![]() |
Typy na dzisiaj:
Kod:
Wolverhampton - Aston Villa 2 Kod:
Manchester City - Fulham 1 |
niech podniosa rece ci, ktorych w ch*ja zrobil dzis Tottenham, Lyon badz Real...
\o_ od dzis stawiam tylko Bundeslige, tam przynajmniej niespodzianki nie trafiaja sie z czestotliwoscia 4 meczow na kolejke... a w ogole to wracam do waczania boksu, bey. |
\o_
\o_ \o_ \o_ \o_ \o_ \o_ \o_ \o_ \o_ |
\o_\o_\o_
Totenham! \o_\o_\o_ I wszyscy razem, Totenham ! \o_\o_\o_ |
Na dziś
Kod:
Siena-Juventus 2 |
hej hej, tu NBA, czyli w koncu jest co stawiac ewry dej
Kod:
Dallas - Washington (+8.5) 1 1.80 |
Kod:
Ancona-Piacenza 1 1.87 |
Słyszeliście o planowanej ustawie? Bukmacherki przez internet mają być zakazane, a podatek w naziemnych zakładach bukmacherskich ma wzrosnąć do 25%
|
pierdole ich, i tak bede gral na bwin.com, i w pokerka na unibecie. Jakby mieli chocby odrobine rozumu to by sobie uswiadomili ze ta ustawa to strzal we wlasne kolano, ale coz... a tymczasem:
Kod:
Golden State - Houston (216.5) 1 1.80 |
ENBIEJ!
atlanta-indiana 1 1,3 orlando - philly 1 1,25 boston - charlotte 1 1,15 toronto - lebron 2 1,45 ogólny 2,71 puscilem za 10zl. niby nic, ale wolalem tak niz puscic kazdy mecz i za 2zł. zobaczymy. @hoomik: nie zdziwilbym sie jakby boston ci nie siadl. znaczy il. punktow. |
zakladam 100+ bostonu i rezerwy w 4q, na ktorych charlotte natrzaska troche punktow. Po ciezkim meczu z Cavs pewnie s5 sobie w ostatnich minutach nie pogra.
|
Status kuponu: Wygrany Typ zakładu: Akumulowany
nr. nazwa zdarzenia typ kurs grupa 748 Wisla P.-Pogon Sz. Pilka Nozna - Polska2 2 2.45 754 Gornik Z.-Widzew Pilka Nozna - Polska2 2 2.55 107 Manch.Utd-Blackburn Pilka Nozna - Anglia1 1 1.18 188 Real M.-Getafe Pilka Nozna - Hiszpania1 1 1.42 766 Podbeskidzie-Flota S. Pilka Nozna - Polska2 2 3.0 Wkład: 10.00 zł Wygrana: 282.60 zł Oj ladnie siadlo :-) |
gratzy. ;d ja nic trafić nie moge. xD
|
Cytuj:
|
Atletico Madryt - Chelsea [ 2 ]
Man. Utd. - CSKA Moskwa [ 1 ] Arsenal - Alkmaar [ 1 ] Fiorentina - Debrecen [ 1 ] Sevilla - Stuttgart [ 1 ] Kazan - Barcelona [ 2 ] Jakby ktos w miare obeznany napisal czy raczej wejdzie czy nie, bo mam zamiar to puscic :p |
Barcę spasuj, grają na trudnym terenie (bardzo zimno), więc może im się noga powinąć
|
Witam jeszcze nigdy nie obstawiałem i w ogóle się tym nie interesowałem. Jednak mam pojęcie o piłce nożnej i chciałbym spróbować zagrać, to jak obstawie powiedzmy 5 meczy i daje wkład 10zł to te 10zł rozkłada się na te 5 meczy czyli po 2 zł czy daje 10zł na 1 mecz czyli na 5 meczy będę musiał dać 50zł?
Np. bym chciał obstawić Milan-Real Atletico-Chelsea Manchester United - Cska Moskwa Arsenal-Alkmaar APOEL-Porto I mogę sobie wybrać które mecze chce obstawić czy mówią np. musisz obstawić 10 meczy inaczej zakładu nie przyjmujemy. Wiem tylko tyle że jak jeden mecz z kuponu się spali to nie wygrywa się nic. Pozdrawiam czekam na pomoc :D |
Cytuj:
|
wejdź np na efortuna.pl, tam poszukaj typów na jutro. jeżeli chcesz wytypować jakiś mecz to kliknij na przelicznik, który chcesz wybrać, a z prawej strony otworzy się kalkulator. po każdym 'doklikniętym' przeliczniku pojawi się on w kalkulatorze. Przeliczniki się mnoży, np stawiasz 10zł na 2 mecze (1 mecz przelicznik 1.5, drugi 2.0), więc 1.5*2.0=3.0 ->10*3.0=30zł, odejmij podatek (10%), i masz do wygrania 27zł, czyli 17zł na czysto. Obstawiać można od dwóch zł, możesz postawić tylko na jeden mecz.
|
Cytuj:
Ogólnie podparł bym Chelsea a MU zastąpił Marsylią. Tylko żeby potem na mnie nie było : ) Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:26. |