Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

ansekabanse 11-11-2009 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2685498)
haha a kiedy bedzie ten wasz czas ? nie czaisz ze azura juz nie bedzie nigdy wasza? obczaj sobie gildie pelefanta. na azurze juz nigdy nie bedzie nudno.

"nasz czas jeszcze przyjdzie " kogo masz na mysli "nasz", jak ty na forum boisz sie podpisac swoim imieniem. wydaje mi sie ze te twoje czasy jeszcze nigdy nie byly i raczej nie beda, a jak jesli nawet to nie nacieszysz sie dlugo ;]

obczaj sobie gildie niklasa lol

Reloop 11-11-2009 20:44

juz to widze jak oni tu przychodza hahaha

twistoff 12-11-2009 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2685654)
juz to widze jak oni tu przychodza hahaha

No to sie dopiero okaze.Jak wiadomo niklas jest ostro wkrecony w sytuacje na azurze,i wiem,że pomogl by w wojnie,i przeniósł pare charów gdyby sytuacja dla wanted była beznadziejna.Bądź co bądź, z pewnościa czeka nas długa,ciekawa i nieprzewidywalna wojna ;]

MR_Wojcik 12-11-2009 10:50

Sytuacja wanted juz jest beznadziejna.. [;

/Wójcik.

Nuriel 12-11-2009 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2685899)
Bądź co bądź, z pewnościa czeka nas długa,ciekawa i nieprzewidywalna wojna ;]

I taki był nasz cel :) Oby!

twistoff 12-11-2009 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MR_Wojcik (Post 2685912)
Sytuacja wanted juz jest beznadziejna.. [;

/Wójcik.

A co,ludzie się spłacają,odchodzą od nas,nikogo od was nie fragujemy?Zastanów się,co mówisz.Fakt ze idzie wam lepiej,co nie znaczy że sytuacja w wanted jest beznadziejna i tak naprawde wojna dopiero zaczyna się rozkręcać

Reloop 12-11-2009 13:22

beda kolega ktorego shakowales jest zly i bedzie gryzl ;]

@up niklas ma kolegow ale ma tez wrogow pamietaj o tym ;]

PussyWizak 12-11-2009 14:02

Widzę, że na siłę staracie się wmówić społeczności, że już wojna jest przez waz wygrana, hahaha.

Jak narazie to wypłaciło się więcej osób do Nephów niż od nas.

Więcej też od nich odeszło (Turki od Avandona, Deduwa, kilka pojedynczych osób z Forgoronów, Death Detaly, bez gildiowych, nawet Athane~ powiedział, że was "pierdoli"), a do nas ciągle dochodzą nowi, mimo, że dla postronnych obserwatorów sytuacja mogła by się wydawać beznadziejna. To chyba o czymś świadczy - niby wojna skończona, Nuriel pisze na forum, żeby się od nas ludzie wypłacili, a i tak nie brak odwagi niektórym by do nas dołączyć w takiej sytuacji (ustawieni gracze jak Farmazon, Beda, Dafnixer, oprócz tego Fauron, Mad, miesiąc wcześniej latynosi).

A wy też dajecie się dymać. Gdy wojna WYDAJE SIĘ skończona - u was zaczynają się pojawiać nowi, wyrachowani, wycwanieni wojownicy, którzy przychodzą na gotowe, po pięciu miesiącach walki, i myślą sobie "dobra, jak Wanted przegrało to dojdę sobie do Nephów, będę w rządzącej koalicji, hihihi", a wy dajecie się na to nabrać, haha (np jakiś Kinoth, Evil shining beast, Szrama, Venturio, Gali~, Averty, ciul wie kto jeszcze).

@do społeczności
możecie być pewni, że my nie przegramy tej wojny, a w najbliższych dniach czeka Nephów mała niespodzianka ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rudy

Miło mi to słyszeć.

Lofca 12-11-2009 15:21

Up@ nawet Athane~ powiedział, że was "pierdoli"

Sry, ale widocznie nie wiesz ze przestalem grac tym charem.

PussyWizak 12-11-2009 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lofca (Post 2685976)
Up@ nawet Athane~ powiedział, że was "pierdoli"

Sry, ale widocznie nie wiesz ze przestalem grac tym charem.

Ok, w takim razie po prostu jeden z ownerów Athane.

00_Dla_W11 12-11-2009 16:04

Jak już mówimy o wypłacaniu to:

Wanted: Soldity Enforcer, Toy Masheen, Slayer Symphony, Dark Azura Man, Senso Calaus, Hell Visitor, Pawel Valdes, Pils of pall, Tano, Konkret, Leifmaa, Stofieballofie, Kraz~,

Death Angelus, Famor 2x

Jakoś nie wydaje mi się żeby więcej osób od Nephilims się wypłaciło.

ansekabanse 12-11-2009 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 00_Dla_W11 (Post 2686011)

Wanted: Soldity Enforcer, Toy Masheen, Slayer Symphony, Dark Azura Man, Senso Calaus, Hell Visitor, Pawel Valdes, Pils of pall, Tano, Konkret, Leifmaa, Stofieballofie, Kraz~,

Death Angelus, Famor 2x

Oo twoje informacje sa chyba nie do konca prawdziwe :p moze ja sam nie jestem zajebiscie doinformowany,i oczywiście moge się mylić ale Konkret sie nie spłacał nigdy,Leifmaa, Stofieballofie, Kraz~ nie spłacili sie,tylko poprostu odeszli (po uprzednim wydymaniu wanted) po czym zmienili stronę,Toy Masheen to sprzedany char i nowy owner spłacał jedynie hunta starego pragnac grać jako neutral,Death Angelus, Famor 2x,Dark Azura Man owszem spłacili się,ale odchodząc od nephilism nie od wanted.

Nuriel 12-11-2009 16:40

Kto więcej tego, kto więcej tamtego, co będzie za tydzień, co było tydzień temu, pierdo*enie w bambus

Okaże się kto wygrał jak któraś ze stron przestanie walczyć i tyle.

Temat na forum to tylko ukłon w stronę tych, co chcą się wypłacić, nic więcej.
A co do Waszych niespodzianek - tyle o nich mówicie, że dajcie znać jak już zrobicie ;)

PussyWizak 12-11-2009 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 00_Dla_W11 (Post 2686011)

Death Angelus, Famor 2x

Toy Masheen to inny owner, więc się ni liczy

Leifmaa, Stofie, Kraz wam nie zapłacili, tylko do was dołączyli, więc się nie liczą, a jeśli tak, to dodaj nam wszystkich turków i całą Deduwe.

Pavel Valed to inny owner, zresztą nigdy nie był z nami.

Pils of pall - o jego wypłaceniu się pierwsze słyszę. Może miał jakiegoś hunta, to zapłacił. Jako jednego z nas traktuje go od dołączenia do Dusków, a od tamtego momentu nie zapłacił wam.

Konkret - to wynik zamieszania jakie sprawił Leifmaa. Konkret myślał, że po tym co zrobił Jimmy, jest u nas skończony, a nie chciał dojść do was, to się wypłacił. Jak tylko się sytuacja wyjaśniła, to do nas wrócił, i to jest najważniejsze.

Dark Azura Man - jw. był on zamieszany we wojne tylko dlatego, że nie odszedł z D9 jeszcze z poprzedniej wojny, a kiedy Leifmaa doszedł na początku do nas, to on z racji tego, że był z nim w gildii, też automatycznie złapał hunta. W rzeczywistości miał on jednak tyle wspólnego z tą wojną co MDW.

Soldity Enforcer - pojawił się RAZ na akcji, przez nikogo nie proszony, i nawet my nie wiedzieliśmy co robić i z kim on jest. potem znikł na dwa miesiące i teraz się wypłacił. możesz go nie liczyć.

Hell~, Senso~, Slayer~ - ye, whatever. to byli wolni strzelcy, ale ok, niech ci będzie.

Tano - jedyny, ktory tak na prawdę możemy powiedzieć, że był jednym z nas, który zapłacił.

Ciri the Witcher 12-11-2009 16:48

Wy to potraficie obrocic kota ogonem :D.

spirit-of-bicho 12-11-2009 16:55

dzimmi sie nie wypłacil ? nie pierdol bo zaplacik 1kk + 2 pary softów, a hajs mial stad ze wydymał pol waszej gildi na pacca ;]

Beda 12-11-2009 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2685943)

@up niklas ma kolegow ale ma tez wrogow pamietaj o tym ;]

Najpierw dobrze sprawdźcie potem osądzajcie. Ja jestem lojalny w przeciwieństwie do nie których, nie chce wytykać palcami...

Beiroc 12-11-2009 18:41

Post edited.

_Tegax_ 12-11-2009 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2685947)
Widzę, że na siłę staracie się wmówić społeczności, że już wojna jest przez waz wygrana, hahaha.

Jak narazie to wypłaciło się więcej osób do Nephów niż od nas.

Więcej też od nich odeszło (Turki od Avandona, Deduwa, kilka pojedynczych osób z Forgoronów, Death Detaly, bez gildiowych, nawet Athane~ powiedział, że was "pierdoli"), a do nas ciągle dochodzą nowi, mimo, że dla postronnych obserwatorów sytuacja mogła by się wydawać beznadziejna. To chyba o czymś świadczy - niby wojna skończona, Nuriel pisze na forum, żeby się od nas ludzie wypłacili, a i tak nie brak odwagi niektórym by do nas dołączyć w takiej sytuacji (ustawieni gracze jak Farmazon, Beda, Dafnixer, oprócz tego Fauron, Mad, miesiąc wcześniej latynosi).

A wy też dajecie się dymać. Gdy wojna WYDAJE SIĘ skończona - u was zaczynają się pojawiać nowi, wyrachowani, wycwanieni wojownicy, którzy przychodzą na gotowe, po pięciu miesiącach walki, i myślą sobie "dobra, jak Wanted przegrało to dojdę sobie do Nephów, będę w rządzącej koalicji, hihihi", a wy dajecie się na to nabrać, haha (np jakiś Kinoth, Evil shining beast, Szrama, Venturio, Gali~, Averty, ciul wie kto jeszcze).

@do społeczności
możecie być pewni, że my nie przegramy tej wojny, a w najbliższych dniach czeka Nephów mała niespodzianka ;)

Miło mi to słyszeć.

Po co się tyle produkujesz skori wkrótce Azura i tak o Tobie zapomni (like uncle draz)
.... Banished: until Nov 20 2009, 16:34:18 CET because of using unofficial software to play

Beiroc 12-11-2009 19:42

Post edited.

ansekabanse 12-11-2009 21:11

ahahaha tegax :D ty nabie :D

Beiroc 12-11-2009 21:24

Post edited.

Nuriel 12-11-2009 23:00

Faktycznie jest z się z czego cieszyć

Reloop 12-11-2009 23:04

jimmy zaplacil 1kk, 2x soft + sprzedal szpiega faurona

ejgej 13-11-2009 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 2686141)
Po co się tyle produkujesz skori wkrótce Azura i tak o Tobie zapomni (like uncle draz)
.... Banished: until Nov 20 2009, 16:34:18 CET because of using unofficial software to play

HAHAHHAHA JESTES KOLEGO ZEREM

Reloop 13-11-2009 01:22

Urban, wiem ze to bedzi czytal. Podpisz deklaracje na miesciac, inaczej pozniej ludzie ktorych sciagniesz z innych serwow niezle sie rozczaruja, ze ich sciagnales na marne ;]

spirit-of-bicho 13-11-2009 07:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2686373)
jimmy zaplacil 1kk, 2x soft + sprzedal szpiega faurona

Cytuj:

bichowsky aka spirit of bicho, masz tu dowod na to ze chu*a wiesz ;] nawet twoj rudy miszczunio to podkreslil ze nie jestes od nich takze co ty mozesz wiedziec cipulenko?
i kto lamusie ma chujowe informacje? widac ze jestes noobkiem z carlin i boisz sie o hunta ;]]]

azuramistrz 13-11-2009 11:02

Dlaczego Wanted nie chce podpisac wojny z Neph? Jest niby wojna cipsoft wprowadil warmode a tu jak bylo tak jest. Moglibyscie(wanted) teraz zaczac wojne(jak powiedzial relop na miesiac) kto powiedzial ze nie macie szans a jak przyjda wasze friendy z obsidi to podpiszecie znow na dluzej moze. Narazie wyglada na to ze sie boicie walczyc o wasz serwer wiec nie wiem czy on dalej jest wasz..

PussyWizak 13-11-2009 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2686373)
Urban, wiem ze to bedzi czytal. Podpisz deklaracje na miesciac, inaczej pozniej ludzie ktorych sciagniesz z innych serwow niezle sie rozczaruja, ze ich sciagnales na marne ;]

Chesz powiedzieć, że jak do nas ktoś dojdzie, to wy nie zaakceptujecie wtedy wojny? (bo inaczej czego się rorczarują?)

Każecie nam akceptować wojnę, kiedy mamy dwa razy mniejszy team, a sami jej nie zaakceptujecie gdy będą wyrównane szanse?!?!

^to wszystko o was

Johny Cross 13-11-2009 13:20

kto komu kaze walczyc? Wojna moze wplynac tylko na wasza korzysc, w chwili obecnej to Nephilims robi praktycznie co chce a po wygraniu tej miesiecznej potyczki to Wanted bedzie moglo zaczac expic i zarabiac siano na ciag dalszy

zjadlemcukierka 13-11-2009 14:14

na azurze zawsze były warry, są i będą, a wy się ogarnijcie i przestańcie się wyzywać jak debile bo za 1-2 miechy pewnie będziecie best friendy jak sherion ze szwedami ;)

lepiej dajcie jakieś camy z ostatnich 2 tyg, tylko takie ciekawsze
poproszę:)

_Tegax_ 13-11-2009 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beiroc (Post 2686163)
ahaha tylko nawachany klejem tegax mogl pomyslec ze pussy z forum to puchy wizak i wkleja ze ma bana ahahahaha

chu*owy diler co?

Nie czytam tego forum więc skąd mogę wiedzieć kto jest kim, dla mnie jesteście wszyscy po jednym groszu. Ja jestem po dwóch :D

ansekabanse 13-11-2009 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 2686490)
Nie czytam tego forum więc skąd mogę wiedzieć kto jest kim, dla mnie jesteście wszyscy po jednym groszu. Ja jestem po dwóch :D

hahah ale i tak dobrze mu napisales :D skoro botowal i ma bana/warninga,to trudno.Zasluzyl sobie

tajemniczy111 13-11-2009 17:58

A wiecie ze zuther to gej? i wogoel jksdfnvjk sfwsmkfnskf manfmsdnfksd nvsdkjvhns kjvs
i wogole moja ekipa z harmonii tu wpada i macie wpierdol i koniec wojny jo

Acriati 13-11-2009 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2686314)
Faktycznie jest z się z czego cieszyć

http://img263.imageshack.us/img263/9516/aaake.jpg

hahahahahahahahaha !!!!!!!! DOBRZE !!

ansekabanse 13-11-2009 18:54

@up hahaha :D:D btw,skonczy sie bocenie na yala dragach.Teterian wyjatkowo sobie zasluzyl na hacka

ejgej 13-11-2009 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 2686490)

To po ch*j wpie***sz sie na forum jak nie masz pojecia co sie tu dzieje ?

azuramistrz 13-11-2009 22:46

To nie zmienia faktu ze wanted nie chce akceptowac warmoda noobki:baby:

ejgej 13-11-2009 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez azuramistrz (Post 2686828)
To nie zmienia faktu ze wanted nie chce akceptowac warmoda noobki:baby:

a moze to nephy nie chca akceptowac?

eldar 13-11-2009 23:53

A moze to obie gildie i wanted i nephilims nie chca akceptowac wojny, ktora wypowiada im deduwa?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:13.