![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Coś jeszcze?^.- Any problem??xD! Czytajcie dokładnie forum:S |
Cytuj:
|
Ehz, dużo mnie to kosztowało, dosłownie ;)
|
Oxygane... Wiedziałem, że coś nie tak ale o metroseksualizm Cię nie podejrzewałem. ; P
|
Cytuj:
|
Oxy, znudzily nam sie twoje zdjecia ;/
|
Cytuj:
Dołączam się do prośby. |
@Vatore czy jak Ci tam te koleżanki no może 2+ ale czy to jeszcze gimnazjum?
@Reszta: no nawet fajne zdjęcia. :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dr.Unkown twój wyraz twarzy i krzywe okularki dodają Ci takiej urody że "Hej!":D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Bambuko Poszedłeś na Studniówkę z kolegą? Cytuj:
|
Przecież jesteśmy w XXI wieku :> Nie no, kolega z klasy, weź przestań :D
|
Pozwolicie, że skomentuje te lachony od Vatone(goł?).
- Brzydkie - Mam ładniejsze - Ale to puszczalskie niemyślące $w!33t bazyliszki Daj spokój, wogóle po co zaprzątasz sobie głowę "Dópciami" w tym wieku, toż to narazie swego imienia nie potrafi przeliterować. (Btw. boje się tego ich pyzatego uśmiechu O.o) |
Drunk: Harry Potter w skórze.
|
Cytuj:
Cytuj:
http://img50.imageshack.us/img50/349...atarweezu7.gif |
Cytuj:
Jak dla mnie jestes grubym dzieckiem, z okularami jak z kieliszkami od wodki ktory jedyna dziewczyne jaka mial byla panienka z Hot ass fakin' biczysz.avi o imieniu Teresa. Czlowieku! czy dla ciebie kazda dziewczyna ktora chodzi do gimnazjum jest pustakiem? A nie, ty pewnie z panienkami z liceum pętasz to panienki z twojego wieku sa "tempe jak bóty". Szkoda mi cie. |
Ville, wyrwałeś jakąś 13, że się tak frustrujesz?
|
Cytuj:
|
;(10+1 znaków
@down: a jak? |
<3 sieben sieben
Celoz, inaczej sobie cię wyobrażałem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
nie rozumiem wyzywania dziewczyn nie-wprost. niech powie jakiejs dziewczynie ze jest pustakiem a nie wyzywa od tepych dziewczyny ktorych nie zna |
Cytuj:
>KaKa Boś dupa! |
Czemu wszystke nuby na tym forum majom dugie wosy : ///
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Celoz wciąga koke...he he
a co do długich włosów to są dobre bo np. Jesteś metalem odmieni ci się na hip hop czy tam Rasta jebniesz sobie dredy i jak znalazł będzie pasowało;) |
Cytuj:
fe. wcale nie spx ścinanie długich włosów to grzech ;;; |
Długie włosy są \m/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeju... Celoz, jak ty wyglądasz \(°_o)/.
|
Cytuj:
Nie sa zue (i tu widac cala prawde... JESTEM BI !) ... A nawet jak im sie nie podobaja to moge sie zalozyc, ze za 3-5 lat beda z nich naprawde niezle lasencje(!coz to za dziewaczne slowo O_o) a ta w srodku naprawde ladna jest ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |