![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dlatego uważam, że granie na światach Non-PvP jest dla osób, które uczą się grać w Tibie, nie mają czasu na przypuszczalne dedy od Pkerów lub po prostu lubią afkować. Na Calmerze teraz wszędzie tylko słysze "Trapniemy Cię", "Masz hunta", "Dojedziemy Cię", ale mówią to Ci, którzy nie potrafią zagrać na PvP, bo tam się boją, że padną, a tu mogą bezkarnie robić to co się im żywnie podoba. Na światach NON nie ma praktycznie żadnego szacunku do H-LvLi. |
A ja odjade od tematu Szczurka poniewaz nie mialem jeszcze z nim zatargu
co do filmiku nawet nawet, a moze teraz real photo ? ^^ |
Miło ^^
Bardzo mi Miło że nie zostałem pominięty w filmiku :) I jedno noworoczne postanowienie dla wszystkich forumowiczów : - Nigdy więcej się nie wyzywajcie i nie kłóćcie sie w tym temacie, temat stworzony dla pokazywania swych ssów, jeżeli naprawdę chcecie się kłócić załóżcie se jakiegoś innego posta i tam to róbcie.. pls.. ;p
|
Wczorajszy awans ; D
|
@Anarhog
Ale ty tutaj sie madrujesz Kubusiu xdd @Szczurek Nic do Ciebie nie mam, zawsze normalnie gadalismy, ale to co teraz wyprawiasz to jest z deka dziwne. Co z tego, ze ktos jest kumplem Drege? To nie znaczy od razu, ze musi byc noobem. @Filmik Zapomnieli o mnie ; (((( Gratz wszystkim. |
A jak..
A jak.. GŁUPOTE TRZA TĘPIĆ ;p
|
Cytuj:
|
Proon ty i tak jestes hunted xD złapie cie na rooku i wtedy tak miło nie bedzie :P
@all Gratz wszystkich awansów |
Przepraszam Moruś nie bij XD Ale i tak nie fikaj, bo wiesz ze jak ci kwiat przypierdoli uszami to lezysz. A teraz lece, bo zainstalowalem sobie Falloucika, ownowac, musze ownowac...
|
Oj, dobra dobra?
Zeby niebylo bez zdjecia ^^ cos bardzo starego: http://img217.imageshack.us/img217/6...roo0127mv7.jpg Po HOja sie klucicje to i tak Wam nic nieda, a nikomu sie tego niechce czytac na forum. X( |
starczy, trzeba dac spokoj dziecku slonca niech sie nacieszy mysla ze bloknie wszystkich:D poza tym szczurek, g l u p i d e b i l u, nikt stad chyba nie chce klotni, a szczegolnie z k r e t y n e m takim tak ty :) i te twoje emoty ';s' wyjdz i nie wracaj(ktory to juz raz?) mam racje czy nie ? :D
ps szczurek ssie:baby: |
|
A wee bax a ja;( nie no jk nice filmik:*
|
Nie chcialem odzywac sie na temat glupich komentarzy pod adresem Szczurkow, ale zeby taki noob jak Drege :baby: krytykowal ich to juz moim zdaniem przesada...Czlowieku, myslisze za jak za Toba idzie setka noobow lizacych Ci dupe to nie znaczy ze jestes "gosc", wcale nie, jestes ku*** nikim, zerem. Dostales troche glosow na nooba roku na forum.tibia.com ale pewnie nie przejeles sie. Oj "legendo" gildie tez masz super, ja bym sie spalil ze wstydu. No ale...kto by Cie przyjal? Perly, Polanie, a moze Majestic Lords8o, coo? :baby::baby:
|
To dlatego bo sporo graczy ma ok. 10 lat ...
nie komentuje dalej .... ;] |
@BaxCrow
fajny filmik, lecz kogos brakuje... :< ...mnie... xD pozdro :) |
|
Zapomniales o najwazniejszych osobach Baxiu, a wkleiles niektorych 100+lvli i wiekszosc nie powinna sie nazywac legenda:baby:, moja stara postac szczerze tez tam nie powinna sie znalezdz:p, z drugiej strony fajne ze ktos uwaza mnie za legende:] :P
Legenda sa Sir Dzidek, Leferty, Princess Ann, Maniak Bleble, Dabeek, Scorpionus itd. ... :) |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |
|