![]() |
|
Cytuj:
OOOO Nie Po 1 to xev nie lusi :P a po 2 czy wszystko z tibi sprowadzasz do rl ?? o nie wbił mi sie na respa to porwe mu matke i zażadam passów??:D kiedyś byłeś normalny ale chyba dostałeś od własnych kibiców na własnym podwórku za to że cwaniak jestes i skonczyło sie rumakowanie i ci sie w dupie pojebalo i napinasz sie na necie:D Pozdro jak chcesz odpisac to na priv nie tutaj |
Cytuj:
|
popieram rade Kanq :)
|
no Lorgin kozaczku, dawaj Dissa
dawaj dawaj dawaj "Cała Pacera już wie że Lorgin Alojzowi ssie.... " "Cała Pacera już wie że Lorgin Alojzowi ssie.... " "Cała Pacera już wie że Lorgin Alojzowi ssie.... " "Cała Pacera już wie że Lorgin Alojzowi ssie.... " "Cała Pacera już wie że Lorgin Alojzowi ssie.... " |
@lusi
Lusi zazdrości lvla Aloizowi ;] HahAHahaA ale mam z ciebie lusi ubaw jestes tak pierdolniety ze to juz huj ;p Mickiewicz sie znalazł A i rozumie ze jedziecie po mnie dla tego że wasz kolega Xev.. postąpił jak noob i wbił mi sie na resp ta? :D Czyli wychodzi na to ze noobskie zachowanie dla was jest ok. : D a dobre zachowanie jest huj*owe ?:D hahAHA nie mam słow xD |
n-pvp niema zasad ... :p
|
Cisza już kurwa ;d dzieciaczki o pixelki się pokłóciły :< ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Po tym co wyczynial na noob charze pod depo w venore ;] nie znasz sytuacji to prosze cie nie wtracaj sie piter :] stoje z izarexem podbija lorgin na noob charze o 5 gp dostał od kogos zaczol prosic o 10 izarex powiedzial ze nobek jest a szanowny pan lorgin zaczol sie napinac ze izarex to cwaniak bo ma wyzszy level ze sie napina w necie i ze gowno moze i takie pierdoly nawet nie czytalem tego pozniej i sie obrazilo dziecko :(( |
Cytuj:
i co dupa cie boli ze nie mnialem na noob charze kasy ? |
Cytuj:
|
a co nie normalnie poprosiłem zebys mi dal 5gp ?;] xD to wyzywacie ze noob nie ma 5gp..
|
Teraz buzi buzi na zgodę co Wy na to ? xd
|
ss mamy ostro !
załóżcie sobie temat na kłótnię ! A nie tu bluzgacie -.- |
Heh myslalem ze przez ten czas jak jestem retired zobacze jakies ssy z nowego update a tu tylko od nielicznych/ego .. zal tematu i tyle :) go go 1k stron klotni 8o
pozdro ! |
osoby, ktore proszone sa o zamkniecie jadaczki:
@Kasi @Xev @Kanq @Lusiak @Vari @Maxxio dziekuje z góry za pozytywne rozpatrzenie sprawy...;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW. SSy byscie wkleili poupdatowe a nie czas tracicie na klotnie ;] |
UP@
Wycza a nie lepiej Armor??:D taki def jak mpa ma a jaki wyglad ;] Topic@ JA juz sie nie kłóce :D Vari@ Miałeś racje OTS!!! Własnie z ghazbarana poleciały na malverze golden boots |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03. |
|