![]() |
|
|
Cytuj:
K.Jay |
i moze jeszcze frytki do tego
|
http://www.youtube.com/watch?v=95eHawW6S7U
Do tego frytki odradzam, bo można się udusić (nawet bez nich niebezpiecznie jest to oglądać). |
HAHAHHA 2 faile w jednym filmiku hehe ;d
|
AHAHAHAHAHAAAAHHAHA zabiłeś mnie tym, nie potrafię zrozumieć jak można być takim głąbem. Z resztą pani Młynarska nie lepsza, no może trochę. Odpowiedzi tego gościa chyba nic nie pobije.
|
Widziałem to w TV. Padłem wtedy :P
|
Yoh kurde, co ty oglądasz?
@down Tyle, że on się interesował. Sam nawet wybrał taką kategorię. |
Można nie interesować się futbolem, ale żeby powiedzieć na polski odpowiednik słowa offside odpalić " nie wiem, beckham? " to trzeba być majstrem...
@up No to już gość nie ma żadnego usprawiedliwenia. Pokazuje przepaść, można mieć w jednym paluszku matematyke od podstawówki do liceum, a mówić, że odpowiednik "z angielska" offside to beckham... W sumie to mógł w sumie palnąć, ta pani też zadała pytanie naprawde poprawnie... Jak prezydent podczas wpadki na Euro z boruc bardzo... |
Cytuj:
|
Co Denilson w końcówce połowy wsadził ;o
|
Dzisiaj prawdopodobnie świętujemy sukces Liverpoolu na europejskich boiskach. Oby!
|
Liverpool
Co? Liga Europa! :D |
Nurtuje mnie jedno- co bedzie z Liverpoolem, gdy odejdzie Torres.
|
Cytuj:
Rafael Benitez: "Our new Winger cost five million. I call him our wonder player" Sir Alex Ferguson: "Why's that?" Rafael Benitez: "Everytime he plays I wonder why I bothered to buy him!" |
Gdzie teksty o tym, że jego klub nie daje mu odpowiednich środków? ;( No, a jak odejdzie Torres, to wywalą pewnie i Beniteza.
|
A Barca sobie poradziła z Interem :) 2-0 bez Messiego i Ibry. No ale Pedro i Pique :D w wychowankach siła.
|
|
ojoj Yoh ma bana to już temat Arsenalu w tej części forum uważam za zamknięty ;)
|
Nie!!!!! Za dwa dni Arsenal - Chelsea 2:0 ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:43. |
|