![]() |
|
@marcinm1990:
Cytuj:
@wektor500: 1. Facc: -Dragon Lair Venore, -Orc Fortress, -GS na cruss helmet quest, -Deep Fibula, 2. Pacc: -Laguna Islands, -Stone Tomb za tp, -Helheim, -Dragon Lair Ankrahmun, -Pits of Inferno Dragon Lair, -Banuta, -Warlocks, -Nightmares. Mam nadzieje ze pomoglem. Sharker |
@up Dzięki za odpowiedź już dawno zastanawiałem się nad barbarzyńcami, ale który camp?
|
witam mam 56ek,73/71expie na lagunie a tam exp nie przekracza 15k bo jest duzo ludzi na peninsula tez nie wiele expa jest.Nie wiem gdzie mam expic jak juz to prosze napisac ile exp/h i zeby bylo tam malo ludzi
|
;)
Pallkiem na mount of sternum sie dobrze expi :D
Na cycach :P Tylko skille tez trzeba miec dobre ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmmm
Gdzie expić
14 pallek , ofc pacc B) , skille 60/49 , Eq : Crown Hemet, scarf , p legs , ( bez boots , Tortoise shield , speary :D |
hmmm... cyce thais, cyce poh, tomb w thais, dwarfy, soldki, roty ;) ew. trolle lecz slabo tam i to jeszcze z Twoimi skillami
|
@up
a wiesz że napisałem " OFC PACC " ??? |
A... przepraszam Cie.. hmmm.. larvy, scaraby, tomb w Ankh, roty Darashia, roty Liberty Bay... Jest tego wiele
|
@up
Spoko :D |
gdzie expic 24 ms 27 m lvl
oprocz larv i tomb i rotow bo juz mi sie to znudzilo :D co polecacie? |
Cytuj:
33 rp 65 dista gdzie expić |
Cze, posiadam 37 palladyna z eq : pall armor, cruz helmet,demon shield, bohy, p ammy mam zamiar szybko wbic nim 40 lvl
czy na 40 dam rade expic ze skillami 68/50 na dragon lair chodzi mi wlasnie o ten skill z góry dzieki |
@up
dasz rade. MOJE PYTANIE- 15 pallek z 5 mlvl i skillami 60/49 i eq crown helmet , scraf , bez botów , speary (^^) , plate legs , tortoise shield. Pytanie brzmi: Gdzie Expić? Posiadam Pacc |
Cytuj:
Ew. spróboj scaraby największy resp ;o dobre masz skille więc możesz poszaleć |
"gdzie mam expic z 102lvl chce mieć jak najwięcej expa na godzinę + jakieś przyzwoite zarobki
mam full eq, skill 84/84 no i jestem elite knightem" Cytuj:
|
Cytuj:
Możesz jeszcze iść na quary scouty pod gs island, duży camp barbarianów, culty na Formorgar Mines i w Liberty bay, arenę w Yalahar [dzielnica rozrywkowa], |
39 MS 39 mlvl z itemami, przerobilem pirate ghosty - lipa, acient scaraby - ciagle zajete wszystkie cave ;s , tomby za tp - z flamem waste, z samym woi takze, zatem gdzie expic? jakies inne propozycje niz to. Może byc exp z runami obszarowymi jak i normalnymi yy i oczywiscie zeby chociaz na 0 wyjsc przy expie
|
Gdzie Expic? 37 Elite Knight < PACC ofc> EQ : Royal Helmet , DSM , B LEGS , BOH , DEMON SHIELD , NOBLE AXE , P AMMYSKILLE 67/66 i prawie 5 mlvl
@up HMmm... Nigdzie? Roty , Minoski. Moze Guardy albo dragi w ank? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |
|