![]() |
|
No no bo wy jestescie wszyscy wazni i was kazdy szanuje w DR z Tempakiem na czele!
|
no co ty ? jakos w dr jeszcze nei spotkalem sie z jakims aktem "wrogosci" , nie to co u was najebany buki wpada i sieje rozruby... kozaki kurwa a ty wy*******aj do rosji kacapie pierdolony.
|
@Tucz
Kacapieeee xDDDDDd |
Cytuj:
HAHAHahahAH :kon: Jeeebac kacapa! ;d |
mieli godizne an zebranie ekipy bylo ich na prawde duzo i po prostu sie osrali tyle w temacie dzisiejszego opena do ktorego niestety nie doszlo:p
|
>no co ty ? jakos w dr jeszcze nei spotkalem sie z jakims aktem "wrogosci" , nie to co u was najebany buki wpada i sieje rozruby
Ty zawsze po alk się kontrolujesz w 100% ;) . A moze nie pijesz bo jak już powąchasz kapsel od piwa to zgona łapiesz? >No no bo wy jestescie wszyscy wazni i was kazdy szanuje w DR z Tempakiem na czele! Zapewne jezeli tam są, to jest im dobrze. Przecież oni się nie połączyli dlatego że to jest ich ostatnia deska ratunku, a dlatego że łączy ich wielka miłość. |
dobrzeee
czemu nie odrabiacie? swieta czy jak?:D oracie ta furora pz kampimy to gogo |
nie chcialem zeby tak wyszlo ale mnie takie "plebsy" co w dupie byly i gowno widzialy w*****aja...
po alko to ja sie bardziej kontroluje niz na trzezwo ... a kapsla to sobie mozesz ty wachac kmieciu.... |
Cytuj:
|
Drosa Gloth zeby nudno nie bylo
Dec 26 2008, 23:41:25 CET Killed at Level 130 by Zatan Kaja and by Saymaroon |
Tomkoo o czyms podobnym pomyslalem ale ja bym to raczej nazwal "pokaze jaki to ja jestem fajny najbany >kolegom< z gildii.. "
a co do swait i waszej ich celebracji... pokazaliscie to najlepiej masslogiem o 5:30 poprostu gratuluje waszej hipokryzji ;] |
jebac cie polaczku pierdolony a dzis tez pojdzie masslog~w nocy jak jakis wasz 60+ bedzie expil!
|
ja jestem dumny z tego ze jestem Polakiem ;]a ty rosyjski scierwusie to massloguj sobie nadal na te nasze 60 + , mam nadzieje ze fajna masz zabawe siedzac do / albo wstajac o 5:30 zeby zabic sobie jedna osobe ;]
|
Chcieli wojny to ja maja :p Wiadomka ze Vision niema dobrych lvl tlyko z 30 main charow 150 + a reszta to tak jak powiedzial Gazibenzyna nooby a Death Rose maja main chary same nie tam nooby D: Okaze sie Wygra lepszy ELO ;)
|
Narazie to co Widac mozna zauwazyc ze Death Rose zabija duze lvl a Vision od Death Rose male lvl i to na expie hsahsah od DR sa filmiki jak padaja Big lvl a oni maja z noobami jak wbijaja po 60 lvl na expa :D
|
GaziBeznzyna masz dobry nick XD Pozdrow odemnie Mediego ::p
|
Cytuj:
|
Bartku8808 jestes pełen debil ak sobie teraz wymyslilem pieknie ;)
|
Cytuj:
|
Zamknij dupę rosyjski Kacapie :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |
|