![]() |
Cytuj:
|
Bf tez chyba ma durzo do powiedzenia a polanków na tym serwie mam nadzieje ze sie niemyle jest wiencej ;] pozdro
|
bf jest ciche jak mysz pod miotla
|
Cytuj:
|
@Frezen
Też kiedyś myślałem tak jak ty, dlatego rozumie o co ci chodzi, ale uwierz mi mylisz się.. wbijesz wiekszy level i zobaczysz na czym wszytko polega. |
Sory kafes nobem niejeste moze neiznam sie na tych zsprawach o wojnach itp wszystkie wiadomosci mam od piekła a co do wojen itp zabardzo wtajemniczony niejeste ;]
|
Heh napewno sie dowiem bo narazie mały lev mam ;] ale nieiwm czy polacy maja przewage nad szfedami ;] wielu spoko ziomów przez nich niegra nawed nieiwem co z tupkiem jest czy ma dalej hunted cczy co ;/ no mówie zabardzo wtajemniczony niejete
|
Chodzi o to że naet gdyby wszscy polacy walczyli przeciwko wszytkim szwedom to i tak to by nie miało sensu ponieważ to nie jest wojna narodowościowa.
|
@Eneris-check pm
|
Ale sam przyznasz ze nastempna wojna bedzie nieunikniona??
|
nom wiadomka ze nastempna wojna bedzie nieunikniona ale morze uda sie jej uniknac
|
@Eneris
To że wy to robicie w 15 minut a oni w 5 minut to o czymś to musi świadczyć nie? Sam z siebie teraz głupka zrobiłłeś... @up BF zawsze tak siedziało bo są neutral :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
(Zaczerpnięte od kogoś z Tibia.pl, nie pamiętam, kto to napisał). Zresztą - tak samo jest z każdą inną nacją. Serwery, gdzie panuje tylko jeden kraj (przykładowo Valoria lub Tenebra) są do dupy. |
gonzo
jak polacy przejmuja wladze to jest fajnie(to nie ironia) bo wtedy na servie gra srednio po 200-300 osob non stop biegaja pk,pa i jest git xD |
Heh ty elaro ubiles ostatnio mojego kuzyna master maxika i bardzio płakał zalił mi sie xDD a 2 sprawa czy polacy wygrali ta wojne czy przejebali ;/ aa i od czego sie zaczeła ;] bardzo jeste ciekaw
|
Cytuj:
|
lekko mówiac ale trzaby było szwedów zlikwidowac no chyba hyounga lowe mamy z głowy jak sie roknoł nuhna tez chyba ;] to tlyko kwestia czasu co nie?? ;p
|
2X UP, LAMPKĘ KOMANDOSA POPEOSZĘ, 2xup i hakbarta tesz
|
Oryginalnie napisane przez OldWerladyn Pokaż post
Jest ktoś chętny do WT moja Elysia twoja: Celesta Guardia Harmonia Honera Julera Ocera Refugia Tenebra 100k do WT ponawiam :) |
Cytuj:
To nie jest kwestia narodowości, tylko poszczególnej jednostki. |
Ja nienawidze szwedów jedynego szweda co lubie to Swifty mcway niewiem czy sie to tak pisze ;p
|
masz jakis konkretny powód ? czy idziesz za tłumem z carlin ?
|
Kilka ;] przedewszystkim szwedzi to cwaniaki p******one po 2 zabijaja za nic po 3 sa wku****jący i irytujacy ;]
|
90% pewne ze jakby szwedzi liderami nie byli lepiej by było ;]
|
A po 4 jeste rasista uznaje tylko polske ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
To nie jest rasizm, miałem to kiedyś na WoSie, ale już nie pamiętam co to jest,
jak człowiek wywyższa swój kraj ponad inne. |
@Frezen
Sorry ale nie rozumiem 3/4 Twoich postow ;d podales powody dla ktorych nie lubisz szwedow a ja Ci tylko napisalem ze te powody sa marne :D |
Cytuj:
A frezen to prowokacja :P |
@ervinius
Nacjonalizm :) |
Cytuj:
nie osobiscie szkoda ze szwedzi robia tak malo random pk nudno na serverze no ale prawda jest taka ze i tak polacy to idioci nie znaja polskiego a co mowic angielskiego a szweda ktory by nie umial angielskiego nigdy nie spotkalem. |
Cytuj:
"Bo zachodnie szkoły uważają, że szkoła ma być jak iskra, powodująca u ucznia zapłon do dalszych działań. A polskie? Polskie szkoły uważają, że głowa to dzban, i należy do niego wlać jak najwięcej". Przykra prawda. |
to co sie dzieje to parodia ;d
jak chodizlem do szkoly to mialem w podstawowce jezyk niemiecki od 5 klasy chyba pozniej w gimnazjum jezyk niemiecki tylko i znowu od poczatku w szkole sredniej 2 jezyki i mial byc podzial na grupy z poziomem podstawowym i rozszerzonym a wszystko w koncu ze wszyscy od poczatku zaczynali jeden i drugi jezyk tylko tez przewodni troche szybciej robili co i tak bylo bez sensu :D a teraz w szkolach od 1 klasy podstawowki wprowadzaja juz 2 jezyki co tez jest durnota ;p bo wyglada to tak, ze staraja sei jak najwiecej nauczyc i jada z materialem dosc szybko zamiast zrobic to dokladnie i powoli czyli podstawy wymowy i wyrazów a nie z czasami juz na wstepie ;d |
Zacytuję samego siebie:
"Przykra prawda". :/ |
Cytuj:
ale Gonzo to wogóle jest "inny". Ktośtam mówił że najpierw miał grać spokojnie a tu nagle do war idzie i jeszcze sypie jakimiś bzdetami z rękawa bez znajomości serwa :D P.S Kafes lamus daje rade, nie broń go Marta X( P.S 2 Kafes żeby nie było to poprzedni LovePA odeszedł z tego forum co pisał wam wcześniej nie mniej na wiele tematów mamy podobne zdanie więc wiesz... Taki sharing konta - wy z Wri coś o tym wiecie pspsps ;D P.S 3 najlepszy i najnormalniejszy szwed = Hicham i jego brat (zapomniałem imienia) old Azur |
Szkola srednia jest do dupy:)
mamy taka jedna "sorke" co przypomina przodownika pracy z PRL program zrobimy czy tego chcecie czy nie, jedni odpadna drudzy dadza rade, nie moga wszyscy zdac, program musi byc zrealizowany tak jak mowi ministerstwo, zaczynamy lekcje nie mozemy utracic ani minuty. Efekt? Stara mi na hydrach prad w domu wylaczyla. Jeszcze jeden taki numer i siegne po krzesło. |
Cytuj:
edit: umrzyj 2x |
Cytuj:
|
nie no to była prowokacja z mojej strony z tym krzesłem..
aczkolwiek elysia pogorszyla moje oceny. na no pvp czlowiek bota puscil na noc i mial tibie w dupie i nie cisnelo. a tu trzeba recznie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |