![]() |
|
Cytuj:
@down nie |
Siedz cicho.
|
Siemka
Dawno mnie tu nie było lecz niedługo wracam bo sie ban kończy.
Tak śledzę waszą kłótnie i sie zastanawiam czy nie można się pogodzić. Tylko nie krytykujcie odrazu mojego posta OK? |
Nie zaczynaj dyskusji z idiota bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem wykonczy doswiadczeniem.
ŚmIlE~dla forum =) pozdro! |
ZAMKNĄĆ CIPY ŁYSE CHUJE.
Caorty jak ci sie cos nie podoba to sie nie odzywaj nikt nie kaze, ja tu wchodzę zeby ss'y ogladać takich ludzi jak xev itd bo to są dobre ss'y a nie jakieś chujowe fake looty, wsadze sobie loota w bk i powiem ze double moahhaha. Grajcie nie srajcie. |
dobra towarzystwo wzajemnej adoracji, konczymy klotnie bo to sie niesmaczne robi...ja wiem ze croop jest fajny, kolega, przyjaciel na dobre i na zle (moze ktos pamieta Estrelion :)) i pro ziom ale odpuśccie sobie k?
@Edziu Xev, Lusi, Phamp itd nie beda twoimi kolegami, chodzbys nie wiem jak gleboko im wszedl teraz w dupe bez mydla to i tak sie nie uda :< ssa wkleje, co by sie atimcia nie sapala :SSS http://img236.imageshack.us/img236/5684/dsc02726rk5.jpg Wole z Cipy nie wychodzic niz chorzowskim sie urodzic.. dziekuje pa |
Cytuj:
a co Xewa zdjecia chcesz ogladać a pod zdjeciem pisze Blacked Proxy Gratz.? |
@Iwo ;]
Pamiętam estrelion ^^ Spoko dziołcha :] była kumpelom croopa ;) dopóki ona nie dała mu inva do chatki a ten jej z domku softow nie zabrał ;] |
to tez o tym mowie ;)
|
Croop Ty kradzieju, wstydź się.
|
Po pierwsze to dostałem pasy a nie inva do domku, nie zajebałem softów bo nie było :< Było tylko eq warte 160k~, troche runek i kasy :D
|
|
@croopek
Softy ;] to byly chodziły po 700k jeszcze pamiętam ;) a haades i Silver bowupu stali przed domkiem i widzieli ;p |
Cytuj:
|
|
Wbijać :D
|
Jacek xD HAHAHHA XD
|
Phamp w ciemnej dupie mam xeva i wali mnie co on robi, wazne zeby caorty zamknął cipę
|
@up zamknij ryj..
ssow nie dodajesz a komentujesz Ty po sobie może dajesz jeździć |
wiesz ile mnie opinia innych? Cipa nie pierdol se w tamtym temaciku fotki dawaj i zamknij ryja
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:06. |
|