![]() |
|
Cytuj:
Najlepiej Chakoye w Svargrond. Jest tam co prawda dużo botter'ów ale łatwo trapnąc. 25kexpa/h oraz około 4k w kasie/h Jeszcze dodam że przy trapowaniu będziesz miał sporo zabawy :) |
:)
dla kazdej postaci polecam kopalnie kolo kazordon do 20lvl'a ja zawsze tam expie jak bede wiedzial cos wiecej to dam znac;)
|
Witam.Mam 64 RP , na której dzielnicy w Yalahar najbardziej oplaca mi sie expic mam skille 84/64 i dobre eq. Jezeli ktoś odpowie na moje pytanie to proszę również powiedziec Mi na jakich potworkach . Z góry thx . :) =]
|
Nie wiem gdzie expic, do tej pory expilem na tombach ale teraz mam dosc
50 lvl master sorcerer. Pacc, Non-pvp. Zalezy mi na expie na ktorym nie bedzie waste, ale jezeli juz nie ma takich to moze byc ale MAŁE ;p c helmet , c shield , b robe , b legi , wand of voodo i inferno ( Prosiłbym o podanie mobów na których mam expić i miejsca w ktorym jest najlepiej ) Pozdrawiam :) |
Cytuj:
|
Się wbił 32 i teraz pytanie gdzie expic na paccu sorcem z 38mlvl ? Posiadam ok. 14bp icicle(Nie, nie z allegro od kolegi druida za zakład w rl'u)
|
21 lvl knight facc (pacc bedzie na 45 lvl'u)
50/55 Golden arm, bohy, vampire shield, crown legs, crown helmet, battle hummer(w depo dragon) Gdzie expic??? |
Gdzie expić 39 ek , pacc z 4 mlvl zaraz 5 i skillami 67/66. Eq : Rh , B legs , Dsm , Demon SHield , Boh , Noble Axe , P ammy ?
|
gdzie mam expic ?
24 ms 27 m lvl b robe, wampirka, crusader, spirit cloak, wand of inferno od 26 woce tylko nie larvy i tomby :) |
@up
jak nei tomby i larvy to moze raty |
ponawiam :
Gdzie expić 39 ek , pacc z 4 mlvl zaraz 5 i skillami 67/66. Eq : Rh , B legs , Dsm , Demon SHield , Boh , Noble Axe , P ammy ? |
Odpisze ktoś ? ;[
Nie wiem gdzie expic, do tej pory expilem na tombach ale teraz mam dosc 50 lvl master sorcerer. Pacc, Non-pvp. Zalezy mi na expie na ktorym nie bedzie waste, ale jezeli juz nie ma takich to moze byc ale MAŁE ;p c helmet , c shield , b robe , b legi , wand of voodo i inferno ( Prosiłbym o podanie mobów na których mam expić i miejsca w ktorym jest najlepiej ) Pozdrawiam |
32lvl i teraz pytanie gdzie expic na paccu sorcem z 38mlvl ? Posiadam ok. 14bp icicle(Nie, nie z allegro od kolegi druida za zakład w rl'u)
|
ponawiam :
Gdzie expić 39 ek , pacc z 4 mlvl zaraz 5 i skillami 67/66. Eq : Rh , B legs , Dsm , Demon SHield , Boh , Noble Axe , P ammy ? __________________ |
Cytuj:
peninsula -2 ale bez cryptow zolwie port roty dara |
Cytuj:
a jak masz zamiar tak odpisywac to lepiej zamknij jape to tyle z mojej strony ktos sie jeszcze wypowie ? |
@Up
Kopalnie Kazoo nawet na -3. |
Ktoś się wypowie do mnie ?
32lvl i teraz pytanie gdzie expic na paccu sorcem z 38mlvl ? Posiadam ok. 14bp icicle(Nie, nie z allegro od kolegi druida za zakład w rl'u) |
Tomby,Dragi ale tu prawdopodobnie waste(polecam jesli chcesz szybko nabic lvl)
Sharker |
Odpisze ktoś ? ;[
Nie wiem gdzie expic, do tej pory expilem na tombach ale teraz mam dosc 50 lvl master sorcerer. Pacc, Non-pvp. Zalezy mi na expie na ktorym nie bedzie waste, ale jezeli juz nie ma takich to moze byc ale MAŁE ;p c helmet , c shield , b robe , b legi , wand of voodo i inferno ( Prosiłbym o podanie mobów na których mam expić i miejsca w ktorym jest najlepiej ) Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |
|