![]() |
|
gdzie mam expic 33 lvl knight skille 65/62 eq:devil helmet,golden armor,knight legs,medusa shield,noble axe
mt sternum (nie wiem jak to sie pisze) odpada za duzo botow |
Gdzie expić 13 pallek skille 58/46 , eq : Crown helmet , mamooth fur cape , p legi , scarf , tortoise shield ?
|
Facc tomb, cycki, ghoustland,.
Sharker |
Gdzie expic?? 63 RP skille 82/64 PACC .Do tej pory expiłem na piratach.
|
Z poradnika Escoo:
Cytuj:
Sharker |
Hmmm... gdzie mam expic 42 MS 40mlv eq: focus cape, vampirka, woi/wand of starstorm/wand of voodoo, boszki, hat of the mad chce nice exp+0waste (moge wychodzic na 0)
|
Polecam dragi,vampy.(przy szczesciu nie bedzie waste.
Jesli godzisz sie z jakims tam waste to polecam asy. (tu by sie przydaly softy zeby zmiejszyc koszty polowan. Sharker |
na as'ach expilem na 33 lvl i nie mialem waste w max1h mialem lvl ale caly czas z redem biegalem :/ a vampy ktory tomb? zastanawiam sie tez nad piratami...
|
Cytuj:
|
Czy mógłby mi Ktoś powiedziec jakie questy trzeba wykonac , aby miec dostęp na BB Island , Hydra Island , GS Island oraz Yalahar .Z góry big THX.
|
bylem tam na Yalahar dosc slabo ; ) chyba zostane na necro+gozzler i zombie+nightstalker chyba ze sprobuje na piratach :P jak myslicie dam rade na piratach+frost gianty?
|
Xarount na Yalahar trzeba zrobic tylko Explorer Society pierwsza misje :) a i trzeba poplynac na Edron i napisac do Vyrdina hi/mission/yes i z LB mozesz plywac na Yalahar za 400gp :>
|
Cytuj:
|
@up
jest jest ale po angielsku :) |
A wie ktoś może jakie questy musze wykonac , aby dostac się na pozostałe wyspy , które wymieniłem tzn. BB Island , GS Island , Hydra Island. Prosze o odpowiedż.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://signatures.otservlist.org/70048
[url=http://otservlist.org/ots/700483][i |
Witam was gdzie według was exp będzie najbardziej wydajny?
56 RP dist 78 z pall arm shield 56 13mlvl Eq: RH, PALL ARM, BLUE LEGS, BOH, P AMMY, DS |
gdzie mam expic z 102lvl chce mieć jak najwięcej expa na godzinę + jakieś przyzwoite zarobki
mam full eq, skill 84/84 X( no i jestem elite knightem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:54. |
|