![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jednak nie wbil :( |
sry wrong topic..................................
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wie ktoś może czy Nizahe ma zamiar wrócić?
Osobiście wolałbym widzieć Victerona albo innego Polaka na 200lvl... Sądzę jednak,że Hiszpanie i Szwedzi nie ułatwią mu tego...:p |
@UP
Cofnij sie o kilka postow (kilkanascie) i poczytaj, bo byla gadka o tym. @ Ojejku lester zbanowany? xD jaka szkoda... |
Cytuj:
|
Na morganie nie gram juz z pol roku i teraz zobaczylem co sie dzieje, amgad poprostu.
|
Cytuj:
|
Nizahe Inferno nie zostal sprzedany.
Kazdy gdy robi sobie przerwe mówi, ze nigdy juz nie bedzie gral. Jednak potem wraca ^^. Steve raczej tym razem powaznie mowil ze nie bedzie gral :/ Czas pokaze. |
logicznie myslac ....
Jesli nizahe sprzedal by postac,nowy owner prawdpopobnie zaczol by grac,expic,padac itp. .... |
Skoczylem na poh dobic lvl i co spotkalem...?
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23316 01:10 You advanced from Level 122 to Level 123. :p |
Cytuj:
nie masz ty zbyt duzego szczescia? ;] |
@up 2
Farciarz :P |
zabster, gratki!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Zabster Gratulacje :) Ja mam nadzieje ze Nizahe wkrotce wroci do Tibii, bo jednak "zasluzyl" na rzadzenie tym swiatem... |
@Zab'ster
GRATZ masz szczescie jesli chodzi o takie rzeczy :D pozdro |
Cytuj:
Asslicker plax? |
@up
Ofc =) Tylko jedno pytanie: po ch*j miałbym to robić, jeśli on prawdopodobnie nawet nie wie kim ja jestem? x) Bye~ |
@up
Caleth. . . ? @edit Jeden z ownerów Caletha? xd |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
troszki :P @Down xd hehe xd |
@Zab'ster może mi odstapicie jedne takie zółciutkie gatki? ;) tak z okazji kwietniowych mikołajek ;) no d0bra wiem że nie nalezycie do Caritasu :D
|
Cytuj:
|
600 bp mf :)
|
Cytuj:
|
Zaskocze Cie wcale nie bylo waste jakies 200 k + do przodu bylo. To nawet nie byl caly loot pokazany na ss
|
Cytuj:
|
Cytuj:
3 Up Policz kase z loota matołku :) |
Po co piszesz "dokładnie" asslickerze?
Nie policzyłem d dustów i d hornów, więc wyszło mi że minimalny waste(przy cenach, które ostatnio widziałem na morganie... Teraz to można nawet dsm po 35k kupić...Żal). |
Victeron a Ty byles w Hurri czy z Nizahe w czasie wojny Hurricane vs Avis Reloaded/Fire ? Bo jakos chodzi mi to po glowie i nie moge sobie przypomniec :)
|
up w hurricane :D
|
najs
ladny chlopaki mieliscie loocik ;] tez chce takii ;d pozdro ;]:)
|
Cytuj:
|
@Up
Komu pasi, temu pasi... :/ Na pewno nie mnie. @Vic&Zab~ Gratki ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |