![]() |
nuwble szukal latwej forsy ale cos mu nie szlo :( sad cyclop emotikon o(
|
Cytuj:
|
Żes se wybral autorytet ... on jest pvp pro master kozak :baby: to gdzies 1kk na tydzien :o
|
medi ostatnio (pare miechow temu:P) 30k bodajze chcial, u skina 3 razy taniej
|
Nick Bahok ktos wie kogo to noob char?:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tez chce myslec jak JW |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ku**a jak uploadnac screena? xd
|
zakladajac ze to nie ironia
wrzucasz na imageshack.us lub photobucket.com i tam masz specjalna opcje aby wrzucac na forum z tagiem [img] kopiujesz link i wklejasz w post |
to nie ironia :d
dziekuje |
A moze ktos powie co spadlo z Morgarotha xD ;>;)
|
Cytuj:
|
Swoją drogą dalibyście wjazd na Vertilo na privie może ktoś mi upoważnienie wysłać:D Go ostatnio muszę siedzieć w domu i rysować projekty to bym sobie w ramach rozrywki "POGODOŁ" ...
|
Cytuj:
|
Ja dalem mu na priv malucha i z tone zlomu z mojego garazu zal
Plajing im memory of bukls |
72.51.43.81 8410
duzo typa z arc siedzi tu |
nasz kolega Buksl odchodzi ;( Bede plakal ... ;( OWN3D :D
80zl !!:) |
no ciekawe co z itemow przepadlo xd
|
nic wartosciowego..
|
no to kaplica
|
Cytuj:
świetna zabawa ^^ marzenia ^^ widać twoje wielkie ambicje ;] , pa z mniejszych lub większych przyczyn jest czasem przydatne ;p , twoje marzenie się nie spełniło niestety ponieważ najwięksi PA są w twojej drużynie :> |
Mogles tego nie kopiowac bo mi sie znow smiac chce :D oni se mysla ze juz wygrali te wojne ^^ i wszystko wam wolno ... Qpicie :D
|
Cytuj:
|
Wypierd***ć Interr z Serva!!
Nie było takiego dnia żeby mnie lub moich znajomych z expa ktoś nie wyjebał!;> Od kąd Lr nic nie robi, membersi Interrów lataja i robią co chcą ;| Niech w końcu Lr coś zrobi z tymi debilami ;> |
O jezu, nie płacz.
|
Ajan Nakopac?
|
Cytuj:
|
A co to Ormo ?? xDDDD
Za nie długo LR bedzie panowac na servie , po przyjezdzaja z wakacji a nie tak jak Interr cale wakacje spedzili na Tibii odrabiajac stracone levele i proszac zeby se jeszcze mogli poexpic bo nie odrobili ;< |
Cytuj:
Loooool, az sie nie chce komentowac twojej glupoty ... |
Ehh ... taka rzeczywistosc ... idz na Tibie exp ... ale ; noł huntet plzz , ok?:baby:
|
Z kazdym postem to raczej ty potwierdzasz, ze jestes dzieciakiem. Chce to expie, nie chce to nie expie. Pozatym to chyba moja sprawa jak dysponuje czasem? A to ze LR malo gra to ich sprawa, nie nasza, kazdy gra ile chce, i po kiego ch*ja poruszasz taki temat na forum? Boli cie to, ze jak to ujmujesz IT "marnuje sobie wakacje"? Ciesz sie, ze ty sobie ich nie marnujesz i zacznij sie zajmowac swoim zyciem, a nie kogo innego, bo ty nie marnujesz czasu na expienie, za to marnujesz czas na patrzenie na innych i ich ciagle krytykowanie.
|
Cytuj:
|
no ja pamietam jak gadales "przed" ormo i jak "po" i ta metamorfoze mozna okreslic z lizodupa do top guy'a i nie powiesz ze nie,zreszta to samo tyczy sie ... wiesz kogo xd [retard]
|
^^^ debil kogo to interesuje kto komu dupę lizał
|
Skarab~ chodzi oto jak ludzie sie zmienili pod wplywem czasu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
co nie zmioenia faktu ze pici nie powinines wyzywac bema... @Wolny93 na poczatku naprawde myslalem ze jestes z lr, ale swoja glupota udowodniles ze conajwyzej typem z carlin, ktorego zabil k'k |
nie chodzi od kiedy byles,tylko jaki byles zanim doszedles,ale tego juz nie pamietasz oczywiscie,"duma super pekera" nie pozwala sobie przypomniec ehh nvm...
edit \/ tez lubie tworczosc J.R.R Tolkiena edit2 ze wzgledu na to ze znajduje sie tam twoj odpowiednik,odmozdzonego orka,oraz to ze masz rownie bujna wyobraznie co on wymyslajac "gruby bobo" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34. |