![]() |
|
ty nawet nie masz chara to poco sie udzielasz.rozumiem jakby to pasterz czy tam rafal czy huj wie kto powiedzial ale jakis anonim to nie bardzo...
|
Lord'Paulistinha 401 loled:D:D
|
Cytuj:
pzdr. |
ty ymy ogarniaczu lepiej liny poszukaj " gdzie mam line , gdzie mam line " ;]]
|
Oświadczam ze Ratillit wbił pierwszy 30 magic level na Guardi. Plotka jako bym był pierwszy z takowym magic levelem okazała się kłamstwem.
|
slabo wiarygodne B)
|
Cytuj:
Duski-.- haha prosze cie te boty nie maja tu nic do powiedzenia to vision ma tu najwieksza sile. oczywiscie nie liczac DR!:D |
wasza propaganda nie daje rady ;[ a co do mojego ogarniania, kolego, chcialbys wyczyniac takie rzeczy jak co poniektorzy z Dusk/Vision, czy nawet ja :) Akcja z lina, to moja nieuwaga, wybrnalem z tego calkiem dobrze, wiec nie wiem o chuj Ty mi tutaj spamujesz. A obadaj gleby najwiekszych charow z naszej koalicji, taka rola osob ktore walcza na pierwszej linii, Ty nigdy tego nie doswiadczysz, bo jak moglbys buchnac 80 rycerzem czy chuj wie jakim innym bolidem XD
|
Co do ogarniania na furorze nie ulega wątpliwości, że jest dosyć dużo ludzi którzy ogarniają pvp w sposób bardzo dobry. Nie ulega wątpliwości również, że jest dużo więcej ludzi którzy o pvp nie mają żadnego pojęcia (tzw pokolenie botów dla których nie mam żadnego szacunku).
Co do ogarnięcia Ymszona to raczej nie mam zastrzeżeń ;P Do tej grupy należy niewątpliwie Zwidek ;), Imargam - osobiście najbardziej mi przeszkadzał na daawnej akcji na laguna island, Katrila, Thellionn, Yeetro, Czipsu, Pasterz no i zapewne jeszcze kilku ludzi. Biorąc pod uwagę to ułomne pokolenie np: Azor Danor, youen, Knight'Dave, Whiskey, sowx, hytry, ratilt i wielu wielu innych o pvp wypowiadał się nie będę bo takowe nie istnieje ;P |
@Up
Ratilt gral w tibie jak ty jeszcze w kondonie za oknem wisiales ;] |
@up Lol!@12
|
|
oah yeah słitaśnie teras napeffffnoo misiaquuu ssfycieshhhycie busssiam looffciam poklikashhh ?
gratuluje ten frag zawazyl na zwyciestwie dr tak sadze .... |
o chuj ah te twoje szczescie do fragow
nie wychodzimy z pz mroooooooooooook |
@up
Ale Ty pro śmieszny jesteś hehehe Takiego pajaca jak Ty to chyba w vision nie ma... |
ja swoimi postami nie probuje byc smieszny tylko chce uswiadomic ludzi parodie z siebie robia
przynajmniej nie jestem no name jak ty [; |
@UP
O stary ale masz poczucie humoru o/ poza tym jego śmierć była bardziej znacząca niż twoja ;] |
Ta bo on nie kozaczy w Stosunku Do Ciebie^^. A z Ciebie niezła polewka była jak padłeś ale Ty tam z domu nie wyjdziesz przez 2 dni i odrobisz nie Misi3k ?:*
|
taa ja z domu po 18 nie wychodze
i w lutym nie poexpie juz to smigam ile moge o szymy help! tyraja mnie =( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19. |
|