![]() |
|
A gdzie pas Polsatu?! :\\\
K.Jay |
Hahahaa Jaka Kur Wa Szajba Hahahaha 4 Kopy I Gg Xd!
Cytuj:
|
chcialbym tylko powiedziec ze Pudzian pokazal klase, ze po tak latwo wygranej walce nie jechal po Najmanie jak po szmacie, co tbh troche mu sie nalezalo. A to, ze tlukli sie na powaznie, to mozna powiedziec po tym, ze jak Najman walil lapa o mate ze sie poddaje, to Pudzian dalej go na*******al ;] Sedzia niech sie cieszy ze sam nie wylapal strzala, bo roznie to sie moglo skonczyc ;b
|
pudzian sie nie pierdoli widac
|
Najkrótsza "walka stulecia" w tym stuleciu?
To wyglądało bardziej jak rozróba w barze niż jak walka ; ) |
Powtórka, jeśli ktoś nie widział:
http://www.youtube.com/watch?v=PQ-bnSLuX9M |
yhym. a teraz... kto zgadnie o czym jest co drugi demot w poczekalni?
RZEŹNIA. jeden najman < jedna gołota. |
Coś mało efektowny ten sport. Ale fajnie, że Pudzian wygrał.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Litawor bo w Polsce dopiero raczkuje pod względem widowiskowym. momentami gdy ogladalem publicznośc, myslalem, ze to jakas kpina. Walka Bedorfa była niesamowita. Szkoda, ze dostał kontuzji... |
@
Mów co chcesz, ale Mroczek był gwiazdą wieczoru XDDDDDD |
Padłem na widok Mroczka nagrywającego walkę kamerą :D
|
Cytuj:
To nie tylko ja ? XD |
ja kminiłem kto to obok Mroczka stoi xDDD Mucha czy Urbańska... minęło 15 min, obczajam opisy na gadu a tu :
"Najbardziej z całej gali podobały mi się piersi Edyty Herbuś" xDddd |
az mnie bolalo jak Pudzian zaczal kopac
|
ale najman wpieprz dostal
|
Pudzian rzeczywiście ma przyszłość w tym MMA (czy w czymś tam). Wątpię, żeby ktoś w Polsce odważył się z nim stanąć do pojedynku, ale na świecie na pewno jest grupka takich osób, więc możemy być świadkami jeszcze wielu spektakularnych zwycięstw Pudziana.
|
Cytuj:
Powiem tak, super finezyjne to nie bylo ale sorry - rozgromil rywala. Dobrze wczesniej na konferencji powiedzial, o zderzeniu lokomotywy z fiacikiem xd Nie wiem co najman myslal, wchodzac na ring ani po tym jak z niego schodzil, ale napewno zapamieta dzien wyzwania pudziana jako jedna z pomylek jego zycia :P Mam nadzieje, ze pudzian potrenuje jeszcze technike i zwyciezy, jak powiedzial pan up, spektakularnie nie raz :) |
nie bylo zadnej niespodzianki, wiec kazdy powinien sie cieszyc podwojnie : D chyba nikt nie wierzyl w zwyciestwo najmana (nie mowie tu o kibicowaniu mu, chociaz takich tez nie znam).
|
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |
|