![]() |
|
Xespoz bez blessow Thais
224 NAJS NAJS morale plix ? |
nie jaraj sie tak
|
Cytuj:
|
Ale Death Rose wychodzi zawsze a Vision tlyko wtedy gdy maja ekipe + 200 noobow tak jak mowili juz inni gracze na forum uczestniczacy w ob Death Rose wyszlo nawet jak mnieli taki sklad jaki mieli i prszgrali ale UCZCIWIE !!!!!!:p
|
Wiadomka ze niekazdy musi wychodzidz na ob ale widac ze jak Vision niema ekipy to niewychodzi a Death Rose wychodzi zawsze i to sie lisczy i nie to ze padaja czy wygrywaja ale walcza!!!!:)
|
Cytuj:
po1. "prszgrali" po2. to byly ich nooby i sami sie wjebali w nich ;d |
Tak, vision zawsze gra nieuczciwie.
|
nie uczciwie czy nieuczciwie tylko nie ma srania sie.....
inna sprawa ze nie popieram tego wychodzenia z wami na ob... zadne bo jestescie banda cykorow, poza nielicznymi wyjatkami. |
Wezcie sie ogarnijcie ludzie... Co wy gadacie, że DR gra uczciwie i nie boi sie walczyc i padac. To przeciez Vision przeszkadza i trapuje 8 lvlami podczas openek i bitw. Jedyne co DR potrafi to zabic kogos, skampic sie i zablokowac noobami bo podczas OB pokazuja swoje "zajebiste" PVP.
|
Cytuj:
|
Vision na akcjach padaja jak muchy po koleji a nasi tlyko na ob padli na akcjach to wyjatek jak padnie jakies 100 lvl
|
Ja slyszalem od jakiegos gracza Ze Andi zbieral 4 dni nooby na openke z wszystkich swiatow i z innych gier :D
|
Cytuj:
Poza tym mieliscie chyba pelny sklad 70-80 osob na vencie Biorac pod uwge sume czlonkow gildii i noobow mieliscie duuuzą przewage. |
Ta Dr ma takich noobcharow ze krzycza do andiego ze maja Dr W Trapie no gz ogarniacze HEHEHE ?
|
Ja tak tlyko slyszalem ale wiem ze oni niemieli przewagi --.--
|
lipa ze Rafal tak padl, wspolczuje naprawde :SSS
@down co racja to nie klamstwo! |
No lipa :/ Ale teraz Dusk & Vis nie pośpi kilka nocy bo będą pilnować blessów na zmiane :D
|
Cytuj:
Jołen, rusek aka:
Lepiej? :( |
Cytuj:
|
HAHAHAHA ZIOM Miażdżysz :D:flaga_pl:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |
|