![]() |
Niedługo cała galana usłyszy o nowej rodzince wkraczającej na serwer roz*******ającej po partyzancku 8o
|
panowie, taka mala zacheta i torche rpg ;) za pare dni oglosze nam tu turniej na zabijanie noobkow hwl i soft~~ ofc z nagrodami, wiec lepiej syzkujcie noobki ;) mam ndzieje ze macie dosc jaj zeby sprobowac xD
|
Brawo panowie. Wojna noob charów rox!
Tylko jedno zastrzeżenie mam: skoro umiecie zorganizować się noob charami, dlaczego nie potraficie tego samego zrobić main charami? Ubijacie soft~, ok, Wasza sprawa;] Ale z tego co widzę nasze mainy na tym nie tracą:) |
Cytuj:
nie da sie was zabic w dp :/ na lodce tez nie, chyab ze wymysle jak zatopic statek ;) poza tym nasze noob chary dzialaja niezaleznie, ja napisalem posta dla ludzi z poza wojny ktorzy chca nam pomoc, pomoc sobie bo to oni sa pkowani przez soft ~ a nie my, i przy tym miec troche zabawy i moze nawet zarobku :) |
To ja też pogadam z ziomkami z rl i zrobimy jakieś noob chary i spróbujemy kogoś ubić, oni lubią takie akcje ^^
|
Cytuj:
Dzisiaj jakoś 30 min pz locka, Ty, Krupnik i parę osób online. I to nie pojedyncze takie przypadki, więc nie mów, że ciągle grzejemy siedzenia w pz;) Były też sytuacje co prawda, kiedy nie wychodziłem z pz, ale ta "wojna" chyba nie polega na tym, żeby wystawić się na pewnego deada. Chyba, że się mylę :P |
Widze ze Galana sie zbiera na tą jak to nazywac "krucjate" :D
A tu podsluch z HWL jest teraz i bardziej inteligentny niz wielmożny pan R. pozdrawiam |
Podsłuch? Nazywaj to jak chcesz:p Mi chodzi o sprostowaniepewnych nieścisłości, jakie pawlon tu wypisuje;) Np., ten pz-camping.. nie wspomniał, że oni też czasami (żeby nie powiedzieć często) nie wychodzą z dp, nawet przy przewadze liczebnej:)
Pozdro:p |
Cytuj:
to ze raz czy dwa miales pz locka o niczym nie swiadczy, ja sam mialem wczoraj prawie 40 min pzta, nie liczac innych z gildii, bo wyszlo by z godzine, i co sie stlao? nic, a wiem ze sie zbieraliscie xD PS: wczoraj expiles 4h? mocno watpie, chyba ze nei wiem, od 4 do 8 rano ;) PS2: to ze jest was 3 on line nie znaczy ze jast was tylko 3 na vent, my swoje zrodla tez mamy ;) |
Cytuj:
A z tymi łowami to wg mnie trochę przesadzasz:D Po 1. bez Kondy i Lovize te "łowy" to rzadkość. Po 2. większość tego czasu byłem online i niekoniecznie w pz albo jego pobliżu. Po 3. sam z HWL byłem online i tylko Konda mnie przywitał, Was jakoś tam nie widziałem. Powiesz, że siedzieliśmy na ventrilo.. No i co z tego? Masz od Kondy więcej do stracenia, że nie podjąłeś żadnej akcji?;o |
Cytuj:
a no ci o ze siedzielsicie na vent? walsnie teraz mamy przyklad mass loga ;D |
Solo? Było was chyba z 6, nie licząc Kondy gildii.
A to, że oni działają na własną rękę to lepiej dla nas:) |
One word.
rotflmao |
Cytuj:
Rotfl! Pawlon zaluj zes nie pojechal... Wyjazdowka rox :) |
Cytuj:
Longin Podbijpiete Nov 05 2006, 01:05:53 CET Killed at Level 47 by Xairax and by Rostek-Horn i ktos cos mowil ze maincharow nie uzywamy... |
Rofl muppy nas trapnely na omrucu, zaczynaja niezle swirowac
|
Cytuj:
jeszzce padl Master Dubi Elnoble'Rachmar |
echhh
smieszna ta wojna z lekka. A te so~jakos tam niezle se pozwalaja ^^.
|
20:29 Sir Zemus [99]: zemus !!
20:29 Sir Zemus [99]: zemus !! 20:30 Rumcio [116]: ?? 20:30 Rumcio [116]: yes 20:30 You see Rumcio (Level 116). She is an elite knight. She is Legend of the How We Livin. 20:30 Rumcio [116]: what went? On jest Códofny 20:46 Rumcio [116]: z grud~~ tez? 20:46 Catrishia [133]: chyba tak 20:46 Rumcio [116]: kurwa mac 20:47 Catrishia [133]: zazek zabil odniej kogos Ciekawe jak to sie zakonczy :) |
dobra wrocilem :D fajnie bylo w gorach ale co sie bede chwalil :P sluchajcie ja jestem za tym zeby uzywac ventrilo wtedy jest zaje...cie jezeli to popieracie to piszcie zrobieserver opodam wam ip etc. i lecimy :P (mam 27 druida) :D
|
Cos sie zaczyna dziac.
Elnoble'Rachmar Nov 05 2006, 20:13:29 CET Killed at Level 49 by Rattzor Sir Uriah Nov 05 2006, 20:18:54 CET Killed at Level 49 by Levandero Gamblino and by Zazek |
Cytuj:
i jeszcze konda kogos ubil ale nicka zapomnialem.. ;\ jak przypomni mi sie to dodam :):baby: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13722 demko i wszystko jasne.. oczywiscie link tylko dla odwaznych ;P joke ;p |
21:17 Rumcio [116]: nielubia nas
21:17 Catrishia [133]: sa dwa wyjsca xD 21:17 Rumcio [116]: :( 21:17 Catrishia [133]: albo tracimy chary albo wygramy XD 21:17 Rumcio [116]: ta Rotfl ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kazdy idzie wlasna sciezka.. Zjecie to co sobie zgotowaliscie i albo bedzie niestrawnosc, albo koniec zywota.. Osobiscie zycze wam takiej sytuacji w jakiej sie przez was znalazlo wielu naprawde dobrych i pokojowych ludzi.. DIE SLOW... DIE IN PAIN... THATS THE BIG BOYS GAME! |
Haha ale ładujemy :)
|
Mam noob charka... 25 lvl 13mglvl 61 dista ;p jak cos to na PM dawac :))
chetny do gry wstepnej xD |
Feel the power of noobchars? Powiem tylko, że szczęka mi opadła i to gruuuuubo...
http://rapidshare.de/files/30464417/magebomb*****.html Signed, Goshnar |
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=QyzgMybTr04 i to: http://www.youtube.com/watch?v=Y1LbDFBkO84 |
Cytuj:
|
To obejrzyj, a później skomentuj ; )
Signed, Goshnar |
Pamiętam swego czasu jak po Dolerze chodziły pogłoski że 2 typów pisze nowy rodzaj bot'a który zmieni server nie do poznania , śmiałem się dopóki pierwszy raz nie zobaczyłem Mage Bomb. Z tego co mi wiadomo obiecano że ten bot nie zostanie udostępniony szerzej , że zostanie na Dolerze.. ale z tego co widziałem na filmach to na Shiverze zebrał krawe żniwo ,a także na jakimś trzecim serverze.. jeśli tak dalej pójdzie za 5 lat (pewnie dużo szybciej) nie będzie sensu grania w tibie. Chyba że ktoś gra żeby wbić jakiś tam średni levelek , poszaleć i zrobić nową postać.
p.s. Jak mnie ten Erig.net w*****a , wbiłem wczoraj 300 000 + xp , żeby mi odnotowało nowy rekord a tutaj benc , "n/a" . Good game Erig :l |
Norma z tym erigiem..
Ja smignalem ponad 500k expa w nie cale 24h a na erig co bylo? 1 dzien +339k i 2 gdzie juz potem akurat nie gralem +260k jakos...-.- Bylby ladny rekord zeby nie to rozbicie:( Ciekawie sie zaczyna robic na galanie.. czyzby sprawdzilo sie wreszcie to co mowilem pare miecha temu, ze hwl narobia sobie wrogow na kazdej stronie? Teraz to bedzie ciekawie sledzic rozwoj wydarzen:D |
Z przykroscia stwierdzam ze najwspanialszy gracz Galany odszedl. :{
Shi-nji... good luck in evrything. Wielu z was pewnie wie co to za strata dla sypiacego sie servera. |
Cytuj:
Moze Ty niezrozumiales tego ale ten do kogo to pisalem zrozumial i zrobil to co chcialem wiec sie odpier*** a co do postawienia na jedną kartę postawimy i wygramy: ) |
Cytuj:
muhahaa jestes przegrana osoba tak jak twoja gildia!! powiedz ziomkom ze juz niedlugo tu pograja :oo co to hwl sie kurczy a gdzie to anevarix :D? |
Cytuj:
A takie cioty jak "Sir-Dudi" wyrzucili bo jest bez użyteczny :] |
Cytuj:
A co do eriga to bym sie nie przejmowal bo niezbyt to wiarygodne Mam nadzieje ze solution zajma troche hwl to poexpie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |