![]() |
|
...podaruj dzieciom slonce
przez te 3 gleby spadl mi 1 lvl ;] Name: Yeetro Sex: female Profession: Royal Paladin Level: 207 <<<<<<<<<<<<<<<< Dec 27 2008, 23:42:22 CET Killed at Level 208 by Ai Shinayo and by Call Dart Dec 23 2008, 13:32:27 CET Killed at Level 208 by Xespoz Dec 17 2008, 12:02:33 CET Killed at Level 206 by Aqo and by Fischkela Dec 13 2008, 17:20:08 CET Died at Level 206 by a dragon lord Dec 12 2008, 13:47:33 CET Died at Level 207 by a crypt shambler << a dla przykladu Name: Fischkela Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 221 <<<<<<<<<<<<, Dec 27 2008, 23:47:24 CET Killed at Level 223 by Apff and by Sowx Dec 14 2008, 00:14:53 CET Killed at Level 224 by Isan Zith and by Detektor Dec 12 2008, 01:05:27 CET Killed at Level 226 by Detektor and by Ymy |
Kto pada a Kto odrabia :D ? bo ktoś wtedy na openie ab~carlin to nie ogarnął i uciekł od ekipy zgubić pz (z tego co widziałem na filmiku)
nom gz idź odrób 208 :) |
Kozacko wymieciony Rambo, Noilleth, Xareta i Magiq
Comba prze***j 8o |
Prawda jest taka ze jak juz sie przedrzemy przez zapore to jest Wasz koniec. Nic dodac, nic ujac.
|
Btw Rester Dużo potionów Ci tam zostało :D ?
|
ja mialem 30 jak wrociliscie do swoich : d
|
dajcie link filmiku
|
Cytuj:
|
malorian troche rooked i banned :) nie bedzie sobie old owner pozwalal, a i tak nei grlaem nim
a i deleted bedzie x) |
Hehe piękny filmik :)
|
A sa jakies filmiki na youtube jak macie to dajcie linka
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Nie wiem co ty za filmik ogladales chlopaku ale chyab z innego ob....rozowe nobki jak bylo widac probowaly trapowac nas, ale wyszlo inaczej niz planowali...takie zycie |
Kiedy jest nastepna openka i gdzie ???
|
^ nastepnej openki raczej nie bedzie =(
no chyba ze zrobia snejka skampia sie my po nich nie pobiegniemy oni wyjda poczekaja az pz zniknie i powiedza ze na open nie wyszlismy :< |
@up
I tak wszyscy wiedza ze dni DR sa juz policzone :p Byli dzielni ale dusski ich pozamiataly :) Lepiej zeby rozeszli sie po innych serwach bo na tym nie maja szans :D:D:D:D |
jebac i ch w dope korwa!
kazdy wie, ze dempah to kamikazenei dba o chary innych :) porookuje scierwa i bedzie spokuj korwa ! |
o najsik, widze jeden open, 7 lvli Rafala w dol i znow jestesmy fajni, hejl tibia peel
|
@up odezwał się ten co ogarnia ... policz swoje gleby kolego.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30. |
|