczego w niektórych openingach/endingach, oprócz japońskich słów, czasami pojawiają się wyrazy angielskie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie spodobało... --- Zaczałem oglądać Shakungan no Hana ( czy jakoś tak ) i na razie jest takie... średnie. Nic rewelacyjnego, mam nadzieje, że w dalszych epach się to zmieni. |
@Up
No w sumie naciagane, ale kto wie co z tego wyniknie ^^ @Topic To jak nikt nie ma WM, to moze polecicie jakies szkolne anime? |
Clannad 1 pewnie ogladales wiec poczekaj do 2 pazdziernika na 2 serie =P
|
Miśqu [no,we aren't homo...] przeczytał sobie mangę To-love-ru wczoraj wyszedł ch. 111? albo zajrzyj na wykaz szkolny na aime-planet 8D
|
Ten nowy ZnT... Po prostu mnie dobił. Akcja leci zdecydowanie za szybko. Pomysły (takie jak z przebraniem) niby symboliczne a tak głupio się prezentują. Poważne patrole na ulicach a tu jakaś taka przebieranka. Do tego czas leci tak szybko, że aż chce się sprawdzać ile się leci z dachu. Rozumiem, że jest ograniczenie do 13 odcinków, ale mogliby zrobić dwie serie. Ta, ta wiem i tak dochód ten sam ; >.
|
@kolbas
Tak, Clannada ogladalem. No ale nie poczekam :P @Nari Haa, prawda! @Topic True Tears mnie ominelo, dobre? Czy znajdzie sie cos lepszego? |
Ja właśnie Kannona skończyłem i zaczynam Clannad - główni bohaterowie są podobni trochę.No i pytanie do was : > Jaką fajną mangę polecacie, bo mam możliwość jechać jutro do sklepu w Londynie, gdzie sprzedają same mangi...Wiem, że fajna manga dla każdego może być inna, no ale doradźcie coś, w końcu nie chcę wydawać funtów "w ciemno".
@down wut? |
to love-ru jeśli będziesz w londyńskim sklepie
LOL WUT?!....jak to będziesz w lon~ |
Gomene, double.
|
Cytuj:
@Sam, mi się bardzo spodobała manga Rosario+ Vampire, ew. Claymore ma miłą kreskę. |
Cytuj:
@down Nie ma czego ;s |
weź spróbuj To love-ru ja bym chętnie kupił :D albo Minami ke ,Soul eater
ZADROSZCZE CI! D': |
Właśnie obejrzałem Green Green. Przyznam szczerze- anime zaskoczyło mnie zupełnie. Spodziewałem się typowo "taniej rozrywki", a tu patrzę: prawie dramat. Szczerze mówiąc ostatnie odcinki oglądałem prawie tak jak wszesmutnego Aira. Bardzo miłe postacie (szczególnie niedźwiadek i małpy ; P). Special imho okazał się failem. Za dużo erotyki, za mało informacji. Choć tak i tak jestem wdzięczny twórcom za happy enda ; ). Polecam wszystkim na przyszłość, oczywiście (great joke) 18+.
Poza tym aniołki Ukryty tekst:
Nowy cel- Love-ru! |
@Up
Chyba To-Love-Ru :D Co do Green Greena to sie zgadzam. A ja obejrzalem 1 ep Minami-ke, fajna komedyjka, zobaczymy jak sie rozwinie. |
super ważne pytanie. Na którym chapterze mangi kończy się anime claymore ?
|
Cytuj:
@edit To-Love-Ru dosyć mi się spodobało ; P. Szczególnie wyznanie miłości o godz. 8:43 pm. |
Ahhhh, nowy chap z Rosairo + Vampire :P Nie wiem czemu nigdy wcześniej nie wziąłem się za Green-Greena, ale teraz naprawiam błąd :P
|
@juzefek
Pamiętasz proszek miłości z R+V2 [manga]? teraz tylko śnieżka poszła na całość xD @Nari 2 ep huh?...poczekaj parę odc. :p będzie coraz bardziej smiechowo/ecchi'owo ^^ |
Cytuj:
@edit Po 8 odcinku mogę stwierdzić, że oni są równie walnięci jak ci goście z Jackass Move :P |
poczekaj poczekaj :> it will be better...
heh biedny tsukune musi się zmagać z miłością 3 dziewczyn |
Cytuj:
|
Vampirke, albo Mizore :p a ty?
|
Offtop:
Z serii Eerion poleca: Toki o Kakeru Shoujo trwa półtora godziny, godne polecenia. Bardzo fajne, zwłaszcza zakończenie |
Cytuj:
|
A ja bym wybrał Kururu albo Shirayuki ;p Moka jest w/g mnie zbyt "kawaii". Ale każde anime musi mieć swoją Inue Orihime xD.
Corgar Frizz |
tak se powiem offtopowo zamiast orihime może być x3 :
Chizuru [kanokon],Robin? ,[OP] Lala , Mikado [tlr] ,Moka ,Kurumu [r+v] ,Shirley [cg] Teffka , Siesta?[ZNT] , Hinata , Tsunade [N] to chyba all co pamiętam podobne biustem do orihime xDDD |
w interlude byla taka jedna juz za cholere nie pamietam bo to taka 2planowka byla.
|
pomyłka, proszę skasować.
|
@up
Biedne, pomylone dziecko :] @top Najładniejsza jest Ruby-san, szczególnie w mandze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |