![]() |
Cytuj:
http://www.tylkodlanoobhighleveli.pl..._nim_jest.html Enjoy! |
Cytuj:
Nie działa? Napraw linka :(. |
Yapan więc to ten Twoj IvUl character który miał rozbić Arc w walce z Polakami? =O proste ze i tak byś padł prędzej czy później ;> szans za bardzo nie miałeś
|
Tą postać robiłem dawno temu, poprostu wróciłem na Titanie, bo tam zaczęła się nowa wojna, a miałem gotową postać:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mar 26 2007, 08:57:25 CEST Killed at Level 46 by Tedski
and by a bonebeast Zapierdolic sie mozna ----.---- |
11:39 You advanced from Level 45 to Level 46.
ano z duzej ! XD @ Gravik aka Funky wyslij 10k do mnie bo ja wiecej potrzebuje niz dardiuz ;< |
@up
jak sie skonczy loteria to wysle bo nie mam kasy (tamtym co wplacili odeslalem bo zrobilem nowa) btw. until Apr 02 2007, 13:12:23 CEST because of advertisement not related to game zamykałem na rooku kolesia kladke na ratach i ban ;d:baby: |
Cytuj:
|
@up
aha, nie wiedzialem :( widzialem tylko jak kiedys ziomek wrzucil i chyba było spoko. to juz wiem za co mam bana ;d myslalem za za trapowanie na rooku bo mieli cos tam raportować. mogło być jakieś pouczenie a nie ban ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do tego bana, to za Głupote sie płaci i tyle ;]
|
Cytuj:
Tak przy okazji Mar 27 2007, 10:56:48 CEST Killed at Level 48 by Sorios 'cuz you're friend of Zyrex' _/ 12:13 You see Wulgarna Dzifka (Level 3). He has no vocation. ;<< |
Veremusie, mam prosbe do Ciebie. Zostaw Michael~ w spokoju, bo mi na GG ryczy że ma zapłacić 5k, a ledwo go na Noble Armor było stać ;<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
haha dzisiejsza zdobycz pvpmastahaaaa niema to jak wypad na xyllo w 5
Urus Mac'Laga Mar 27 2007, 13:49:59 CEST Killed at Level 50 by Gruhard btw. Options -> Hotkeys -> Edit hotkey text! przesun on 2 mas vis od mfow ... |
Cytuj:
@Sorios Oni żadza serwerem i moga zabijac za nic taka przykra prawda;p szkoda ze najwiecej ofiar to Polacy;p |
Lol... dostałem bure na Tibie, za to że mnie złapali jak przemycałem wafelka w sklepie xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zasada numer 1, nigdy nie sluchaj Rippera, aye?Xd @Anum Niepamietam kim jestes, ale chyba Anas, nic do Ciebie nie powiedzialem, a Ty na mnie wjezdzasz, cos nie tak z toba? :S |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zaczynajcie wiec fight na forum plx!
Anum <3 |
Galdi <3
GALDI :******* xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mielismy kogos ubic a ty dales loga dupo! #Edit Sprzedaje chara ktorym teraz gra Carla demonic, 5k each info XD! |
czekam na resztę,
neztas/venore |
zacytowac Noxa?
btw. kto zaplacil ? // Signed Xandar Mac'Leod The Draconite of The Doom Brigade. |
Cytuj:
I na życzenie maxxa: GALDI OTO MIĘCHO WYCELOWANE W TWOJĄ OSOBE! http://img233.imageshack.us/img233/4...6887001su8.jpg |
Cytuj:
|
kod impfer zaplacil
@diego de sorrcerer, mor grimm, kashrius, master-duel, fenshi, undead sooray, xandar czekam ;) |
Cytuj:
|
Ile dostali "paymenta" za neztas'a
|
Galdi jak robiłem 35 sorka przez rok, a 50+ knighta w miecha więc mięczak jestem taak...? Tylko, że ja zawsze grałem dla przyjemności i zabawy, wbijanie lvl na czas mnie nie bawiło...osobiście nie czuje się przez to gorszym od Ciebie człowiekiem czy nawet graczem:). Może Anum też grał for fun?
|
Xyllo _/ xd Szkoda ze bylem na turnieju wtedy ;| !
|
@ostatnie kilka
Nie wazne ile kto gra, wazne zeby bylo przyjemnie i zeby nie tracic nic na tym:) Dla mnie jest to poprostu zaje~ zabawa. "nie wazne kto wygra , nie wazne kto gra... " Co do tego deada Neztasa. Wydaje mi sie za pojebane dawanie paymenta ekipie za to ze Cie zabiła. Zachowales sie źle z tego co przeczytałem więc są tego konsekwencje. Tak samo jak ktoś siedzi na dwarfach to jest kolejka, więc na dragach wydaje mi się też. Zależy od człowieka. Będąc 30 levelem jak siedziałem na soldach/guardach to spotykalem sie z 60+ levelami ktorzy normalnie pytali kiedy koncze a nie wje~ na respa. Oczywiście byli też Ci drudzy - hamscy. Niestety tak to już jest :) Masz mocne plecy jesteś kimś - nawet na 8lvl :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34. |