![]() |
|
Pacc 240k Pisac 9382986
|
przyszla mama i spuscila wode :P
jeden wielki zal ktory dupe sciska :) danera zeszla na psy i nie tylko danera ;) ale i cala tibia :) wszyscy na pandorie uciekaja? gl :) w ogole gz ladnych akcji ;) fifi tak na dobra sprawe... nie zawsze eki tylko pieprza sprawe... czasami i bot sie zawiesi... :P paleon :) dobrze gada :) linux najlepszy :) jestem ciekaw czy paleon pamietasz nasz wypad na poh i potem twoj dc na minosach i ded http://i98.photobucket.com/albums/l2...em/Nagsach.jpg tak na dobra sprawe... ten war jak sie skonczy obojetnie kto wygra nic nowego nie wniesie do gry :) btw na vento fajne spekulacje na temat inso membersow byly :) songho i pelas tak na dobra sprawe to ja sie wszystkimi hackami na danerze zajmuje ;) jestem juz multimilionerem i w ogole :) hauh zal xD :P na pokaz wszystkim sie klocicie na forum nie kumam tego :P http://i98.photobucket.com/albums/l248/YouProblem/1.jpg teraz pewnie myslicie "po chuj on te posty pisze a nic nowego nie wprowadza" a widzicie :) tak to jest :) jak sie jest psycholem. to jest juz we krwi i to jest moja potrzeba :) NIE CHCESZ... NIE CZYTAJ :) tyla w temacie :) your's psych |
Dziewczyny gra ktos na furora ?
|
Szyna na temat pvp sie nie wypowiadaj, bo mam 40 x lepsze od ciebie i sam o tym wiesz ;)
Nie bede ci sie tlumaczyl co bylo zle na opence, to nie wina bota bo 2 dni potem wygralismy battle na svargrond (TEZ BEZ BOTA) Swat boci/sharuje (my z bop, wy z fusao) tak samo jak inso, wy sie czepiacie bo my wygrywamy.. trudno :) http://i122.photobucket.com/albums/o...Signatureq.png |
Cytuj:
|
palek ciag dalszy
|
..........
|
Cytuj:
anyway brulions kim ty jestes zeby cos takiego pierdoljc? no sorry gosciu ale niezbyt mi pasi ze ktos taki jak ty takie rzeczy wygaduje niechodzi mi o tresc/przekaz bo moze i niejest bledny i w polsce kazdy ma prawo do wolnej wypowiedzi ale troche nienamiejscu z twojej strony takie cos pjerdolic... tide myslalem ze normal chlop jestes ale bije ci na dekiel gorzej niz mieszkowi w vivie, rly zal w ch ze takie cos odpjerdalasz myslalem ze normalny jestes ale jak tak bardzo chcesz to podarzaj ta droga stan sie jak fifiki rafiki i inne ssacze(kondon-placze) no jeszcze zapomnialmby napisac PHILIP-PHILIP w swoim poscie zeby sie chlopaczyna nieczula urazona no a tak normalnie rzecz biorac to zal gosciu co ty odpjerdalasz na forum sam zaczynasz posty o sobie (tibia.com) na only danerze pokazujesz swoj roxiarski bp zeby pokazac jaki fajny jestes i ile sd nosisz na battle (szkoda ze po tym jak porkas powiedzial ze mial "troche" lepszy to odrazu "tlumaczyles sie" ze to byl bp z przed xxx time i teraz masz lepszy ) ale ch tam kazdy robi to co lubi anyway pozdro porkas i tak wiesz ze za ten duel wkurw mam dalej:) i jeszcze zapomnialbym dodac sorko psychol ale nieczytam twych postow jakos bo za duzo entera uzywasz:P i czesto je opuszczam(jak np dzis:P) wiec sry za nienawiazywanie do twoich watkow;p i zaiebiscie sie patrzy na frag liste i dedy polakow ktore sie sprzedaly(niemowie o tym war bo niewidze problemu jak ktos walczyt po stronie przeciwnika o ile zachowuje godnosc osobista i honor) i dedaja nimi brazole:) no mialem jeszcze more 50k slow spamu napisac ale ofc zapomnialem :) pozdro dla Prawdziwych. |
Cytuj:
nie no przeciez sie nie rozplacze xD czlowieku :P nie trzeba mnie przepraszac xD nikim waznym nie jestem xD tym bardziej ze hmmm :P moj jedyny char na danerze stoi prawie ze pusty bo po pozyczalem hajs albo dalem :) i pamietaj :P ENTER w mojej wypowiedzi jest wazny :P Ty za to sie czasami bardziej rozpisujesz niz ja :P a jednak wszystkie Twoje posty czytam :P no dobra :P uslyszycie ten slynny text :P Pozdro dla Prawdziwych :) w skrocie PdP xD a i gz gudlayowi xD zeby tak bylo :D i w ogole gratki :P a tu cos z gry ktora przebila mi w serduszku tibie :) i teraz gram w to :P http://i98.photobucket.com/albums/l2...lem/Rahoul.jpg i w ogole nie zebym sie chwalil ale Miss Kibicow Lecha Poznań sierpień 2008 to moja kumpela z ławki xD ale ja sie przeciez nie chwale xD your's Psychhhhh :D |
psycha daj fotę kumpeli :D Lech górą :D
Co do reszty ładnie wam ta gra poryła głowę... jeszcze trochę i przestane odwiedzać ten dział bo to nie ma sensu ps: nie zdziwię się jak mi ktoś odpisze " nie chcesz nie odwiedzaj " ale sami zobaczcie o czym wy wogule piszecie ;) |
:/
06:57 You lose 46 mana blocking an attack by Akillis Storm.
loguje sie rano a tu natajra se walila ludzi za free ... |
Oct 10 2008, 06:12:57 CEST Killed Pelaao at Level 139 unjustified
Oct 10 2008, 06:02:59 CEST Killed Beyotha'Alanny at Level 114 unjustified Oct 10 2008, 06:01:56 CEST Killed Lord Riddler at Level 86 unjustified Oct 10 2008, 05:56:42 CEST Killed Val'Venom at Level 107 unjustified 26 : 0 tonight to po war? ;) http://www.tibiauploads.com/download/1831 zajkra hevi jadun pwned by paralyze ;D |
dobry film więcej ich z chęcią pooglądam
|
No to Philip ci musze pogratulowac pierwsza openka ktora widze za ktora moge cie naprawde pochwalic ladnie ogarniales i te paralyzki tez w tepo :]
moja opinia xD xD xD Ale osobiscie by mi sie nie chcialo czekac do 6 rano !! na openke ;P pozdro |
Super ;]
Gz Wszystkiego ;D walic tych br dalej a nie klucic sie BTW PSZULKA~ Wy jestescie z Krakowa?:>
|
Cytuj:
Ale niestety byly X(X( A kto hakal to idk moze idiota...!!! Hail Konin :cup: |
No wszystko ładnie pięknie ;) Fifi możesz się uczyć od Lukexa jak dobrze korzystać z paralyza :P Lukex mógł sobie chociaż zrobić hotkeye jak Ty masz JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA a tu nic :P anyway gl :P
^Lekki flame za ten tekst nie na miejscu "zajkra hevi jadun pwned by paralyze ;D " |
^
nie wazne kto, wazne ze moje runki ^^ kkkkkkk potem ssy jakies dam @porki w sumie ci powiem ze bys zrobil cos w war (wiesz co) bo narazie only gadasz kto i jak co robi.. |
Fifi przychodzisz na forum robisz z siebie nie wiadomo kogo, a nawet ty nie mozesz walczyc na swoim charze, all z ciebie tu wyja jada ci idk why ty tu jeszcze logasz ogolnie wyjebane mam na ciebie :)
Ostro gramy? Bo ostro grajac z nami my ostro odpowiadamy... Ty na ostrzu noza stawiasz sprawy my ostrzegamy, ludzie sa zdesperowani gotowi z piesciami na czolgi biec, wiec i umrzec pod gasiennicami U nas liczy sie honor, braterstwo, lojalnosc gdy stane za nim wiem ze on stanie za mna... Gdy bywa ciezko jednosc daje zwyciestwo... Szyna~ Ps. Nie odp mi nie chce mi sie z kims takim jak ty prowadzic rozmowy bo nawet oddechu nie masz juz swiezego. |
jak masz wyje.. to po co odpisujesZ? :)
forum is free, wklejam przewaznie fotki/filmy jak w dupe dostajiece a po to forum jest :D ty only spamujesz jakimis pierdolami, polowa tego nie czyta nawet.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |
|