![]() |
Cytuj:
a masz dowod ze 2 a nie 3? btw: ja przynajmniej nie ppadlem na szkielecie na 34 lev albo na 36 lev :p hehe :p |
Cytuj:
eh... na 34 o ile sie nie myle, przy kicku mozna nawet na snake pasc (szczegolnie low lv drutem/sorcem) btw. pzdr dla kumpli z silverki :) @down: oj ban bedzie, 7pkt karnych mam xD a co mam w podpisie ,,jestem zdolny'' :D @2xdown: ale ja mam 7pkt za 1podpis a nie za kilka xD @down: nope @znowu down, ty chyba serio down jestes XD: fake rox, co :>? |
Cytuj:
a ja bylem shooterem, i to jedynym :p tak ale to trzeba byc zdolnym na 34 lev na szkielecie, nieprawdaz ? :D @Up ja mam 2 aktualnie albo 3 a all za podpisy =] wiec tez zdolny jestem :p ej mam tez pytanie czy w tym avatarze to ty na kolacji? :> xxxxxxx(na prosbe noobka:p) 20:41:39 Tak to ja na kolacji (patrzcie na gg sie przyznal) Jaki fake, sam sie przyznales >.< |
@Rekin and Sewerus
Thx, zgadamy sie w tibi, moze next Evul Pkey? ;D |
Dzisaij probowalismy zrobic ornamend shield quest.... ale..... dupa :P
padlo 5 dragow i 1 dl -.- ... chujowo sie tam je bilo(bylem tam 1 raz :p) |
druid da first
Jesli dzielilbym konto to czy bilbym tylko 100k dzienie??
zastanowcie sie:PP |
Druid nie dzieli konta, za dobrze go znam ;)
|
A ja dzisiaj padłem ... i to przez polskiego nooba -.-' ... Robertto bo o nim mowa celowo przedłużał mi skulla przez co wkońcu przyszła ekipa i dead B)
Widać ze ten idiota lubi wkopywać polaków >.< |
@up
wspolczucia kilver, to sie nazywa chamstwo polakow:/. niestety chyba nic tego nei zmieni. |
@Kilver
To jest kompletny noobek, grac chyba do konca nie umie. Mi grozil huntem, z mojej rozmowy z nim wynika, ze w Tibie dlugo nie gra =/ |
@Pulpet
dzieki :) Wiesz... ja nie przejmuje sie dedem bo i tak nie gram juz na poważnie ale wkurza mnie to co zrobił ten noob ; / . Zresztą i tak zbiore ekipe i koleś padnie ...:evul: |
No coz duzo noobow (i to polskich) jest na silverce....
Co do druida da first ze sharuje to watpie bo 100k dzinnie jak na dzielenie to malo....(szczegolnie na 80 lev+) wiec napewno nie dzieli konta =] |
Pewna osoba powiediala na tym forum ze po rozmowie z roberttem wyniosla wnioski ze jest noobem i dlugo nie gra w tibie. Moze i dlugo w tibie nie gra ale lepiej bije lvl od osoby komentujacej.B)
Hmmm Druid Da First kto poruszyl temat ze ty dzielisz konto? Bo nagle z niczego pojawil sie twoj post w ktorym napisales wytlumaczenie. Hmmm tak sie zastanawiam moze przegapilem czyjs post w ktorym ktos cie oskarza na jednej z ostatnich stron?:confused: Ja widze ze nie mam narazie co tu komentowac poniewaz jestem malo lubiany wiec narazie. Za jakis czas powruce :P Pozdro dla normalnych |
BYly rozmowy, i w tibi i na forum lenidas wtracil do tematu jakies 1 zdanie... =]
|
@ligus
Zależy jeszcze od tego, jaki dana osoba ma cel w grze :) |
Elo
Co do Robertto to wydaje mi się że on już nie gra w Tibie ;) Grał kiedyś (jakieś 3 miechy temu zanim Drahonio nie przeszedł na Candie). Teraz tylko czesem widuje go w Carlin jak sobie stoi w dp :P.
Zmieńmy temat xD Otóż wydaje mi się, że na silverze wybuchnie (jeśli już niewybuchła)wojna pomiędzy Shining Force a Feel The Power. SF jest huntowane przez FTP. Duffzenho padł wczoraj tracąc 156lvl i Newstrayk(98) a dzis padł Ransoex (116lvl). Parę dni temu padła tez Shaakka i Xelius Wunna. Tego samego dznia co Xelius~ padl Jirizcek(97) a jeszcze wczesniej Khonsu Osiris (85), trzy dni temu padł Emage na 71lvlu, tydzien temu Magnus Verus (116). Pipao Silverheart padł już 2 razy. Huntowania końca nie widać ;) SF postanowiła się wzmocnić i dała invite Aikauzenho (ciekawe czy przyjmie czy sie boi ;P ), Aztecwarrior (tu ma ciekawą sytuację ale o tym puźniej), Clypton, Duendeluco i Shey-Long. kolejno lvl 157 [nie huntowany (jeszcze?)], lvl85, lvl48 niby niski ale to jest Sorcererka i zawsze z SD może trochę namieszać =], lvl95 i lvl102. Ciekawi mnie cz Xisdezenho (120)/Piri maximus verus (92) też zaliczy deda ;). Teraz napiszmy troszkę o Feel The Power ;) Zacznę od tego, że Actyve (121) też padł zabity przez członkow FTP a nie należy do SF (jeszcze nie?) Czyżby FTP zabijało wszystkich h-lev? Czy Carpathiaa też ma się spodziewać hunta tego niewiem ;P. Powody nagłych dedów h-lvli są mi nieznane :/. FTP dała invite Lynxzenho (73), Sapi Lizu(70) (która jest zbanowana) i uwaga... Aztecwarrior. Tak, tak dostał też zaproszenie od SF 8o Ciekawe którą gildie wybierze... a może odrzuci obydwie propozycje i będzie miał święty spokój?. Z FTP deda zaliczył Drunzenho (106) zabity przez Xisdezenho (120) który jeszcze nie mial deda (może się go spodziewać ^^), Jucizenha (83),Jymmi Uaga zaliczył już kilka dedów aktualnie ma 78lvl kiedyś miał 89, Xokitu (59), Tinkzenho (58), Tathzenho(56), Nikaron (51)- doznal tego zaszczytu padnięcia przez Voice leadera SF padło jeszcze kilku ale nie chce mi się pisać :P. Jak widać straty są spore tylko tyle, że w SF padają dowódcy a w FDP szeregowcy ;( . Teraz może Druid da First wypowie się na ten temat. Pytanie do da First'a co tu sie ***** dzieje? :evul: |
Co o tym sądzicie? bo ja nie zamierzam słyszeć co chwilę "Pay or die" X(
|
Widac ze malo grasz na silverce....
A o czym ma sie da first wypowiadac? o tym ze jest to juz xx wojna ktora nic nie zmieni na servie? |
@ up up :P
To nie chodzi o tego Robertto co był pierwszym ownerem, jego znałam od 13 lvla i on akurat byl spoko :p, tu chodzi o nastepnego wlasciciela tego chara, a mysle, ze bylo kilka nastepnych. |
@odfssdofisdfhchs
Wojna jest juz od paru dni mógłbyś czasem poczytać forum na tibii com :) |
Cytat dnia :
Mistrzu Olek [53]: buy 4 honeycombs >< thais >< travel for 5+ down: Jakis ty spostrzegawczy :D |
@Kasztan
Hahaha, widzialem pisales to na trade Silvera. |
Life Crystale
@ALL
UWAGA WSZYSCY NA TRADE NIKT MNIE NIE CHCE SłUCHAć WIęC MOżE ZIOMALE MI POMOGą. KUPIE KAżDą ILOść LIFE CRYSTALI (TAKIE NIEBIESKIE KRYSZTAłKI :P) cena 400 gp żadnych pytań typu po co? na co tobie? poprostu skupuję kto chce to niech wysyła listy albo odrazu parcele i opłata będzie w terminie późniejszym nie jestem thiefem (złodziej jakby kto nie wiedział:P) Więc proszę piszcie piszcie i jeszcze raz piszcie (moja rezydencja kazordoon) |
Cytuj:
Uwaga uwaga ja przebijam kupie je za 600 gp!!!! life crystal- life ring ^^ Ty niekombinuj inni tez o tym wiedza :D |
@omo "żadnych pytań typu po co? na co tobie? poprostu skupuję"
humm troszke sie zpozniles bo juz bardzo duzo osob o tym wie i nikt nie chce sprzedawac ;D |
kurde a ja na silv miaelm ich z 10 i wyjebalem .... :D
rzot gz nie padles od ostatniego miecha :D:D:D:D:D |
@legolas
Nie przejmuj sie jak miałem z co 2 draga jak hunciłem z bratem coś koło bp tego było ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Do Moderatorow:
Nie kasujcie tutaj postow takich jak omo bo liczba pl (i wogule ludzi na servie) Silvera jest dosyc mala a wiekszosc polakow na silv nie wie ze jest cos takiego jak handel..... na tibia.pl... Wiec prosze o ile to mozliwe o to zeby takich postow nie kasowac jest to tak jakby nasz dzial o silverce bo naprawde malo osob gra na silvie i robienie 100 tematow jest niepotrzebne edited by nekr : ok, cofnalem tamtego delete'a Thx |
Ja tych life crystali mialem ~30 ale nie wiedzialem do czego sa i je sprzedalem jednemu typowi po 250gp sztuka.. a mowil ze do domq :(
Nie wiem czego na tibia.com caly czas pisze ze mam 54 lvl jak mam juz z 2tygodnie 55 (nie expie :P) huh a wojna juz Feel the Power 21 : 10 Shining Force i nawet Duff padl ^^ |
Dlugo mnie tu nie bylo ;p, ale jak widze sporo sie dzieje na silverce...chociaz ja narazie retired ;], a po za tym nie moge otworzyc pliku tibii na pulpicie bo cos z grafa ;/ nie kumam o co chodzi
|
@menda :p
Na naszym forum już pisałem o co biega z tą grafą tylko musisz się cofnąc i masz odpowiedź aha i za tą pomoc dostałem 7 punktów karnych zgadnijcie jakie mam zdanie na temat tego moderatora -.- |
hmm, ze dobrze wywiazuje sie z obowiazkow??:P
|
Ehh... nie ma co robic
moj friend byl wczoraj na banshee quest i mu stara korki wyjela podobno.... :< hehe ale krzesla nie poszly w ruch... :D |
@omo
juz sobie poradzilem sam;p w sumie to mam namieszane w glowie bo nie wiem czy grac dalej:o ;) ...ale to sie jeszcze okaze |
@Mendolina
A co znowu padles na Rabbitach? |
Nie padlem, po prostu niechce mi sie grac jak narazie
|
Cytuj:
|
Mam na sprzedaz:
Green Dragon Scale. Bat Wing. Wolf Paw. Iron Ore. Life crystal. Brown Piece Of Cloth. |
@ Dolor
Kupie od ciebie life crystale ale nie za 900 gp -.- max 500 gp wiecej nie dam |
Selling 33 Sorcerer and 37 Elite Knight (dnia 21 Wrzesnia 29 Dni Pacc). Msg Me Fast Plx :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |