![]() |
.adfgalsdkgsdfs
|
uhm... od 50 lvl do 139 , skille 100/98 , uhy z druidow bot na rotach + sd z jednego sorca... troche sie tego nazbieralo ;o
|
życze hacka,nie nawidze oszustów
|
stalin mial wienksze wonsy od hitlera. huahah
|
up
mozesz powiedziec czemu cie zabili??:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co do ferdka~
co jak co ale na arcani moze za 2 lata go pokonaja . Jeżeli polak z polakiem nie może się dogadać to na co wy chcecie isć ? Morgaroth? Za silny jak na "super team" Orsh tym bardziej , o Ferdku zapomnijcie. Ktoś muwił ze 2-3h szykowania? a co na harmonii wiedzieli ze ferdek bedzie? Nie , w 10 min sie przygotowali i poszli w 15 osob. Na Arcani jakby 60 osob wystarczyło to było by dobrze. ps. zrąbany serw co do wojen , pl vs. pl ps 2. jedyne co fajne , to ceny :P |
Cytuj:
|
@Ethern
ze złodziejami nie gadam,ale Ci odpowiem.Chciałem wziac nawet Knight'Kamosa. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dlaczego ludzie myślicie, że polak i polak to nie wiadomo co... Prawda jest taka, że nie ma takiego czegoś jak pl vs pl tylko gildia vs gildia . A polak nie gada z polakiem tylko gracz gada z graczem. A odnosnie Polaków to niestety ale debilizm na Arcani sie szerzy .. I będe takich ludzi tępić, bo debilom mówię stanowcze "NIE !". A brak organizacji to efekt uboczny . PS : mówie* |
Cytuj:
a chyba juz zniego wyszedłeś |
Cytuj:
Hail o/ |
Więc do mnie nie pisz,bo ja z tobą dyskutować nie będe,jesteś dla mnie śmieć i gówno.
|
Mila rodzinna atmosferka zapanowala na forum... xD
|
Cytuj:
|
Co do hackow to moge powiedziec ze reylin niepotrzebnie daje invite do swojego domku noob charom a pozniej rozdaje pasy:D Sam pomagalem wynosic itemy:D Nie popieram hackowania bo sam kiedys mialem hacka, ale wg mnie pa trzeba tepic.
|
Cytuj:
|
kto ma na sell dlugopis czerwony piszacy na zielono w niebieskiej oprawce z czarnym wkladem?
|
Cytuj:
To już lekka przesada wątpie czy Eti tak to zostawi... Lamus~ musisz sie pogodzic, że czasy twojego ponowania na arcani dobiegły końca..Dalej robisz Pa uważasz sie za nie wiadomo co a tak naprawde to juz tu gówno znaczysz przemysl to, tak samo jak ty sprawiasz przykrosc bijac jakiegos noba 50lvl~ zabieraja mu all na co pracowal tak samo ktos wpadnie znowu po ciebie o ile się nie zmienisz:) Ucek na Reylin byl pierwszy i pewnie jest jeszcze duzoooo chętnych a więc uważaj...To nie groźba tylko ostrzezenie ~Ostatnie~ |
@Ka$zar
jesli tak go okresliłem to muszę mieć powody @Cienki-Bolek to niech nie zostawia,okradł mnie na 200k+ i ani widzi mu się oddać,wiec mówię co myślę.Jak mu się nie podoba moje zdanie to trudno,jeśli mnie ruszy to przynajmniej będe miał jawny powód zeby go ubić ot tyle.Co do Pa,rotfl,moje PA to na czym niby polega?XD że wyganiam sorców/druidów zeby się naucyzli grać?a nie jak tempe młoty expili jedynym najprostszym sposobem? Może dla Ciebie gówno znacze,zresztą o to nie dbam,jednak uwierz mi że nadal istnieje na Arcani mnóstwo osób które poszły by ze mną w ogień. Reylin po mnie chce wpadać?to dośc ciekawa informacja,po tym jak mnie prosi o oddanie na niego glosu do dpft?to jaki on ma interes do wpadania po mnie?ponadto z jakiej paki Reylina tu wymieniasz,skoro z Uckiem znamy sie od dawna,był w mojej gildi,i chyba raczej dobrze wspomina te czasy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Reylin to byl przyklad ;] a jesli tak dobrze ci sie z uckiem niby ukladalo to czemu cie zabil? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja to lamusini a nie lindlay-_-' to zaraz spytasz czmeu mnie medivh i fert mardo zabili-to z góry odpowiem,niechcący na poi quescie, zaspamowali gfb i padłem.I następnych wydarzeń dotyczą moje zarzuty wobec Cadlerona/Etherna. |
o.o
troszke z innnej bajki ;d jakis zmutowany spider ;D 20:31 You lose 22 hitpoints due to an attack by a spider. wytrenowal sie skubany ^.^
|
0.o Negocjator hacked
ALeee faaajnie bede miec o jeden dzien pacca !! oneoneone ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
bo sie zabawie w tiusa i sie przejde po tobie jeszcze LD co do osob ktore stoja za toba niewiem czy by wiele chcialo isc siegnać dna tak jak ty... |
Cytuj:
|
Name: Thesik
Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 80 thesik hacked doszczetnie ;/ |
Lamus dobrze gada wódki mu nalać
@up. Cos tych hackow jest od zajebania ostatnio Wczoraj widziałem pod depo w ank taka wiadomość (nie zapisałem, bo leciałem do dzinna) 12:00 xXx: to Moj pierwszy hack za pomocą owntibia!!! Pozdro!! |
Cytuj:
a kto powiedzial ze kiedykolwiek bede? :] tak poza wszystkim to ty pajac straszny jestes,nie pierwszy raz widze jak cos na mnie na*******asz jezdzisz po all na tym forum i sie uwazasz za chuj wie kogo a tak naprawde nic tu nie znaczysz ani na arcani. Zapewne masz kupiony pro u kogos z dpft za 15 k ... jestes taki twardy to daj name = ) i nie spinaj sie tak przed kompem bo ci zylka peknie =< ;) |
Cytuj:
|
nie ma to jak dowartosciowywac sie poprzez gre
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kozak jestes i tyle Pa jak chuj anie pierdol... Na mnie sie stawiales jak zabilem twojego kumpla bo robil to samo co ty ale jak zobaczyles kogos przy mnei to uciekales : :p I jak ktos na Ciebie zle napsize to odrazu najezedrzasz na niego i odrazu chcesz sie z nim bil a na rl pewnie ciata jestes i siedzisz przed kapem cale dnie i jak Cie ktos zabije albo przezwie placzesz ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |