Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

hoomik 27-11-2009 13:41

ja tylko mam nadzieje, ze ten ban to juz w koncu perm...

a w miedzyczasie...
Cytuj:

Ogłoszenie końca kariery było spodziewane od kilku tygodniu. Iverson rozwiązał za porozumieniem stron kontrakt z Grizzlies, w barwach których zagrał trzy mecze, ale nie był zadowolony z tego, że nie ma istotnej roli w zespole i nie wychodzi w pierwszej piątce. W ostatnich dniach mówiło się o tym, że podpisze kontrakt z New York Knicks, ale ostatecznie Knicks zrezygnowali z dalszych negocjacji. - Nie jest tajemnicą, że Allen nie był traktowany w odpowiedni sposób. Miał wspaniałą karierę, teraz poświęci się rodzinie - powiedział agent koszykarza.

- To jeden z najlepszych graczy w historii na swojej pozycji, ma wspaniały życiorys, umiejętności. Na parkiecie był wielkim wojownikiem, nikt nie potrafił go zatrzymać. Dlatego szkoda, że jego kariera kończy się w taki sposób, bez większej uroczystości - mówił w studio ESPN Jamal Mashburn.

Iverson w NBA spędził 14 sezonów, był jedną z największych gwiazd ligi na przełomie wieków. Największe sukcesy odnosiły grając w Philadelphii 76ers, gdzie rozpoczynał swoją karierę. W 2001 roku doprowadził Sixers do finałów NBA (przegranych z Los Angeles Lakers 1:4), a sam został wybrany MVP. W ostatnich sezonach grał w Denver Nuggets, Detroit Pistons i Memphis Grizzlies. W sumie zagrał w 889 meczach, zdobył 24020 punktów (średnia 27 pkt. na mecz) i jest 17. na liście strzelców wszechczasów NBA.
plz no ;<

AnonimowyPowrot 27-11-2009 13:54

Powiem tak - Iverson, Kobe i Shaq to są jedyni koszykarze, którzy wywołują emocje jak piłkarze. Już za samo nazwisko, bo na dobrą sprawę nie znam się na koszykówce. ;(

@joch

HAHA! TERAZ CIE NIKT NIE OBRONI :< nawet ja ;[

K.Jay 27-11-2009 15:27

Mój ulubiony koszykarz odszedł na emeryturę. :( No ale cóż... Taka kolej rzeczy. A miło było słyszeć komentarze Marva Alberta takie jak: "What a shot by Iverson!", "Iverson with sneaky steal"...

K.Jay

Swiety 27-11-2009 16:01

A ja nie obejrze GD... afff...

Tak btw Małysz niedługo skacze:D

Articuno 27-11-2009 21:08

Tak lekko zaciekawiłem się dzisiejszymi skokami i zauważyłem, że ładnie pyknęli Małysza. Kyrwa, legenda skoków i tak go oszukać....................

AnonimowyPowrot 28-11-2009 17:06

Boże, co za ch*jnia z grzybnią : |

@Edit

Ale się zmieniło wszystko ; o

ggostekxd 28-11-2009 18:33

Pascal Bodner dziś zaskoczył 2 miejsce, nieźle. Justyna 1 w biegu podajże na 1200m. A legia ograła GKS 1:0 ;]

Swiety 28-11-2009 19:04

Red Devils biją Portsmouth 4:1, Kuszczak bardzo dobrze w bramce. Lechia remisuje z Jagą 0:0 - jak zawsze sędzia głównym aktorem spotkania ( tak samo jak we wspomnianym wcześniej meczu), powinien być karny dla Lechii za faul na Lukjanovsie, sędzia źle ustawiony nic nie widział... Legia przerywa serie farciarzy z Nowakiem i Sapelą na czele. Dlaczego farciarze? Bo ostatnio w Gdańsku mieli takiego farta, że to się w głowie nie mieści. Za ok. 20 minut Ruch-Korona.

@edit
Kto mi wytłumaczy za co był karny dla Portsmouth w meczu z ManU?

jakosiara 29-11-2009 12:01

Przewidywany skład Realu: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albiol/Garay, Arbeloa; Kaká, Lass, Xabi Alonso, Marcelo; Higuaín i Benzema.

Albiol jest lekko kontuzjowany i niewiadomo czy się wyrobi, jak nie to zagra Garay.

Maggic 29-11-2009 12:37

szkoda ze yoha nie ma. nie bd z kim derbów Londynu przeżywać ^^

Capality 29-11-2009 12:42

bez niego ten temat nie zyje :P

hoomik 29-11-2009 12:55

Czelsi ssie, Arsenal roxi, Cesc jest najlepszym pilkarzem w historii, a kazdy kto mysli inaczej jest glupi. Lepiej?

domin3x 29-11-2009 13:00

czemu Marcelo nie zagra na obronie: ((
z nim na lewej stronie siła defensywna realu traci z 50%

AnonimowyPowrot 29-11-2009 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2695898)
Czelsi ssie, Arsenal roxi, Cesc jest najlepszym pilkarzem w historii, a kazdy kto mysli inaczej jest glupi. Lepiej?

haha, zapomniales o arshavinie i "perskim". no i o calej reszcie skladu

Maggic 29-11-2009 14:02

tak lepiej mi, poprawiliście mi humor hahaha xD

K.Jay 29-11-2009 15:00

http://www.youtube.com/watch?v=C2zyWVieESg :O Zmiażdżył go.
Btw. Shannon Brown ma szansę na zwycięstwo w przyszłorocznym Slam Dunk Contest. Wystarczy popatrzeć na jego wyskok.

K.Jay

Fintex 29-11-2009 16:08

nie wiem czy wiesz, ale LBJ oglosil rok temu podczas SDC, ze wystapi za rok:) może byc ciekawie. Brown wyskok ma genialny, ale trzeba mieć dobry pomysł na dunk i troche farta :)

Jaram sie GD. są spotkania kibiców na GD w roznych pubach w polsce. wybiera sie ktos w rzeszowie do surf pub? :)

3-1 po bramkach 2x pedro + ibra.

domin3x 29-11-2009 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2696030)
nie wiem czy wiesz, ale LBJ oglosil rok temu podczas SDC, ze wystapi za rok:) może byc ciekawie. Brown wyskok ma genialny, ale trzeba mieć dobry pomysł na dunk i troche farta :)

Jaram sie GD. są spotkania kibiców na GD w roznych pubach w polsce. wybiera sie ktos w rzeszowie do surf pub? :)

3-1 po bramkach 2x pedro + ibra.

miałem zarezerwowane z kumplami miejsca w jakimś tam pubie we Wrocławiu (60km od Legnicy), ale, niestety, choroba nie dała za wygraną:/

"Najlepszy klub na świecie" przegrywa z Chelsea ; <

AnonimowyPowrot 29-11-2009 17:46

a ja powiem tak - jestem za arsenalem dzisiaj i szkoda ze nie ma yoha, ktory dalby mi wieksza nadzieje : (

domin3x 29-11-2009 17:48

myślałem, że replay, a tu zonk... bramkostrzelny Vermaelen ładuje bramę

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38.