![]() |
|
Skończyłem Soul Eatera- bardzo przyjemna seria, chociaż szkoda, że po finałowej walce od razu był koniec :P
|
Ogólnie ostatni odcinek Soul Eater był porażką :/ Cała seria mi się podobała, a tu takie burackie zakończenie walki z Kishinem, eh. Maka stwierdziła "JESTEM HARDKOREM I WIERZĘ W TO Z CAŁEGO SERCA!111" i Kishin nagle bezbronny, fail ; /
|
Niemam pojęcia czemu ludzie się czepiają końca Soul Eatera... przynamniej niema końca jak w innych anime w stylu " ZROBIE RAGE'A W SOBIE I DAM RADEEE " , mi tu wygląda na to że na każdym końcu każdego podobnego anime każdy się czegoś takiego spodziewa ... a jak niema ... to kit.
Idzcie sobie obejrzeć DBZ 3 razy , wkońcu to by było to samo co nowe anime z takim samym końcem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja tam słyszałem, że pierwotnie ostatnie słowa Maki miały być "Daj kamienia!", ale z tego zrezygnowali :<
@ Zacząłem i nadgoniłem 07-Ghost. Seria Harrypotterowa, ale całkiem przyjemna. Brakuje mi tylko jakiegoś motywu romantycznego, bo póki co Teito klei się tylko do chłopców. |
A ja zacząłem czytać d. Gray-mana i podoba mi się póki co :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Blicz233
veri najz, ciekawe co dalej... bo jakos w sumie o niczym odc. |
Czyli nie tylko mnie te fillery ciekawią? Bo obejrzeniu zapowiedzi next odcinka zastanawiam się, na co bardziej czekem- mangę, czy fillery :P
|
Cytuj:
Ta forma hollowa strasznie lipna, choćby sama animacja ogona, nie wspominając tego iż wyrastał z środka pleców ;| |
Sam pomysł z fillerami w Bleachu jest super, choc nie odpowiada mi wykonanie walk. Takie jakieś powolne, jakby od niechcenia, nudne po prostu.
@TTGL Jestem na 5 epie i... mam dosyc negatywne odczucie. Zmuszę się i obejrzę jeszcze parę, może się akcja rozkręci, bo póki co wieje nudą na kilometr. Wybredny ostatnio jestem. |
No właśnie chodzi mi o pomysł, ciekawi mnie jak to dalej będzie wyglądać, bo walki nie są najwyższych lotów chociaż miło było widzieć znowu Hichigo :p
|
Cytuj:
|
@Nari
Wytrzymaj jeszcze chwilę, to TTGL dostanie takiego kopa że pokochasz tą serię. A ostatnie odcinki są tak epickie że można się wzruszyć. I oczywiście 8:52 jednego z epów. A jeśli dalej nie jesteś w stanie oglądać...Uwierz w siebie, tego, który będzie w stanie to oglądać. Ja w ciebie już uwierzyłem. Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
@TTGL Ja się obraziłem na tą serię jak tylko zniknęła loli :< @Edit Obejrzałem w końcu 6 Kara no Kyoukai. Wykonanie - ekstra, fabuła w klimacie poprzednich, ale jakby... bardziej lajtowa ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |
|