Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Anitaaa 16-08-2009 23:54

Cytuj:

Jedno zasadnicze pytanie - lubisz yaoi? ^^
Haha. Wiedziałam, że prędzej czy później to pytanie zostanie zadane. Wiem, że nie lubicie *yoai'stek*. Nie należę do jakiś zagorzałych fanów tego gatunków, choć muszę przyznać, że kilka anime zdarzyło mi się obejrzeć. : P Czy już jestem potępiona, czy jeszcze mogę po egzystować w tym temacie? xD

Grocix 16-08-2009 23:57

@Up
Frizz ma uraz z Balconu, ale może to jakoś przebolejemy ;)

Corgar Frizz 17-08-2009 00:02

E tam, uraz od razu. Uszy już działają normalnie, ale już nigdy na cosplayu nie siądę w otoczeniu yaoistek.

@Anitaaa
A krzyczałabyś na cosplayu po zobaczeniu postaci z yaoi/bishoujo? Jeśli nie to jesteś normalna. Jeśli tak to witamy w naszym szanownym gronie, każdy z nas ma jakieś odchylenia od normy ;p

Nipah~!
Frizz-kun

Rayza 17-08-2009 00:08

ten z góry woli mechy XD
Gro Loli
Kuma animalsy XD

Grocix 17-08-2009 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2626117)
ten z góry woli mechy XD
Gro Loli
Kuma animalsy XD

A Rayza daikamury, ale ciii...

Anitaaa 17-08-2009 00:11

Cytuj:

A krzyczałabyś na cosplayu po zobaczeniu postaci z yaoi/bishoujo?
Nie sądzę, aż tak szurnięta nie jestem. ; P Cieszę się, że nie zostałam potępiona. xd

~Topic.
Po pierwszym epie Kaze no Stigma, muszę przyznać, że nawet mi się podoba. Trochę mi to przypomina Shakugan no Shana...

~Edit.
Cytuj:

ten z góry woli mechy XD
Gro Loli
Kuma animalsy XD
Dobrze, że nie tylko ja jestem fanatyczką mechów. ; P
A tak a'propos to co tą te *daikamury*? Aż tak obeznana nie jestem. xd

Rayza 17-08-2009 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2626118)
A Rayza daikamury, ale ciii...

nie wole xp
ty chciałeś w rl leciec do przedszkola ;p

Grocix 17-08-2009 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anitaaa (Post 2626121)
Po pierwszym epie Kaze no Stigma, muszę przyznać, że nawet mi się podoba. Trochę mi to przypomina Shakugan no Shana...

Niestety, Kaze no Stigma nie trzyma poziomu Shakugana. A "Urusai! Urusai! Urusai!" to już w ogóle nic nie zastąpi. ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2626123)
nie wole xp
ty chciałeś w rl leciec do przedszkola ;p

Ja to tylko się nad Mikan rozpływam :3 No i Horoooo.

Argen 17-08-2009 00:21

Haha, ona cieszy się, że nie została potępiona. Dziewczyno, połowa z tych tutaj to jest wyklęta przez katoli, szatanistów, kółka różańcowe stowarzyszenia antypedofilskie itd. : D

@topic

S&W2 06

Wow, fajneeee : p Chcę więcej

@up Gro

Giww mi Hoooroooo!!

#edit

W sumie jak nie masz na zapasie to Mikan-chan też może być.

@down

Skończ spam i idz spać : *

Corgar Frizz 17-08-2009 00:24

Nie dawaj argenowi, daj mnie. W zamian mogę ci dać badge'a z Haruhi i Yoko!

Nipah~!
Frizz-kun

Anitaaa 17-08-2009 00:28

Cytuj:

Niestety, Kaze no Stigma nie trzyma poziomu Shakugana. A "Urusai! Urusai! Urusai!" to już w ogóle nic nie zastąpi.
Wiem, wiem. SnS jest jedyna w swoim rodzaju. Za każdym razem jak Shana mówiła "Urusai!" dostawałam napadów śmiechu. Prawdę mówiąc, już się nie mogę doczekać OVA i 3 serii, ale znając życie to coś spieprzą. Choć jestem dobrej myśli.

Cytuj:

Dziewczyno, połowa z tych tutaj to jest wyklęta przez katoli, szatanistów, kółka różańcowe stowarzyszenia antypedofilskie itd. : D
Eee tam. Mnie też mogą wykląć, ale tu chcę pobyć dłużej. ; P

~Down.
Ahh. To on jest Sam-Wiesz-Kto! Może nie będzie tak źle. Osobiście jeszcze nigdy nie miałam ostrzeżenia czy bana, zawsze musi być ten pierwszy raz. xd

Corgar Frizz 17-08-2009 00:32

W tej chwili jest tylko jedna osoba która może cię wykląć z tego forum... Gimlos-Sama! Uważaj na niego, bowiem może cię skazać na miesięczny odpoczynek od forum. A raczej wszystkich oprócz ciebie ;p

Nipah~!
Frizz-kun

Grocix 17-08-2009 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anitaaa (Post 2626134)
Wiem, wiem. SnS jest jedyna w swoim rodzaju. Za każdym razem jak Shana mówiła "Urusai!" dostawałam napadów śmiechu. Prawdę mówiąc, już się nie mogę doczekać OVA i 3 serii, ale znając życie to coś spieprzą. Choć jestem dobrej myśli.

To wiadomo coś w końcu o trzeciej serii? Bo najwidoczniej jakoś nie na czasie jestem. ^^
Co do "Urusai!" to tylko Asuka może się z tym równać!

Nari 17-08-2009 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anitaaa (Post 2626134)

SnS? Dawno nie oglądałem tak sztucznej serii, jedyne co w niej się imho udało to oprawa dźwiękowa. Za to w KnS podobał mi się wątek przedstawienia magii i wątek Kazumy, oraz niesprecyzowane zakończenie (chyba nie zaspoilerowałem zbytnio =)).

Anitaaa 17-08-2009 00:59

Cytuj:

To wiadomo coś w końcu o trzeciej serii? Bo najwidoczniej jakoś nie na czasie jestem. ^^
Zostało potwierdzone przez coś tam, że trwają prace nad dwiema seriami. Pierwsza OVA *Shakugan no Shana S*, a zaraz potem 3 seria. A kiedy? Jeszcze nie wiadomo.

Cytuj:

Za to w KnS podobał mi się wątek przedstawienia magii i wątek Kazumy, oraz niesprecyzowane zakończenie (chyba nie zaspoilerowałem zbytnio =)).
Nie zaspoilerowałeś. ; P Jestem dopiero na 2 epie, więc ocenię jak obejrzę całość.

Grocix 17-08-2009 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2626151)
SnS? Dawno nie oglądałem tak sztucznej serii, jedyne co w niej się imho udało to oprawa dźwiękowa. Za to w KnS podobał mi się wątek przedstawienia magii i wątek Kazumy, oraz niesprecyzowane zakończenie (chyba nie zaspoilerowałem zbytnio =)).

Bluźnisz, heretyku. Rie Kugumiya dodaje +500 do fajności serii, sorry. Chociaż najlepiej wyszła jej Taiga.
Poza tym, zmartwię cię. Od School Days bardziej sztucznej serii się nie da zrobić ;>

@Up
O, fajnie ;)

Corgar Frizz 17-08-2009 01:11

Ale za to visualka ma niezłe bad endy, nie?

Nipah~!
Frizz-kun

Nari 17-08-2009 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2626158)
Bluźnisz, heretyku. Rie Kugumiya dodaje +500 do fajności serii, sorry. Chociaż najlepiej wyszła jej Taiga.
Poza tym, zmartwię cię. Od School Days bardziej sztucznej serii się nie da zrobić ;>

Sama obecnośc Rie Kugumiyi od samego początku obniża fajnośc serii (wyjątek potwierdzający regułę: Toradora). Nie cierpie postaci typu "urusai, urusai".
Poruszyłeś taboo! School Days sztuczną serią? Dlaczego niby? Realia dzisiejszego świata przedstawione w ten, nie inny sposób.

Corgar Frizz 17-08-2009 01:25

@Nari
Mamy Cię! Złapałeś się na SD FM! A obiecaliśmy sobie że już nigdy więcej tego nie zrobimy. Tamta obietnica była kłamstwem?

NARI, OMAE WA URAGIRIMONO!

A poza tym wszyscy kochają Rie Kugumiyę.

Nipah~!
Frizz-kun

Koszyk 17-08-2009 01:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2626158)

SD jak najbardziej nie było sztuczne : o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30.