Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Frezen 17-11-2008 01:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2339156)
czy ja wiem oni maja all w 1 miejscu a ty nie

Twierdzicie ze Polska Elysia podupada?? to dlaczego sie niejednoczymy przeciw szwedzkim nobom?? pozdro ;]

Frezen 17-11-2008 01:27

Bf tez chyba ma durzo do powiedzenia a polanków na tym serwie mam nadzieje ze sie niemyle jest wiencej ;] pozdro

LaresCotton 17-11-2008 09:33

bf jest ciche jak mysz pod miotla

Kafes 17-11-2008 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frezen (Post 2339159)
Twierdzicie ze Polska Elysia podupada?? to dlaczego sie niejednoczymy przeciw szwedzkim nobom?? pozdro ;]

zeby takich polskich 'noobow' jak ty nie dopuscic do władzy przez przypadek?

Eneris 17-11-2008 14:39

@Frezen
Też kiedyś myślałem tak jak ty, dlatego rozumie o co ci chodzi, ale uwierz mi mylisz się.. wbijesz wiekszy level i zobaczysz na czym wszytko polega.

Frezen 17-11-2008 15:47

Sory kafes nobem niejeste moze neiznam sie na tych zsprawach o wojnach itp wszystkie wiadomosci mam od piekła a co do wojen itp zabardzo wtajemniczony niejeste ;]

Frezen 17-11-2008 15:49

Heh napewno sie dowiem bo narazie mały lev mam ;] ale nieiwm czy polacy maja przewage nad szfedami ;] wielu spoko ziomów przez nich niegra nawed nieiwem co z tupkiem jest czy ma dalej hunted cczy co ;/ no mówie zabardzo wtajemniczony niejete

Eneris 17-11-2008 15:56

Chodzi o to że naet gdyby wszscy polacy walczyli przeciwko wszytkim szwedom to i tak to by nie miało sensu ponieważ to nie jest wojna narodowościowa.

Al'Bundy 17-11-2008 15:58

@Eneris-check pm

Frezen 17-11-2008 16:00

Ale sam przyznasz ze nastempna wojna bedzie nieunikniona??

Midarth 17-11-2008 17:44

nom wiadomka ze nastempna wojna bedzie nieunikniona ale morze uda sie jej uniknac

Gelul 17-11-2008 19:55

@Eneris
To że wy to robicie w 15 minut a oni w 5 minut to o czymś to musi świadczyć nie? Sam z siebie teraz głupka zrobiłłeś...

@up

BF zawsze tak siedziało bo są neutral :P

Tekkila 17-11-2008 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth (Post 2339659)
nom wiadomka ze nastempna wojna bedzie nieunikniona ale morze uda sie jej uniknac

hahaha /69znakow/

Gonzo 17-11-2008 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frezen (Post 2339159)

Pamiętaj- gdy Polacy przejmują władzę na serwerze jest to pierwszy znak, że coś będzie nie tak jak powinno być. ;)

(Zaczerpnięte od kogoś z Tibia.pl, nie pamiętam, kto to napisał).

Zresztą - tak samo jest z każdą inną nacją. Serwery, gdzie panuje tylko jeden kraj (przykładowo Valoria lub Tenebra) są do dupy.

ELaro 17-11-2008 22:00

gonzo

jak polacy przejmuja wladze to jest fajnie(to nie ironia) bo wtedy na servie gra srednio po 200-300 osob non stop biegaja pk,pa i jest git xD

Frezen 17-11-2008 23:40

Heh ty elaro ubiles ostatnio mojego kuzyna master maxika i bardzio płakał zalił mi sie xDD a 2 sprawa czy polacy wygrali ta wojne czy przejebali ;/ aa i od czego sie zaczeła ;] bardzo jeste ciekaw

Gonzo 17-11-2008 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELaro (Post 2340162)
gonzo

jak polacy przejmuja wladze to jest fajnie(to nie ironia) bo wtedy na servie gra srednio po 200-300 osob non stop biegaja pk,pa i jest git xD

Niech zgadnę - jesteś punkiem na rl, na śniadanie zamiast mleka do płatków lejesz Komandosa, i stoisz na dworcu z pudełkiem po maśle i karteczką "Anarchia kurwa, zbieram na czołg, by rozwalić sejm!"!

Frezen 18-11-2008 00:14

lekko mówiac ale trzaby było szwedów zlikwidowac no chyba hyounga lowe mamy z głowy jak sie roknoł nuhna tez chyba ;] to tlyko kwestia czasu co nie?? ;p

Zetraksos 18-11-2008 00:14

2X UP, LAMPKĘ KOMANDOSA POPEOSZĘ, 2xup i hakbarta tesz

OldWerladyn 18-11-2008 00:21

Oryginalnie napisane przez OldWerladyn Pokaż post
Jest ktoś chętny do WT moja Elysia twoja:
Celesta
Guardia
Harmonia
Honera
Julera
Ocera
Refugia
Tenebra
100k do WT

ponawiam :)

Gonzo 18-11-2008 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frezen (Post 2340329)
lekko mówiac ale trzaby było szwedów zlikwidowac no chyba hyounga lowe mamy z głowy jak sie roknoł nuhna tez chyba ;] to tlyko kwestia czasu co nie?? ;p

Co Ty masz do Szwedów? Osobiście mam do nich mniej niż do większości Polaków, chociaż i tu, i tu zdarzają się k***y.

To nie jest kwestia narodowości, tylko poszczególnej jednostki.

Frezen 18-11-2008 09:59

Ja nienawidze szwedów jedynego szweda co lubie to Swifty mcway niewiem czy sie to tak pisze ;p

Kafes 18-11-2008 12:57

masz jakis konkretny powód ? czy idziesz za tłumem z carlin ?

Frezen 18-11-2008 14:13

Kilka ;] przedewszystkim szwedzi to cwaniaki p******one po 2 zabijaja za nic po 3 sa wku****jący i irytujacy ;]

Frezen 18-11-2008 14:14

90% pewne ze jakby szwedzi liderami nie byli lepiej by było ;]

Frezen 18-11-2008 14:19

A po 4 jeste rasista uznaje tylko polske ;]

rekinek 18-11-2008 14:25

Cytuj:

Kilka ;] przedewszystkim szwedzi to cwaniaki p******one po 2 zabijaja za nic po 3 sa wku****jący i irytujacy ;]
marny powod bo polacy to takie same albo i wieksze cwaniaki :D i tez zabijaja za nic... thats the life man

Cytuj:

90% pewne ze jakby szwedzi liderami nie byli lepiej by było ;]
no jakos w chuj w to watpie... Polacy rzadzacy jakims swiatem i myslisz ze co przyhcodzisz i mowisz plz free items i'm from poland i dostaniesz itemy? ahaha nie no nie znasz chyba zycia ;d kazdy chce dla siebie jak najlepeij i w dupie ma innych tak jest prawie zawsze i tyle ;d

Cytuj:

A po 4 jeste rasista uznaje tylko polske ;]
to juz Twoj problem a nie nasz i jak cos piszesz to zloz to do kupy i napisz w jednym poscie a nie spamujesz

ervinius 18-11-2008 15:08

To nie jest rasizm, miałem to kiedyś na WoSie, ale już nie pamiętam co to jest,
jak człowiek wywyższa swój kraj ponad inne.

rekinek 18-11-2008 15:54

@Frezen

Sorry ale nie rozumiem 3/4 Twoich postow ;d

podales powody dla ktorych nie lubisz szwedow a ja Ci tylko napisalem ze te powody sa marne :D

Decade 18-11-2008 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ervinius (Post 2340589)
To nie jest rasizm, miałem to kiedyś na WoSie, ale już nie pamiętam co to jest,
jak człowiek wywyższa swój kraj ponad inne.

to albo nacjonalizm, albo ksenofobia.
A frezen to prowokacja :P

Gelul 18-11-2008 16:11

@ervinius

Nacjonalizm :)

ELaro 18-11-2008 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2340307)
Niech zgadnę - jesteś punkiem na rl, na śniadanie zamiast mleka do płatków lejesz Komandosa, i stoisz na dworcu z pudełkiem po maśle i karteczką "Anarchia kurwa, zbieram na czołg, by rozwalić sejm!"!

nie osobiscie szkoda ze szwedzi robia tak malo random pk nudno na serverze

no ale prawda jest taka ze i tak polacy to idioci nie znaja polskiego a co mowic angielskiego

a szweda ktory by nie umial angielskiego nigdy nie spotkalem.

Gonzo 18-11-2008 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELaro (Post 2340705)
nie osobiscie szkoda ze szwedzi robia tak malo random pk nudno na serverze

no ale prawda jest taka ze i tak polacy to idioci nie znaja polskiego a co mowic angielskiego

a szweda ktory by nie umial angielskiego nigdy nie spotkalem.

System polskiej edukacji leży i kwiczy na poziomie nauczania języków obcych (nie tylko języków, bo i fizyka, i matematyka też kwiczą). Kiedyś usłyszałem wyjaśnienie dla tego zjawiska:

"Bo zachodnie szkoły uważają, że szkoła ma być jak iskra, powodująca u ucznia zapłon do dalszych działań. A polskie? Polskie szkoły uważają, że głowa to dzban, i należy do niego wlać jak najwięcej".

Przykra prawda.

rekinek 18-11-2008 16:32

to co sie dzieje to parodia ;d
jak chodizlem do szkoly to mialem w podstawowce jezyk niemiecki od 5 klasy chyba pozniej w gimnazjum jezyk niemiecki tylko i znowu od poczatku w szkole sredniej 2 jezyki i mial byc podzial na grupy z poziomem podstawowym i rozszerzonym a wszystko w koncu ze wszyscy od poczatku zaczynali jeden i drugi jezyk tylko tez przewodni troche szybciej robili co i tak bylo bez sensu :D

a teraz w szkolach od 1 klasy podstawowki wprowadzaja juz 2 jezyki co tez jest durnota ;p bo wyglada to tak, ze staraja sei jak najwiecej nauczyc i jada z materialem dosc szybko zamiast zrobic to dokladnie i powoli czyli podstawy wymowy i wyrazów a nie z czasami juz na wstepie ;d

Gonzo 18-11-2008 18:25

Zacytuję samego siebie:

"Przykra prawda". :/

LovePA 18-11-2008 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelul (Post 2337907)
Co do tematu...

Nie wiem czemu Wy tak na Gonzo wyjeżdżacie jeżeli on napisał tylko swoje zdanie co myśli o wojnie i jak narazie ma racje a Wy na Niego najeżdżacie jak na LovePa.. Co on Wam zrobił lol? Jako jeden z nielicznych wie co pisze...

@Sieje
Wyjdzcie na openke jak wygracie to pogratuluje jak narazie dostajecie...
Pierw coś wygrajcie później zacznijcie cfaniakować bo jak narazie to jesteście tylko mądrzy w "gębie"... Zresztą tak samo było na poprzednich openkach mądrzy w gadce a na openkach nic :)

słaby przykład bo najeżdzają na mnie bo ich prowokuję :D

ale Gonzo to wogóle jest "inny". Ktośtam mówił że najpierw miał grać spokojnie a tu nagle do war idzie i jeszcze sypie jakimiś bzdetami z rękawa bez znajomości serwa :D

P.S Kafes lamus daje rade, nie broń go Marta X(
P.S 2 Kafes żeby nie było to poprzedni LovePA odeszedł z tego forum co pisał wam wcześniej nie mniej na wiele tematów mamy podobne zdanie więc wiesz... Taki sharing konta - wy z Wri coś o tym wiecie pspsps ;D

P.S 3 najlepszy i najnormalniejszy szwed = Hicham i jego brat (zapomniałem imienia) old Azur

Decade 18-11-2008 19:05

Szkola srednia jest do dupy:)
mamy taka jedna "sorke" co przypomina przodownika pracy z PRL
program zrobimy czy tego chcecie czy nie, jedni odpadna drudzy dadza rade, nie moga wszyscy zdac, program musi byc zrealizowany tak jak mowi ministerstwo, zaczynamy lekcje nie mozemy utracic ani minuty. Efekt? Stara mi na hydrach prad w domu wylaczyla. Jeszcze jeden taki numer i siegne po krzesło.

Kafes 18-11-2008 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2340966)
ale Gonzo to wogóle jest "inny". Ktośtam mówił że najpierw miał grać spokojnie a tu nagle do war idzie i jeszcze sypie jakimiś bzdetami z rękawa bez znajomości serwa :D

jego znajomość serva jest na wiekszym poziomie niz twoja tj. (jesli ciezko ci to pojąć to odrazu wyjasniam, jesli jego wiedza jest równa 0 - twoja jest ponizej)

P.S Kafes lamus daje rade, nie broń go Marta X(

fail. (kto to marta) ?

P.S 2 Kafes żeby nie było to poprzedni LovePA odeszedł z tego forum co pisał wam wcześniej nie mniej na wiele tematów mamy podobne zdanie więc wiesz... Taki sharing konta - wy z Wri coś o tym wiecie pspsps ;D

może bys wkońcu przestał sie ośmieszać?

reasumując, umrzyj.

edit: umrzyj 2x

Al'Bundy 18-11-2008 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2341025)
Szkola srednia jest do dupy:)
mamy taka jedna "sorke" co przypomina przodownika pracy z PRL
program zrobimy czy tego chcecie czy nie, jedni odpadna drudzy dadza rade, nie moga wszyscy zdac, program musi byc zrealizowany tak jak mowi ministerstwo, zaczynamy lekcje nie mozemy utracic ani minuty. Efekt? Stara mi na hydrach prad w domu wylaczyla. Jeszcze jeden taki numer i siegne po krzesło.

ja w w tym roku szkolnym zacząłem liceum i narazie w miare ogarniam, ale czasami jest ciężko, jednak po krzesło jeszcze nie sięgałem xD

Decade 18-11-2008 20:26

nie no to była prowokacja z mojej strony z tym krzesłem..
aczkolwiek elysia pogorszyla moje oceny. na no pvp czlowiek bota puscil na noc i mial tibie w dupie i nie cisnelo. a tu trzeba recznie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01.