![]() |
Cytuj:
|
padl Wartex :D a fraga zlapalismy noobcharem hyhyhy :D
|
DO JASNEJ CHOLERY.... ET PRZESADZACIE... ZABIJACIE KAżDEGO BEZ POWODU -.-. CZYżBY WODA SODOWA JUż UDERZYłA ?? X(
Zamiast zdobywać przychylność ludzi na serverze coraz więcej macie wrogów... Co takiego wam zrobiło Pink Shoes In Public że nas zabijacie ? O.o O ironio... najpierw wspomagałem finansowo ET, żeby teraz mieć pewnie u was hunta -.-... nie ma co dziękuję za wspaniałą gre Było miło... |
Fingregher - a nie mowilem :D
To dopiero poczatek. |
Nie zabijamy nikogo bez powodu tylko zabiliśmy Royal Kuxa, który jest rl Alitha i reszty i pomaga im w wojnie i nie my was huntujemy tylko wasz lider wypowiedział nam wojne!..
napisz do mnie w tibi.. |
ehh wiecej fragow dla et :( czy oni niemaja za grosz rozwagi:(
|
Cytuj:
Popatrz na ded liste Royal Kuxa... No i co że jest rl Alitha? Czy samo to czyni go winnym ? |
Finer to NG zaczelo peirwsze zabijac rl kumpli ET -,-
a tu przyklad ; ) Moregal - Jan 10 2007, 21:01:49 CET Killed at Level 69 by Azared Eagon |
Guild chat of Pink shoes :
00:06 Fingregher [40]: kiroy say to me that they have reason 00:08 Royal Kux [61]: and 00:08 Royal Kux [61]: that is 00:08 Royal Kux [61]: i was asking 00:08 Royal Kux [61]: and they told me nothing 00:09 Royal Kux [61]: i dont think 00:09 Royal Kux [61]: that i do 00:09 Royal Kux [61]: or said something 00:09 Royal Kux [61]: wrong 00:09 Royal Kux [61]: to tell u the truth 00:09 Royal Kux [61]: i was simpatiseing 00:09 Royal Kux [61]: et 00:09 Royal Kux [61]: on war begin 00:10 Fingregher [40]: he said me that u help NG in ankrahmuns battle 00:10 Royal Kux [61]: NO 00:10 Royal Kux [61]: thats not the truth 00:10 Royal Kux [61]: i just wannted to see battle 00:10 Royal Kux [61]: he got no proofs 00:10 Royal Kux [61]: and i didnt do nothing 00:10 Royal Kux [61]: only someone thats crazy 00:10 Royal Kux [61]: can think like that 00:10 Royal Kux [61]: couse 00:10 Royal Kux [61]: i have no reason to go in wart 00:10 Royal Kux [61]: im to low lvl 00:10 Royal Kux [61]: now 00:11 Royal Kux [61]: i have to 00:11 Fingregher [40]: afff they probabl think that they are like goods ;/ 00:11 Royal Kux [61]: dunno 00:11 Iron Maniac [36]: ye 00:11 Royal Kux [61]: what they think rlly 00:11 Royal Kux [61]: :P 00:11 Iron Maniac [36]: then thinking like that |
Po pierwszym deadzie azareda padlo 4 moich rl
bta jak Kux chce to mamy ssy jak bije illu hawka na darashi z tego co pamietam |
Duzz ziom hacked :baby: Wczoraj gryzl glebe bo probowal mnie zabic po tym jak zabil jakiegos noba pod thais...ale chodzi mi o to ze to chyba rl ziomek pepsiego i mam teraz takie pytanie: Bedzie hunted czy nie? Wuja kiroy a propos tego filmiku co tam mowiles ze na koncu bedzie to zagadam do ciebie z new char :) bo duzz i shem do kasacji...
|
Ale to chyba normale ze gildia rzadzaca robi pa co nie?:P
Ja gdybym rzdzil to bym wpierw polakow wyjebal..tych co mi sie narazili na obsidi wiec hcyba wszytskich.. Chyba zrobie new chara i wypowiem jakiejs gildi wojne..smiesznie bedzie xD Kiroy ale nie szaalejcie pamietajcie o sneak atackach |
nom troche malo tych fragow ostatnio ale to sie napewno zmieni!! :) i niestety:
Casspari Jan 23 2007, 07:41:40 CET Killed at Level 90 by Mannow Fozivo Jan 23 2007, 07:45:38 CET Killed at Level 86 by Mannow w odstepie 4min ehh :( przydaloby sie wkoncu uteperowac tego pana ;p |
Cytuj:
|
on jest nie do ubicia jak byla akcja na Demonie to ng stalo w kupie a mannow juz byl far west .. tak samo na open battle na ankh bijemy sie a mannow juz w port hope ..
|
|
Cytuj:
Szanowny Panie Pephy -.-. Pierwszy dead jaki zaliczył od Was Royal Kux ( a było ich już 3) był dnia : Jan 04 2007, 07:56:00 CET Killed at Level 51 by Benek Plaxx and by Gal'axy Więc się po raz kolejny pytam o powód zabijania członków mojej gildii -.-. To inny ded, tym razem Arnarela Jan 19 2007, 12:44:12 CET Killed at Level 69 by Evo'Hawk and by Benek Plaxx Arnarel nie mógł wam przeszkadzać w żadnej z bitew bo ma facc -.- Czy nie mógł byś otwarcie jak chłop przyznać, że zabiliście Royala bo jest rl of Alith i Mili ? Arnarel pewnie powiecie że padł za to że podczas wojny z Sobsami był w NG. Ale czyż to nie na tym forum czytałem że ludzie się zmieniają ? Kiroy , Mentor, Sol, Szikaka, Vixi i w końcu Ty - Wy wszyscy się pewnie zmieniliście ale Arnarel nie mógł. Czy to aż takie trudne powiedzieć : Ok, chłopaki macie przesrane bo jesteście rl ludzi z NG Pamiętam jak ktoś z Et na początku wojny wypisywał tu jakieś bzdety że ta wojna to dla dobra Obsidii, że dzięki temu gra się stanie przyjemniejsza itd. GÓWNO PRAWDA !! Walczycie, bo większość z Was boi się o własne dupy, a nie dlatego że biedny naród polski jest przez Mannow'a i reszte Ngersów gnębiony. Zaraz oczywiście się posypią posty, że przecież oni też zabijają Waszych rl. Ale jedno pytanie : Jak chcecie być lepsi od Ng, skoro sami robicie dokładnie to co oni ? Może od razu zróbcie explock bo Ng też tak zrobiło. Pewnie za jakiś czas pozbędziecie się z waszej gildii nie Polaków i nie Niemców bo Ng też tak robiło. Posypią się durne paymenty, no bo przecież Ng też tak robiło... Jedynie w jednym ich przebijacie - u nich h lvl nie bawiły się w thiefowanie ludzi. Wcale nie jesteście od nich lepsi; robicie kubek w kubek to samo co oni z tą tylko różnicą że teraz u władzy są Szwedzi, Turki oraz Bośniacy a za waszych rządów będą Polacy, Niemcy i ludzie z dopiskiem rl of Pephy. Aha, i jeszcze jedno Twoi rl padają bo pekuja -.- ( oprócz Vekaby którego znam ). Ja sam kończe moją przygodę z Tibią i chciałem jeszcze dzień temu przekazać wszystkie moje itemy oraz kase Kiroy'owi tak jak to uczyniłem wcześniej przekazując 20 k ( nie dużo, ale zawsze coś). Ale po tym co się stało wczoraj ( właściwie co się dzieje od 04 Stycznia ) nie dam nawet złamanego grosza na tą niby "nową, lepszą" Obsidie... :evul: Pink Shoelace of the Pink Shoes In Public :evul: |
Fin'er to ty nie wiesz?
Arnarel = Hayalet ? widze duzo iwesz o swoich czlonkach gildi , , walzcymy bo jestesmy hunted tyle. |
A Royal Kux ?
|
Czy pephy musi sie przed toba tlumaczyc?
|
@ Paktos
Oczywiście że nie musi. Czy ja mówie, że musi mi się tłumaczyć ? Po prostu przedstawiam swój punkt widzenia na tą sprawę... Zresztą narazie ET jest na wygranej pozycji, a jak kiedyś powiedział Hitler : " Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę " |
wojna chyba sie juz konczy tylko mannow caly czas szaleje bo o jest zalozycielem ng nad ktorym nie panuje ;s
|
Cytuj:
A walczymy nie ze sie boimy tylko nie mamy innego wyjscia bo wiekszosc jest hunted forever (czytaj ja) albo ma paymenty z kosmosu. |
Tak rzeczywiście, nie macie innego wyjścia jak zabijać przyjaciół tych co są w NG.
Ludzie, ta wojna podobno jest pomiędzy ET i NG a nie Et i przyjaciele kontra Ng i przyjaciele. |
Duzo mozna sie z filmow dowiedziec :D
16:06 Gal'axy [121]: mentor & cass its that same person 2 x noobs -,-" PVP tego kto gra teraz Tristy jest chyba najgorsze z ogladanch. Nie ma uh albo niepotrafi ich uzywac. Fingregher Twoi koledzy z noob gildi rozowych butow korzystali skwapliwie z tego ze sa realami ludzi z NG a teraz maja przez to przesrane. Naturalna kolej rzeczy. Dasz sobie uciac glowe lub chociaz pisiorka ze ludzie z ET zabili ich zupelnie niesprawiedliwie i tylko dla kasy ? Pomagali ludziom z NG ktos sie o tym dowiedzial i ukaral, a ty sie nie goraczkuj tylko wyjdz z gildi i nie utrudniaj. Myslisz ze jak royal knux gra miesiac i ma 60 lev to nie szaruje i nie robi pa ? a moze szaruje wlasnie z ludzmi z NG ? |
Cytuj:
Ja tez chcialem i prawie nie padlem. I pare dni potem pisze do mnie hayalet (EXURA VOTA!!!) i mowi ze mam przejebane itd... no coz do teraz mnie nikt nie dotknol:P. ale to chyba dlatego ze nie gram. lecimy dalej zapytalem czemu Sir KIiviina zaczol sie smiac i jakies tam docinki walic typu "you have the same outfit color like et" no ja przepraszam ale nie wiem co royal robi a znam go troszke i nie mam nic do niego jak wypowiedzial to wypowiedzial et tego nei zrobilo tylko On. Pephy i Kiroy: Uspokojcie sie bo nie ma sensu wojowanie na 2 fronty i robienie sobie potecjalnych wrogów :) Pozdroawiam;) |
Yaugardo
Jakich wrogow ? Ludzi z rozowych butow? oni sa na 1 sd, a cala gildia na 1 UE :D hue hue hue Cwaniacza bo znaja ludzi z NG ^^ ale chyba sie skonczylo kozaczenie, bedzie kilka fragow koszta grania wzrosna to i retired sie przydazy :D Fingregher Poszukaj lepiej nowych kolegow |
Cytuj:
1) Tristy prawdopodobnie kliknela na mapke i nie zwróciła uwagi na monitor. Sam często tak robie... 2) Hmm ciekawa teoria. Może rzeczywiście szaruje z ludzmi z Ng... a może to sam Tetro Aurelius powrócił z Kyry by pomóc Ng... Albo nieee ja już wiem to nowy char Meraza xD Strażak... albo ci wali do dekla, albo ci już dekla zabrakło... No cóż, wojna z Et nie ma sensu. Jak nie wyjde do 00:00 z gildii to payment wynosi - 50 k |
Tetro Aurelius to idiota z polski ( albo idioci z polski) a two0j szarer chyba nie jewst polakiem ? B)
|
Cytuj:
|
Pytalem z kim szaruje royal knux B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
X( co za debil na obsidi jest gm, juz kilka razy zaganialem na sharerów, hackerów i nic, caly czas graja, np. Bricion Zarderon sharer, sharer i jeszcze raz sharer, znam go z rl i duzo razy mi mowil ze ktos tam gra jego charem, expi mu (ile razy mnie o to prosil)X( peosze nick gm'a z obsidi nawrzucam mu moim noob charem X( :D :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dobra ale teraz mzoe coś wyjasnie w koncu byc moze to newbie a nie noob. 1. Kazdy gm ma postac game mastera na kazdym ze swiatów 2. Ban za Account Sharing daje sie tylko wtedy kiedy dana osoba sie przyzna np. na łamach forum |
Hmm, tak z innej beczki :P dzis siedzę sobie i jak zwykle się nudzę w tibie nie grałem bo mam ostatnio takie lagi ze... :/ szkoda gadac. Mówię sciągne sobie Filmy na Tibicam. Z oglądniecia wszystkich filmow dostepnych na stronce tibicam wywnioskowałem ze wcale się nie dziwie ze nie mozecie ubic Mannowa, skoro on Tylko ucieka jak chicken :P :baby:. Hayalet - Exura Vota xD! Poprostu wymieklem hahaha! slyszalem o tym ze tak zrobil ale nie ze 2 razy mowie pewnie wpisal raz i zle po czym padl ale nie on 2 razy klepnal Exura Vota xD! Poprostu nie mam pytan ;) Heh Mysle i mam wielka nadzieje ze Et wygra ;) Trzeba ubic Mannowskiego tylko latwo powiedziec :( :P
|
Casspari i Mentor nie w Et o0
|
WTF? ehh...?!
|
Jeśli zostali wyrzuceni to mysle ze byl to dobry ruch ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |