![]() |
@up
pewnie twoj2gi owner=] no chyba ze ty chwalisz ze loty podjebujesz:O |
Guri pro elo koks ! Olaf coś tam narzeka ze bocic nie moze ...=/ zrobić 200lvl i oddawać go komuś owned. Ab posiada 45-70lvl xD? Już ta era znika mamy seteczki ahhaha B)
@Mera Wakacje, miałes mi chara zprezentować przy browcu jak przegracie ale ze wygraliscie może byc sam browar ;) |
Cytuj:
jeszcze mam cale dwa dni z monsterem (poniedzialek i wtorek) potem juz totalna kaplica i bym Ci sprezentowal ale teraz chyba tez wygramy... browar- spokojnie pogoda sie robi takze parasol jak najbardziej... |
Cytuj:
|
Cytuj:
niedlugo encyklopedie przeczytasz;] |
Cytuj:
Aha, i przed przecinkiem nie stawiamy spacji. Tyle z mojej strony. edit. Korekty interpunkcyjne, żeby nikt się nie czepiał. |
Cytuj:
Trochę nie po polsku tu napisałeś, ale chyba czaje o co biega, te looty z kazo za*******ał kto inny, z take over, tylko się o tym pochwalił. Okazało się, że Ryon trochę bzdur nagadał, wtedy co abcoki ujebały 4 z 6 (chae dał x loga ) i tylko ja uciekłem to nie było zamierzone, pheu noobcharem przyszedł, wybił noobki które trapowały przejście. Ja kilkukrotnie miałem deep reda, tak się składa, że mnie najdłużej tam orali, potem przerzucili się na palus satina, w tym momencie mogłem uciec, ale jednak pomogłem i znowu się na mnie przerzucili i znowu prawie padłem, wtedy palus mi pomagał, jakoś tak się złożyło, że już razem uciekaliśmy, biegł z 3 kratki za mną, dostał parola, mw przed ryj i padł na combo. Dopiero po jakimś czasie ich poznałem (ten nowy ab pk team xd), dali vt i ubiliśmy pare osób noobami. Do informacji ryona i jego przydupasów, nie bylem i nie jestem spy, nie wiem na jakiej podstawie ktos tak stwierdził, jakbym byl spy to bym raczej flow sprzedawał informacje o której i kiedy maja gathera "żydki", ale lapsem nie jestem =* Wyszło jak wyszło, to jednak tylko gra i lajtowo będzie się trochę na*******ać, przynajmniej wiem, ze to ja będę grał swoim charem a nie ktoś inny :D Cytuj:
|
Cytuj:
to popraw jeszcze: "," przed a i aha przez "ch" sie pisze |
Cytuj:
No dobra , ale to nie to samo jak się pisze "tera" |
Cytuj:
"Without leader, without Katrila they are lost. They are fucking no hands" xD by Kapricho the native speaker xdd |
Cytuj:
kim wy jestescie? |
Proponuje ludziom co mają gówno do powiedzenia żeby się nie odzywali, bo spadam z krzesła jak czytam Wasze posty.
@Mera Nie wiedziałem Meruś że jak kto odejdzie z Twojej gildii to od razu jest dla Ciebie śmieciem etc. Jak zwykle Całuje Kakej~ |
Carlin PL
Nowinki ze swiata:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie odrazu;] i nie kazdy smieciem jest ten ktory stara sie zmarnowac i tak zmarnowany czas poswiecony na monstery... i nie chodzi tu o black pack bo oni staraja sie to robic od zawsze... jak zwykle caluj;] |
"Without leader, without Jonthe/Adde/Dempah they are lost. They are fucking no hands" xD
By Rysiu Peja. |
Ojj lawio nie czaisz.. To tak jakby u nas na starym vencie to zdanie powiedział taki Tiastes...
|
Cytuj:
a tak pozatym... Dziewczynki, przestancie plakac... tylko grajcie w tibie raz my wygramy raz oni ...=) nie ma sensu sobie wrzucac ze u jednych gra adde/jonthe,a u drugich Olaf, Gremar, Andrzej. as far i know olaf i gremar maja swoje postacie na morganie tak jak i adde/jonthe. Wiec nie widze sensu tego calego flamewara /kthxbye |
Cytuj:
A no racja, sam nie wiem czemu nam spie***lil xD |
Name: Katrila on Morgana
Sex: male Profession: None Level: 1 World: Morgana Residence: Rookgaard Last login: Nov 03 2008, 22:24:40 CET Account Status: Premium Account andrzej też ma ;> |
Cytuj:
|
|
|
Cytuj:
|
420558934.html
wpiszcie fft 00:13 13 min, 33 sekund przypatrzcie się prawej strone ekranu - jakiś ogar sparaliżował nomada xdd |
Zirkov ogar.. Zaswiecil sie w tym samym momencie.
|
Ehh, ja miałem turban na głowie, to może nie ogarnął? ;d
|
Cytuj:
MAGRO nareszcie dorosłeś ciesze się, że wkońcu zrozumiałeś, że to tylko gra w sumie tam i Gremb powoli od ziemi odrasta :D. A tak między nami to mam nadzieje, że wygracie, trzymam kciuki bo niestety kryzys idzie, a ja nie mam chara i szkoda kasy na 50 druida :pp. /Wesol |
jest jedna róznica chłopaki, u nas ogarnia Adde i Jonthe .. moza maja swoje chary ale dostaja najlepsze lecz reszta chodzi na swoich czyli na 50 charów na 48 charach lataja rl ownerzy a u was? 4/5 furora wiec ..? Wojna najwieksza zabawa która utracicie, dont be pussy !
|
Poza tematem
22:55 Kama Guix [8]: no lej 22:55 Kama Guix [8]: szybko 22:55 Feri Gax [33]: mam ci wjazd na chate zrobic 22:55 Kama Guix [8]: co jest 22:55 Kama Guix [8]: bojisz sie 22:55 Kama Guix [8]: haha 22:55 Kama Guix [8]: boi sie dostac skulla 22:55 Kama Guix [8]: haha 22:55 Feri Gax [33]: to sam mnie 1 22:55 Lucifaros [38]: omg 22:55 Feri Gax [33]: hitnij nie poexpisz se 22:56 Kama Guix [8]: boi sie ze padnie 22:56 Kama Guix [8]: ciota |
Ee ?
|
Co wchodzę na forum to 2-3 strony więcej.. Carlin.pl rośnie w siłę!
|
furora Twoja zmora!
Without Kakej they are lost. They are fucking no hands by me |
heh tak przeglądam komenty ludzi i napotkałem się na biednego Cath Ironbeard'a
chłopak w jednym zdaniu pokazał za co walczymi i dlaczego nie oddajemy charów "I will get all my lost lvls back one day " . My możemy tracić lvl'e lecz bedziemy cały czas próbować kiedyś napewno się uda bo nam nic nie zostało do stracenia. Jeżeli się uda odrobimy to z nawiązką ;) u was inna sytuacja , boicie się o wasze poziomy doświadczenia może to tu wziął się ten strach aby samemu nie walczyć na swoim charze, nie macie wiary w siebie. Jak ktoś na waszych charach pada to wtedy tak nie boli czy jak to jest? Boicie się ? Stanąć twarzą w twarz ze swoim wrogiem |
spidszejr.750667840.html nudziło nam sie ktoregos dnia no i cos z tego powstalo. To nie ja jbc xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A poza tym powiedz mi jak to jest, że u nas 90% teamu wraca, a u was po glebach wraca tylko Adde na Vincenzo lub ludzie bez blessów i z 10 SD, 5 m wallami i 3 bp mf? Stary jesteśmy tak przerażeni, że dajemy loga przed waszymi noobcharami (wczoraj Zeyzhete również się wykazał :cup:) I ogólnie gratuluję waszemu liderowi, który pojawił się poza PZ w mieście innym niż Edron! :cup: Jeszcze parę takich akcji i może zacznie wbijać fragi jak Akon. :D |
No nie możecie być przerażeni, bo furora gra na waszych charach. Taki lapsus lub jak to na polskim się mówi - błąd rzeczowy. Polityka jak polityka. Trzeba wcisnąć taki kit by być fajnym:)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:28. |