![]() |
|
Swięta mineły, miła atmosfera na forum mineła... Brakuje tylko Slovika!
|
Biały ma bana?
|
Misiekk mlody
Dec 27 2008, 04:15:15 CET Killed at Level 115 by Zatan Kaja and by Karah Jaka |
Pogadajcie lepiej o swietach a furora da sobie rade Death Rose codziennie cos dzialaja ELO !!
|
Jak wam swieta minely :D
|
Cytuj:
Fajna rozprawka XD |
dopalacz.Vis
A co za Boga mnie masz że mówisz żebym się wypowiadał ? |
Idioci @up bo juz do was sil nie mam
ty dopalacz koksie, nie pierdol o zasadach jakie to ma vision bo jak walczylem z tymi kurwami jeszcze za czasow aberratio to co 2 dni ktos od nas mial hacka, tacy to z zasadami ludzie sa ... co do @tomkoo jakbys byl taki elo pro ogaryna to bys wiedzial kim on gra... Nara Diab jak minely swieta i pasterka ? :D |
Cytuj:
Teraz możecie mnie kl±ć, mam wyjebane na Was. o/ |
niekozacz gesnty xd
|
Cytuj:
Zajebiaszczy, tylko co jaki¶ czas musiałem wstawać od stołu bo na kogo¶ był masslog etc ;] A dzi¶ mnie troche suszy po wczorajszej imprezie. a Co u Ciebie? Podobno nie walczysz swoim sorcem. |
Z tego co czytam to widze tylko pocisk na ruskiego xd pamietam pewna sytuacje jak na vt vis gadali ze wy*******aja wszystkich niepolakow z serwa ale widac stalin został xd
|
Jak juz mowilem zostane tu najdluzej co byscie nie gadali :)
|
Jak powiedzial Gazibenzyna Vision ma 200 noobow i jak na ob sie ustawiaja to musa na ich godzine nigdy niechca isc tak jak Death Rose bo musza noobami logowa to wiadomka :D
|
ta, nasze nooby beda ustawiac nowy rekord furory
|
No ja dobrze wspominam pasterke :D a walcze pallkiem wiesz ;]
tesknie za stara furora ... ehh ;] |
Ja tez tesknie hehehe
|
14:15 You advanced to magic level 77.
|
no i co, chcialo DR opena o 14, normalnie sie ustawili i cykor jak wyszla ekipa z Dusk&Vision?
|
Wczoraj my czekali¶my niech dzi¶ oni poczekaj± a ja już nie mówię kto wczoraj nie wyszedł bez 1 druida ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |
|