![]() |
Cytuj:
|
"wkacu" RoX
|
fajny dzien dzisiaj -,- korsain zabil akrodian mytos i cerbero mytos potem spierdolil nam na demone wiec go gonilismy z ekipa lecz kurwa dal loga bo pz mu minol po zabiciu cerbera... wiec chcielismy zaczekac az lognie to dalismy loga i czekalismy z noob charow lol -.- jakims cudem ktos mu dal tam tp o.o chcielismy sobie wyjsc z tej zasranej demony wiec crosiz erk rzucil haslo : run to teleport lol
skutek tego taki Mar 15 2007, 18:25:47 CET Died at Level 76 by a warlock xDDDDDDDDDDDDDD wojna trwa |
nie latwiej bylo ujebac pierw wrl? lub sobie normalnie wrocic :)
|
no war sie bedzie tworzyc z wiarygodnych zrodel mi wiadomo ze bedzie ciekawie^^good luck all(almost)
|
Cytuj:
Wjebalem sie w 10 corshairow z mas poxem bez utamo w final room pirate outfit questa ;p http://i122.photobucket.com/albums/o...lip128/ded.jpg |
Mwhahahah, już ja widzę jaka to będzie wojna... po pierwszym open battle, jak już Akro i inni padną, pozostałość nabów z ich gildii poniżej lv. 100/z rsami/takimi tam zacznie s*******ać, pozostawiając wszystko w rękach ostatnich hlvli... po jednym dniu temat na forum.tibia.com: War Over
Face the fact, wojny się tu tak zawsze kończą... |
Hahahhahahahhahahahahahahhahah
War zaczyna sie chyba na dorbe Lady against mytos wow
Jak lost control dolaczy do korsaina moze byc ciekawie ;d No i to co mnie rozsmiesza najbardziej... Jean Mytos Inhabitant of Danera Profession: Elite Knight Level: 100 Esternocleidomastoideo of the Esternocleidomastoideo Posts: 65 YEAH !!! I am Ready too... but you team u win whith korsain killed me solo ? 06:00 You lose 482 hitpoints due to an attack by Korsain. Exevo Gran Mas Vis ? lol? u dont can whith me you solo !!! u need team for killer me ______________ Hail Vnzla Team and Mytos Family Przetlumaczyc ktos moze ;s ? u dont can whith me you solo !!! u need team for killer me Trzeba na niego uwazac zeby nas nie Zrockowal swoim Averagem HAHHA jak to pisal w poprzednich postach :] Fajne posty robi na forum xD |
Cóż, Jean to niewyżyty dzieciak, który albo kupił chara, albo naprawdę jest takim idiotą... żal.br
|
Powiem tak... większość głupich polaczków z lvl ~20 tez nie potrafi wydukac ani jednego poprawnego słowa po angielsku, jakis poziom reprezentuja jedynie polscy hlvl wyłączając z nich knight deadlys/heria exor. Brazylijczycy sa tak pochlonieci cheatowaniem i sharowaniem kont ze nawet nie wiedza co znaczy cheat i sharing proste... Jaka szkola taki kraj...
|
"Taki mamy kraj, jaki potrafimy zrobić"...
|
http://i82.photobucket.com/albums/j2...nobunkier1.jpg
widzialem spekulacje na temat war no to sie zaczelo^^ good luck kazdemu kto joinie |
|
Znacie te piosenke juz pozegnania nadszedl czas?
Nie bede spiewal bo nie umiem, ale napisze wam tylko krotkie bb. Tak wyszlo nie pytajcie mnie dlaczego tak po prostu sie namejkalo ;) praca ,szkola- szkola, praca nie ma time i ochoty juz na gre ;) go go go wszystkim hlvlow jak by kto chcial moje passy dzwonie pod nr 0-700-99-999-99 lub 997(proscie o przekierowanie do izby wytrzezwien) Bb all dude's |
@Menelaos
Odchodzisz,szkoda...moze kiedys wrociszB) Pozdro dla Ciebie zajebisty byles, jestes i bedzieszB) B) |
Demon hunt
Bardzo rzadko dodaje cos...Jednak dzisiaj jest ostatni dzien mojego pacca wiec postanowilem to jakos ladnie zakonczyc... wybralismy sie z qumplami na demce... standardowy resp byl oczywiscie zajety wiec podskoczylismy na Parchment room. Wszystko pieknie szlo ....do czasu kiedy qumple z nudy ruszyli zwoj bo nie chcilo im sie czekac na resp... oczywiscie dowiedzlaem sie o tym dopiero jak wszedlem po nich do tele...czekala mnie niespodzianka ,wynik latwy do przewidzenia..
http://i165.photobucket.com/albums/u...90/demonki.jpg wrecz oczywisty....R.I.P http://i165.photobucket.com/albums/u...s90/demce2.jpg Naturalnie w tym momencie nie mialem aola tylko Dragon Necklace bo nie sadzilem ze czeka mnie male powitanie...oczywiscie w moim scierwie zostaly g legi + dsm + aol cry.... thx dla gosa i menela, ktorzy sami zaliczyli r.i.p.a zeby ratowac moja dupe thx dla draka ktory skolowal mi pomoc thx dla wszytkich ktorzy chcieli i pomagali dzieki dla moratera i korsaina ktorzy odzyskali flaki.... wynik latwo przewidziec --> Retired |
@Menel
Kiedys jescze do nas wrocisz ;) @Tosho Kurwa -.- ale pierdolony niefart ;/ odzyskales chociaz itemki ? ;s No i lvl 60 ... http://i122.photobucket.com/albums/o...28/lvl60-1.jpg |
@Philip
GZ ^^ już drugi raz :p @Daimos uuu, współczucia:( :/ @Menel Jak wszyscy to i ja:D - wrócisz... |
Menelaos, Daimos: Współczuję... mam nadzieję że kiedyś wrócicie.
|
Menelciu, wróc kiedyś =*
Ja na pacc sie staram uzbierac :P, A tu SS z wczoraj/dzisiaj: http://i42.photobucket.com/albums/e3...aok/UO0004.jpg Niestety potem mialem disconnect'a i juz sie nie lognalem ;/ ale Esterno~ nie przyszlo btw. wiem, ze mam super eq :P A tu lista fragów wojny dla tych, którzy nie zaglądają na forum tibia.com: Fragi dla Lost Control & Swat: Akrodian Mytos Mar 15 2007, 10:54:27 CET Killed at Level 170 by Korsain Cerbero Mytos Mar 15 2007, 16:06:18 CET Killed at Level 95 by Korsain Will Mytos Mar 15 2007, 20:26:27 CET Killed at Level 60 by Jelli-Syckle and by Dre Branco Mar 16 2007, 15:06:21 CET Killed at Level 59 by Ian Guzz and by Val'Over Elessar Turgon Mar 16 2007, 00:32:28 CET Killed at Level 105 by Korsain Sterks'Knight Mar 16 2007, 15:11:59 CET Killed at Level 82 by Ian Guzz and by Val'Over Gimli of Danera Mar 16 2007, 15:35:17 CET Killed at Level 80 by Pelaao and by Korsain Kyton Erk Mar 16 2007, 15:52:02 CET Killed at Level 68 by Zajkra and by Val'Hevi Powy Pow Mar 16 2007, 10:29:44 CET Killed at Level 54 by Slith'ah Fragi dla Esternocleidomastoideo: Korsain Mar 16 2007, 00:32:31 CET Killed at Level 116 by Pedro Mytos and by Biel Erk Mar 16 2007, 10:47:15 CET Killed at Level 115 by Najik Sum Slith'ah Mar 16 2007, 10:53:24 CET Killed at Level 92 by Akrodian Mytos Dempyro Mar 17 2007, 06:04:49 CET Killed at Level 78 by Zayon Mytos and by Eryador |
Jak hubo to i Menel nie gra hahah :P wrócisz i tak :P A jak nie to ściągaj Lineage II i gramy :P
|
Menel, thx za all, za noobowskie hunty dragow za czasow Marasa, za wieczna pomoc etc.. Coz mowic szkoda ze odchodzisz, gl w rl i pracy bro :) bedziemy tesknic
|
SMUT... :(
|
menel moze na new world pujdziem jak war wjebiem:) zajawa bedzie pg sie pojedzie na poczatku zawsze na*******anka jest to bedzie rox;)
anyway see you on cs |
Menel będziemy tęsknić!!!!! Ale mam nadzieje że wrócisz :evul: :evul:
A to tak na marginesie: http://img85.imageshack.us/img85/5288/39ib1.jpg Dzisiaj 40-stka powinna stuknąć ;P |
Wszyscy odchodza z danery, albo z Tibii w ogole.
Ja tez juz nie gram od paru tygodni. Tak wiec powodzenia w rl swiecie ;] Ps. Gram troche w Ragnaroka na serwerze KDR. Jak ktos cos by hccial to gg: 8246830 Elo wam :D |
Cytuj:
|
powodzenia Menel w rl..;)
tydzien po hacku... http://i99.photobucket.com/albums/l2...zienpohack.jpg thx Menel za żelastwo :P dz damu za qesta |
Ave Menel !!!
Paweł good luck w pier*****nym realu !
No i ku**a wracaj do nas fast ! Bez ciebie tibia nie ma jajek :S 3m sie brachuu |
elo elo
hehehe Paweł ty tez przestajesz grac tak jak ja zobaczymy kto pierwszy wroci joke ;p;p powodzenia w rl B) 3m sie bro :cup: mam nadzieje ze jeszcze sie zobaczymy :]
btw pastorku ;p;p co slychac u ciebie ziom ;):) widze adam ladnie expisz powodzenia oby tak dalej do 100 lv :D:D elo |
PAmietajcie Wodzu zawsze bedzie nad wami czowal... jeszcze sie zdziwicie :>
|
Do zobaczenia Sir Marasmus! xD
|
K***a
Miałem 5% do 63lv i 7% do next MLV, a tu wpadl kolo i taki tego wynik
Mar 17 2007, 19:23:26 CET Killed at Level 62 by Elder Cabal X( X( Podobno klepalem niejakiego Soul Malandrinha, niewiem kiedy i gdzie. narazie chyba robie kilka dni przerwy, bo jakos odechciało mi sie grać X( X( POZDRO ALL |
też pamiętam Sir Marasmusa od 8 do 20 lvla 20+ deadów, a potem hack przez strone z keyloggerem :D Takie były początki :baby: później pamietam Vigeo i Telemenela na 10lvl+, jak wróciłem znów grać po długiej przerwie to był już około 80 :evul:, a ja wiecznie koło 60lvla dopiero kilka miechów temu coś drgnęło i teraz znów stoję na 80lvlu :axeman:
@down, ja się pomyliłem nie przeczytałem uważnie nicku, myślałem, że to ktoś inny napisał z innej gildii, Pana Dawida nie znam :P i nie napisałem, żeby padł tylko beknął, miałem na myśli zapłacił :P raz była historia jak padł Ervazin pozdro : off topic : |
@up
Zabilibyście kogoś z Lost Control ;)?? Sry za tego posta ale początkowo post Mateusza brzmiał inaczej @down mi chodziło o to że kiedy Dawid1989 napisał że padł od Elder Cabala to odpowiedź Mateusz brzmiała "jak byś był w All Stars to by Elder padł..." to się go zapytałem czy jest tego pewien że by go ruszyli =) ale patrzę że zmienił tego posta |
Może tylko Duffa, reszta jest w miarę spoko...
|
heh..
http://img252.imageshack.us/img252/9661/98198494ni6.jpg
sry ze nie pokolei i ze duze..ale robione na szybkiego..;s |
kurwa godziny gry leca caly czas a jeszcze nikomu sd w dupsko niewsadzilem ehhhhhh wczesniej na war to chociaz sie gdzies bunkrowalismy i raz za czas cos gdzies strzelilo a teraz to tylko z domku do domku debile gonia-.-
|
@up
widze roro ze pomagasz takim fujarom jak Guga , ale w to nie wnikam.. :) co do Akrodiana to widac ze DI przestal grac , bo gdyby gral stary dobry Rodrigo to zapewniam cie drogi roro ze dlugo byscie tej rewolucji jeszcze nie zrobili |
gdyby guga niesprzedal maxa nawet by niepodjeli rekawicy:)
a sprzedal dlatego ze di mial reca i on zrobil tego chara do 60~ lv i niechcial go ojebac na reca ale wiedzial ze jak przeciwstawi sie mytosom to go rodrigo kutafon ojebie:) swoja droga maja lolki szanse bo na ng jada caly czas;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |